09/01/2012 15:50
 יולי Posts: 754
|
בלונדה, כל הכבוד יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 14:18
 רבקה Posts: 8411
|
את מדהימה והנה לך הוכחה שגם הגוף זקוק קצת לנחמה (מתוק)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
וואו איזה אושר, איזה תענוג, החלפת קידומת!!!! כל הכבוד בלונדה, ירידה יפה ומרשימה - קילו פחות!! אני שמחה בשבילך ותמשיכי להתגאות כי יש במה. השקעת עבודה והנה הפירות נקטפים. המשך הצלחה!!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:52
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה את מדהימה , מחוננת ונפלאה ואני כל כך שמחה בשבילך על הירידה העצומה ועל החלפת הקידומת מאחלת לך המשך שבוע קסום ורק בשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:18
 המורה Posts: 374
|
את מדהימה כל הכבוד!!! איזה כיף להחליף קידומת אחורנית. אני מחמיאה לך מכאן, מביתי, על האומץ והכוח . בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:14
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזה כיףףףף!!! אני מרגישה כמו ילדה בת שנה מרוב ההתלהבות. אני כל כך מתרגשת מהמשקל הזה כי זה משקל שלא ראיתי שלוש וחצי שנים לפני ההריון של הנסיכה. את האמת שבאתי היום לשקילה לא אופטימית בכלל!!! וזה לא כי טרפתי או נכנסתי לבולמוס , אלא השבוע הרשתי לעצמי עם הקפה של 17:00 משהו מתוק ליד זה , אז יומיים זה היה קרמבו אחד ויום אחד זה היה 3 עוגיות. נכנסתי מזה ללחץ כי בכל זאת זה דברים שלא אכלתי שלושה חודשים כמעט בגלל זה באתי לא בטוחה היום ועוד עם שבוע אנטיביוטיקה אמרתי שעל המקום אני מרוצה. והנה עליתי על המשקל וירדתי קילו ועברתי קידומת ואיזה אושררר. תודה לך מירי יקרה על המחמאות ועל העלייה לבמה התרגשתי מאוד נרטה לי החלפתי.צבעים ותודה לכל בנות החוג שפירגנו והחמיאו לי כל הבוקר, איך מירי אומרת נכון שאת.מסתכלת במראה ואומרת את זה לעצמך אבל כשמחמיאים לך אנשים זו התחושה הכי כיפית בעולם. מירי נראת מדהים מדהים כמו כל שבוע וההרצאה היתה מצחיקה ומעלפת, כל שבוע שיעור לחיים. מאחלת לכולכם המון הצלחההה בשקילות השבוע. עד פסח כולנו יחד עם מירי יורדים!!!! אוהבת אתכם נשיקותתתת
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|