10/01/2012 11:41
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ברוכה הבאה שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחח לא להיות מתוחכמת מידי הגוף יותר מתוחכם וזוכר היטב. זהירות השבוע כי הוא עלול לשלם לך. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 07:52
 MORIEL Posts: 40
|
אכן אקורדיאון,רק חצי קילו! התפלאתי מאוד לראות שזה היה רק חצי קילו בהתחשב בכל מה שטחנתי ואכלתי.. זה גם מראה כמה השיטה מדהימה כי במשך שבועיים אכלתי שטויות אך השתדלתי שהן יהיו לפני 17,מתוחכמת שכמותי  חח תודה רבה לכולן! אכן עזר לי ממש לבוא לפה וחיזק אותי מאוד!!! השבוע התחיל בטוב,נקווה שנחזיק ככה עד פסח  המשך שבוע קסום לכולן!! אתן מדהימות תזכרו זאת!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
מוריאל התחלתי לקרוא וחשבתי מי יודע מה,כולה חצי קילו שירד כלא היה. שבוע חדש ,אנרגיות חיוביות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
מוריאל גם אני מחוברת דרך האינטרנט ואני רוצה לומר לך שמאוד חשוב להישקל פעם בשבוע בנוסף לכל העיסוקים הרבים שיש לנו. אל תשכחי, פעם בשבוע חובה כדי לדעת מה מצבנו. תשתדלי לפנות לך זמן להרצאה של מירי כי היא נותנת הרבה כוחות וחומר מחשבה למשך השבוע ואין מתנה גדולה מזו ולכן גם חבל לוותר עליה. את יודעת שלנו, מנויות האינטרנט, יש יתרון שאנחנו יכולות לראות את ההרצאה כל השבוע וכמה פעמים שנרצה. את חייבת לנצל את זה ולפנות זמן כדי לראות את ההרצאה היא תתן לך הרבה כוח להמשך. חצי קילו קטן עליך, בשבוע הבא את כבר מחזירה חוב. המשך הצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:05
 קרולין Posts: 6651
|
מוריאל יקרה, ברוכה השבה אלינו.... שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך. כולנו כאן תמיד בשבילך. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מוריאל התחלתי לקרוא וחשבתי מי יודע מה,כולה חצי קילו שירד כלא היה. שבוע חדש ,אנרגיות חיוביות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 17:21
 dany Posts: 19819
|
מוריאל חביבה כפי שאת כותבת יאללה לעבודה. התרחקי מכל השטויות שמפילות אותך, ובאמת שוקולד ובמבה אין בהם כלום ממש כלום............ הצמדי לתכנית ואני בטוחה שתראי תוצאות נפלאות שבעקבותיהן יבוא הפרגון. חיבוק וערב נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 15:46
 1103 Posts: 5022
|
מוריאל יקרה אני מאמינה שהשבוע את חוזרת לישורת בלי שטויות ובלי פחממות מהשעה חמש, תתיחסי רק למי שמפרגן לך ותתחזקי ממנו,אנחנו כאן בפורום מפרגנות ותומכות. אל תתיחסי לאלה שלא מפרגנים. שבוע נפלא בשליטה ובעשיה ברוכה. קבלי חיבוק לחיזוק נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 15:45
 הסמויה Posts: 2467
|
עם נחישות כמו שלך אין ספק שתצליחי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 15:39
 MORIEL Posts: 40
|
בשבועיים האחרונים היה לי עומס מטורף,לימודים,עבודה ומדי פעם החברים.. הרצאה אחת פיספסתי את השנייה ראיתי חצי ואת הדיאטה הרסתי. אני חייבת להגיד שגם אם במהלך השבוע זללתי קצת ואכלתי שטויות לפחות אחרי 17 כמעט ולא אכלתי פחמימות (בסופי שבוע אני תמיד מרשה לעצמי..) וכשאני אומרת שטויות הכוונה לבמבה ושוקולדים שזאת החולשה הכי ענקית שלי... פחדתי פחד מוות להשקל... האמת שכשאתה לא מקפיד על הדיאטה אתה ישר מתחיל להרגיש שמן יותר.. היו לי שבועיים קצת קשים לא הכל הלך כמו שצריך וזה די מתסכל.. עוד מעט הלחץ של המבחנים ופה החלטתי לקחת את עצמי בידיים כדי לא ליפול חזק יותר. חזרתי מיום לימודים קצר יחסית והדבר הראשון שעשיתי הוא להשקל.עליתי חצי קילו,ממש הפתיע אותי אבל מצד שני לא אכלתי פחמימות בחמש,רק שטויות לפני חחח.. ישר ראיתי את ההרצאה וכמה אנרגיות וכמה כח אני מקבלת ממך מירי!!! אומנם אני רק דרך האינטרנט אבל החיבור הוא עדיין חיבור! את אישה כל כך חכמה וחזקה,מעוררת השראה,זה פשוט תענוג להיות חלק מכל זה!!! כל מה שאת אומרת נכנס לי לראש וגם כשיש חברות שמנמודות שקשה להן לפרגן על זה שרזיתי כי להן קשה להפרד ממותרות האוכל אני תמיד אפרגן לעצמי! ואסחוט כמה שיותר פרגונים מהבן זוג  המון תודה לך על החזרת הכח! תודה לפורום הקיים הזה!!! ויאללה לעבודה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|