10/01/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה לאל כיווצת את האקורדיאון, בתקווה לעולם לעולם לא להרחיב אותו, אמן!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: שוב חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לפחות היה לו את הקול האלוהי............... פיצוי על האקורדיאון אקורדיאון כתב: dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו. בטח היה אקורדיאון. נכון ,לי אין כזה קול אבל בהחלט אקורדיאון. ואמןןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:03
|
dany כתב:
לא עשיתי את ההשוואה בכלל, אלא ששמעתי שיש לו מופע יפה והייתי רוצה לראות, שהרי את המקור אולי נראה כבר רק שם למעלה אם יש משהו כזה............חחחחחחחחחחח ואם הכרטיסים יהיו במחיר הוגן..............................שוב חחחחחחחחחח... יולי כתב: היי, אין על אלביס שום חיקוי (גם לא ניקי, סורי..) לעולם לא ישווה למקור- אלביס... יולי מכיוון שפנינו לגן עדן ההופעות חינם. חחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 04:48
 dany Posts: 19819
|
לא עשיתי את ההשוואה בכלל, אלא ששמעתי שיש לו מופע יפה והייתי רוצה לראות, שהרי את המקור אולי נראה כבר רק שם למעלה אם יש משהו כזה............חחחחחחחחחחח ואם הכרטיסים יהיו במחיר הוגן..............................שוב חחחחחחחחחח...
יולי כתב:
היי, אין על אלביס שום חיקוי (גם לא ניקי, סורי..) לעולם לא ישווה למקור- אלביס... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 15:52
 יולי Posts: 754
|
היי, אין על אלביס שום חיקוי (גם לא ניקי, סורי..) לעולם לא ישווה למקור- אלביס... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 05:43
|
ואני עדיין מחכה לדעת מתי ניקי מופיע עם המופע על אלביס בצפון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 05:43
|
אז נזכור אותו במיטבו ואת קולו הנפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 05:42
|
תודה לאל כיווצת את האקורדיאון, בתקווה לעולם לעולם לא להרחיב אותו, אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שוב חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לפחות היה לו את הקול האלוהי............... פיצוי על האקורדיאון אקורדיאון כתב: dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו. בטח היה אקורדיאון. נכון ,לי אין כזה קול אבל בהחלט אקורדיאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 04:37
|
יולי כתב:
היי, אבל נתנחם בזה שאלביס היה צעיר הוא היה חתיך הורסססס (את הבריאות) חבל שהוא השמין זה כבר לא היה נראה כ"כ טוב......וכמובן חבל על בעיית ההתמכרות לכדורים..... יולי והרס את עצמו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 23:49
|
היי, אבל נתנחם בזה שאלביס היה צעיר הוא היה חתיך הורסססס (את הבריאות) חבל שהוא השמין זה כבר לא היה נראה כ"כ טוב......וכמובן חבל על בעיית ההתמכרות לכדורים..... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:07
|
dany כתב:
שוב חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לפחות היה לו את הקול האלוהי............... פיצוי על האקורדיאון אקורדיאון כתב: dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו. בטח היה אקורדיאון. נכון ,לי אין כזה קול אבל בהחלט אקורדיאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:05
|
שוב חחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל לפחות היה לו את הקול האלוהי............... פיצוי על האקורדיאון
אקורדיאון כתב:
dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו. בטח היה אקורדיאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:03
|
dany כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו. בטח היה אקורדיאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:58
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:56
|
dany כתב:
הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב: היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי כמו כולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:54
|
הוא היה שמנמוד אמיתי ולכן סביר להניח שהיה ממשיך עם היויו, יולי כתב:
היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 18:58
|
היי, אותי מעניין אם אלביס היה חי, איך הוא היה נראה...שמן/ רזה נראה טוב או לא...חלומות בהקיציס...בכל מקרה מכון יומולדת לאלביס היום (לי היה ב- 5/1..) יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 13:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
כבר למדנו שזה לא עניין של גיל... dany כתב:
אוי הוא היה כבר ממש חטיאר.......... אבל אני רואה את המבוגרים כמו פול אנקה ........ עובדים במרץ ועושים יופי של מוזיקה. שאפתנית כתב: מעניין אם הוא היה היום חי איך הוא היה חוגג את ימי ההולדת שלו, איזה שירים חדשים הוא היה מוציא לאור......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 12:14
|
אוי הוא היה כבר ממש חטיאר.......... אבל אני רואה את המבוגרים כמו פול אנקה ........ עובדים במרץ ועושים יופי של מוזיקה.
שאפתנית כתב:
מעניין אם הוא היה היום חי איך הוא היה חוגג את ימי ההולדת שלו, איזה שירים חדשים הוא היה מוציא לאור......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 08:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
מעניין אם הוא היה היום חי איך הוא היה חוגג את ימי ההולדת שלו, איזה שירים חדשים הוא היה מוציא לאור......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 07:57
 1103 Posts: 5022
|
תודה דני על הסרטון מזל-טוב לאלביס המלך הגדול מכולם נילי
-- וסרהולץ
|
|