|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/01/2012 15:50
 1103 Posts: 5022
|
קווין - יקרה נושאי ההרצאות של מירי נוגעים בכל תחומי החיים ולא רק בתחום הדיאטה, הרי אמרנו שהחוגים שלה הינם האוניברסיטה של החיים. שבוע נהדר בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 13:47
 queen Posts: 77
|
כמה קשה לשנות הרגלים, אבל כמה חושב לפעמים. כעסים כמו האוכל, מתיישבים לנו בפנים והורסים לאט לאט. חושב כ"כ לדעת לשלוט ולהיות חזקים כי זה רק לטובתנו בריאותנו ואיכות חיינו. ההרצאה של מירי באמת היתה מצוינת וקולעת, גם בלי קשר להרזיה. לחיים בכלל. כל כך חשוב לעבוד על עצמנו. והידיעה הזו והמוכנות הם כבר חלק חשוב בעשייה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 11:18
 dany Posts: 19819
|
אני מסכימה איתך יקירתי רק לפעמים זה חזק מאיתנו כמו האוכל קשה לשרש מנהגים פסולי בני המון שנים וצריך לעבוד על זה יום יום ושעה שעה, מצחיק כי הבוקר דיברתי על זה עם בעלי ודיסקסתי את הנושא שמפריע לי ומכעיס אותי, והוא עונה לי אז איך את אומרת לי לא לכעוס על כך וכך והנה את עושה את אותו הדבר בידיוק, זהו שקל יותר לתת עצות מאשר ליישם אותם בפועל. שיהיה לך יום נפלא וללא כעסים בכלל.
חיה'לה כתב:
בס"ד הי דני, מה שלומך? אני בעבודה, ולכן אענה לך בקצרה!! לאחרונה היו כל מיני עניינים שהצטברו, וכעסים ומתחים... תאמיני לי, אף אחד לא שווה את הבריאות ששילמתי על כך!! הדרך היחידה להתמודד היא להרפות ולהישאר בריאה!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 11:05
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד הי דני, מה שלומך? אני בעבודה, ולכן אענה לך בקצרה!! לאחרונה היו כל מיני עניינים שהצטברו, וכעסים ומתחים... תאמיני לי, אף אחד לא שווה את הבריאות ששילמתי על כך!! הדרך היחידה להתמודד היא להרפות ולהישאר בריאה!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 05:45
 dany Posts: 19819
|
אצלנו כבר בוקר של יום ראשון השבוע השני של חודש ינואר........... זמן לעשיה ולא להתמהמות......... חיוש פוסט מקסים כתבת, ואני תוך כדי מהרהרת לעצמי עד כמה לימדתי את עצמי בשנים האחרונות לא לכעוס , לא מיד לקפוץ למסקנות, לא מיד להתרגז ולהתעצבן...... וגם להטיף לאחרים לא לעשות זאת. ולא יאומן תוך כדי קריאה, אני מוצאת את עצמי אומרת שאני עכשיו בחודשים האחרונים נמצאת במקום שיש לי כעסים שאני אובייקטיבית לא יכולה, לא מסוגלת, אין לי אומץ, לפתור ולהביא אותם על פני השטח.... ואז מה???? המצב כרגע לא ישתנה אם אכעס או לא, אז עדיף לקבל אותו, להירגע........ אפילו תוך כדי כתיבה אני מתרגשת, אני בן אדם שלא אוהב להשאיר בעיות לא פתורות, זה מציק לי ברמות עליונות, וקשה לי לקבל את זה שיש מצבים שאני לא יכולה לשלוט עליהם................חחחחחחחחחחחחחחח חוץ מהאוכל ששם אני יודעת שאני חסרת שליטה מוחלטת, אז אולי אהפוך את סדר העניינים, את המצב הזה שאני לא יכולה לשלוט עליו ארפה ואשנן לעצמי שמצבים משתנים, הם לא נשארים לתמיד אותו דבר, וגם הדבר הזה שמעצבן אותי ומטריד אותי בסופו של עניין יסתדר כנראה מעצמו, ואילו אני את עניין האוכל שיש לי אפשרות לשלוט עליו אז בבקשה במחילה מכבודי אנא לשלוט בו!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
אקח...זהו? סיימת את הלילה...כאן עוד לא התחלנו.....איזה עולם.. כן בדיוק אני חושבת על זה אני בבוקר את בלילה והנה אנחנו יחדיו כאן תודות לנפלאות הטכנולוגיה. לילה טוב יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 04:46
 EFF Posts: 6417
|
אקח...זהו? סיימת את הלילה...כאן עוד לא התחלנו.....איזה עולם..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 04:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבוע חדש ,כוחות מחודשים לעבר המטרה פסח. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 00:26
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, תודה על ההרצאה השבועית המצוינת!! קודם כל , צחקתי המון!! סטנד-אפ אמתי!! כל המצבים והסיפורים לקוחים מהחיים, אך הפלא ופלא, פתאום דרך המשחק המדהים שלך מירי, הכול נעשה ממכעיס למצחיק, ופתאום חלחלה בי התובנה שהדברים, ההתרחשויות, מערכות היחסים הם פעמים רבות נתונים שאין לי יכולת להשפיע עליהם, אבל ההחלטה אם לכעוס, להיפגע, לאכול את הלב, וכמובן - לאכול את כל המתוקים שיש בחנות, או לחלופין, לצחוק, לקבל, להרפות ולעתים - ממש ממש לצפצף ולשים פס (פשוט כך!) - כל זה נתון בידיי, ואני החלטתי, מירי היקרה מאוד, בעקבות ההרצאה, לתרגל השבוע רוגע ושלווה ונטרול של כעסים!! ובכלל, תודה מקרב לב על המוטיבציה לרזות!! כבר רזיתי ק"ג וקצת בשבועיים האחרונים, והיעד של פסח עושה לי חשק להמשיך! אשמח אם תזכירי לנו את היעד, ותמריצי אותנו בכל שבוע!! ובכלל, את נראית נפלא, והכי הכי הכי - משנה לשנה אני מעריכה את הכנות שלך ואת היושרה אתנו, עם תלמידותייך! לא קל להגיד את האמת לאנשים, בעיקר כשמדובר בדברים אישיים (כמו המראה של הגבות), אבל האומץ שלך לומר לאנשים את הדברים הקשים והלא נעימים לעתים, רק כדי לעזור להם לתקן, ולהרגיש טוב עם עצמם - זהו אומץ שראוי להערכה!! מאחלת לך ולכולנו שבוע נפלא, עם כוחות לנטרל ולהרפות ולשחרר!! תודה לך על הכול!! שלך באהבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|