הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה האחרונה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/01/2012 08:42

שאפתנית
שאפתנית
יולי את מכירה את גופך הכי טוב ולכן האיזונים שאת יוצרת הם טובים עבורך. תמשיכי כך - להקשיב לגוף ולא לסבול. להנות מהתהליך.
כל הכבוד והמשך הצלחה.
יולי כתב:
היי,
אני עושה חצי שבוע עם קווקר וחצי שבוע סנדוויץ מלחם קל. בכל מקרה אני מקפידה לא יותר מ4 פרוסות לחם קל. פשוט, הקווקר טעים ומשביע אבל לפעמים אני ממש רוצה לחם מחיטה מלאה אני חושבת שכל עוד אני מקפידה על כמויות ולא על חבר מביא חבר אז אני בסדר.ברור לי שאםפ אוכל רק עד 4 פרוסות של לחם קל אני לא אשמין מזה...וברור לי שאם אני אחליט שאני חוגגת על הלחם אז חבל לי על הזמן. הכל עניין של כמויות. ולכן, כדי לא להתגעגע באופן מטורף ללחם אני מגוונת. ונהנית...אך לא מגזימה.
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2012 19:53

dany
dany
לדעתי את ממש עושה בסדר,לא יוצרת געגועים ולאחר מכן בולמוסים.

יולי כתב:
היי,
אני עושה חצי שבוע עם קווקר וחצי שבוע סנדוויץ מלחם קל. בכל מקרה אני מקפידה לא יותר מ4 פרוסות לחם קל. פשוט, הקווקר טעים ומשביע אבל לפעמים אני ממש רוצה לחם מחיטה מלאה אני חושבת שכל עוד אני מקפידה על כמויות ולא על חבר מביא חבר אז אני בסדר.ברור לי שאםפ אוכל רק עד 4 פרוסות של לחם קל אני לא אשמין מזה...וברור לי שאם אני אחליט שאני חוגגת על הלחם אז חבל לי על הזמן. הכל עניין של כמויות. ולכן, כדי לא להתגעגע באופן מטורף ללחם אני מגוונת. ונהנית...אך לא מגזימה.
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2012 18:55

יולי
יולי
היי,
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2012 15:42

דפי
דפי
תודה לכולן.
edited by דפי on 1/8/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2012 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 21:06

קרולין
קרולין
דפי יקרה,
כיף לשמוע שאת בתוך התהליך מתרגלת שינויים.....שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בהמשך....
שבוע טוב ומוצלח.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 15:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
דפי יקרה תודה רבה על הפירגון....
ואתן בנות יקרות, כל שינוי בהתחלה לא קל.....
כדאי להמשיך לנסות ולשנות, ואם לא מצליח להיצמד
למוכר ולנכון עבורכן......
העיקר להיות במודעות ושליטה בהצלחה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 15:05

המורה
המורה
החלטתי להיפרד מהלחם.
היום בבוקר אכלתי קוואקר עם חלב.
אנסה . ...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:24

ענת
ענת
dany כתב:
ברור ששמתי ממתיק וללא קינמון כי עושה לי צרבת נוראית.
פשוט לא משביע אותי, אני צריכה ירקות על הבוקר .
יכולה להצטרף לשף העירום................חחחחחחחחחחחח

Coolsmileהעיקר שתהי בשליטה ותבחרי הדרך שתשמור עלייך

ענת כתב:
dany כתב:
מפרגנת לכל מי שיכולה להיפרד מהלחם,
אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום.
אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!!

דני אולי תשימי סוכרה דיאט וקנמון לשיפור הטעם,גם לי חסר הלחם אבל בודקת את עצמי השבוע
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:22

dany
dany
ברור ששמתי ממתיק וללא קינמון כי עושה לי צרבת נוראית.
פשוט לא משביע אותי, אני צריכה ירקות על הבוקר .
יכולה להצטרף לשף העירום................חחחחחחחחחחחח

ענת כתב:
dany כתב:
אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום.
אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!!

דני אולי תשימי סוכרה דיאט וקנמון לשיפור הטעם,גם לי חסר הלחם אבל בודקת את עצמי השבוע
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:04

ענת
ענת
dany כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:01

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 08:57

דפי
דפי
מירי בוקר טוב.
תודה על ההרצאה המעולה שלך.
את תמיד יודעת להציג נושאים חשובים לנו בדרך לשינוי .
לגבי לחם , גם אני נפרדתי ממנו ויש תוצאות חיוביות .
שבת שלום דפי.
edited by דפי on 1/7/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה האחרונה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!