09/01/2012 08:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי את מכירה את גופך הכי טוב ולכן האיזונים שאת יוצרת הם טובים עבורך. תמשיכי כך - להקשיב לגוף ולא לסבול. להנות מהתהליך. כל הכבוד והמשך הצלחה. יולי כתב:
היי, אני עושה חצי שבוע עם קווקר וחצי שבוע סנדוויץ מלחם קל. בכל מקרה אני מקפידה לא יותר מ4 פרוסות לחם קל. פשוט, הקווקר טעים ומשביע אבל לפעמים אני ממש רוצה לחם מחיטה מלאה אני חושבת שכל עוד אני מקפידה על כמויות ולא על חבר מביא חבר אז אני בסדר.ברור לי שאםפ אוכל רק עד 4 פרוסות של לחם קל אני לא אשמין מזה...וברור לי שאם אני אחליט שאני חוגגת על הלחם אז חבל לי על הזמן. הכל עניין של כמויות. ולכן, כדי לא להתגעגע באופן מטורף ללחם אני מגוונת. ונהנית...אך לא מגזימה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:53
 dany Posts: 19819
|
לדעתי את ממש עושה בסדר,לא יוצרת געגועים ולאחר מכן בולמוסים.
יולי כתב:
היי, אני עושה חצי שבוע עם קווקר וחצי שבוע סנדוויץ מלחם קל. בכל מקרה אני מקפידה לא יותר מ4 פרוסות לחם קל. פשוט, הקווקר טעים ומשביע אבל לפעמים אני ממש רוצה לחם מחיטה מלאה אני חושבת שכל עוד אני מקפידה על כמויות ולא על חבר מביא חבר אז אני בסדר.ברור לי שאםפ אוכל רק עד 4 פרוסות של לחם קל אני לא אשמין מזה...וברור לי שאם אני אחליט שאני חוגגת על הלחם אז חבל לי על הזמן. הכל עניין של כמויות. ולכן, כדי לא להתגעגע באופן מטורף ללחם אני מגוונת. ונהנית...אך לא מגזימה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 18:55
 יולי Posts: 754
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 15:42
 דפי Posts: 1126
|
תודה לכולן. edited by דפי on 1/8/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דפי המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 21:06
 קרולין Posts: 6651
|
דפי יקרה, כיף לשמוע שאת בתוך התהליך מתרגלת שינויים.....שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בהמשך.... שבוע טוב ומוצלח. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 15:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דפי יקרה תודה רבה על הפירגון.... ואתן בנות יקרות, כל שינוי בהתחלה לא קל..... כדאי להמשיך לנסות ולשנות, ואם לא מצליח להיצמד למוכר ולנכון עבורכן...... העיקר להיות במודעות ושליטה בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 15:05
 המורה Posts: 374
|
החלטתי להיפרד מהלחם. היום בבוקר אכלתי קוואקר עם חלב. אנסה . ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 10:24
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ברור ששמתי ממתיק וללא קינמון כי עושה לי צרבת נוראית. פשוט לא משביע אותי, אני צריכה ירקות על הבוקר . יכולה להצטרף לשף העירום................חחחחחחחחחחחח   העיקר שתהי בשליטה ותבחרי הדרך שתשמור עלייך ענת כתב: dany כתב: מפרגנת לכל מי שיכולה להיפרד מהלחם, אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום. אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!! דני אולי תשימי סוכרה דיאט וקנמון לשיפור הטעם,גם לי חסר הלחם אבל בודקת את עצמי השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 10:22
|
ברור ששמתי ממתיק וללא קינמון כי עושה לי צרבת נוראית. פשוט לא משביע אותי, אני צריכה ירקות על הבוקר . יכולה להצטרף לשף העירום................חחחחחחחחחחחח
ענת כתב:
dany כתב: מפרגנת לכל מי שיכולה להיפרד מהלחם, אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום. אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!! דני אולי תשימי סוכרה דיאט וקנמון לשיפור הטעם,גם לי חסר הלחם אבל בודקת את עצמי השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 10:04
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
מפרגנת לכל מי שיכולה להיפרד מהלחם, אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום. אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!!
דני אולי תשימי סוכרה דיאט וקנמון לשיפור הטעם,גם לי חסר הלחם אבל בודקת את עצמי השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 10:01
|
מפרגנת לכל מי שיכולה להיפרד מהלחם, אתמול עשיתי לי את ארוחת הבוקר עם הקוואקר, לדאבוני.......... זה גם לא טעים לי וגם לא החזיק אותי בכלל והפך לי את כל היום. אז נשארת עם סדר היום שלי, ושברור לי שאם אני נצמדת אליו ולא מתחילה להשתולל עם שטויות......... ובוודאי לא אחרי חמש, גם כך הקילוגרמים ירדו!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 08:57
 דפי Posts: 1126
|
מירי בוקר טוב. תודה על ההרצאה המעולה שלך. את תמיד יודעת להציג נושאים חשובים לנו בדרך לשינוי . לגבי לחם , גם אני נפרדתי ממנו ויש תוצאות חיוביות . שבת שלום דפי. edited by דפי on 1/7/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|