הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב יום שבת,השמש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/01/2012 05:04

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדוש מחוננת אכן לא אחת אני מדברת לעצמי ומצליחה לבלום ולא להתחיל.
לא תמיד זה עובד אבל לשמחתי לרוב מצליחה להבהיר בשיחה אישית ביני לביני שאין מחיר לתחושה ,גם לא אוכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:20

הסמויה
הסמויה
את ממש אלופה
גאה בך
המשיכי כך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 10:08

ענת
ענת
תהני בלונדה ,כל הכבוד על החוזק....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 07:36

dany
dany
שבת שלום
וכייף שיש תוצאות יפות בכדי לראות ומהן לשאוב עוד ועוד כוח.
יום נפלא
ובילוי נעים בשמש עם הקטנה.
נשיבוקים

בלונדה.... כתב:
זורחת ואני מתכננת לצאת יותר מאוחר לספוג שמש יחד עם הילדה אחרי שלושה ימים של התקררות.
אני רוצה לומר לכם שבחמישי שישי הרגשתי כל כך מסכנונה וחולה שהייתי קרובה לצאת שוב משיגרת האוכל ולהתנחם לי עם איזה שוקולד מפוצץ אבללללל
אז קמתי מספה הלכתי לחדר מול המראה הגדולה הרמתי את החולצה הסתכלתי על הבטן השטוחה מלפנים ,מהצד,מאחור
ומה שראיתי כך כך אהבתי וזוכרת איך עבדתי כל כך קשה במשך חודשיים וחצי שפשוט הורדתי חזרה את החולצה ,הכנתי לי כוס תה ופשוט התחלתי לעשות לעצמי הרצאה של 10 דקות למה לא כדאי להרוס.
הפעם זה עבד.
בנות יקרות נסו זאת בעצמכן רגע לפני משברון ואני בטוחה שזה יעזור לכן לעבור אותו בקלות.
אוהבת אתכן שבת שלום...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2012 07:22

בלונדה....
בלונדה....
זורחת ואני מתכננת לצאת יותר מאוחר לספוג שמש יחד עם הילדה אחרי שלושה ימים של התקררות.
אני רוצה לומר לכם שבחמישי שישי הרגשתי כל כך מסכנונה וחולה שהייתי קרובה לצאת שוב משיגרת האוכל ולהתנחם לי עם איזה שוקולד מפוצץ אבללללל
אז קמתי מספה הלכתי לחדר מול המראה הגדולה הרמתי את החולצה הסתכלתי על הבטן השטוחה מלפנים ,מהצד,מאחור
ומה שראיתי כך כך אהבתי וזוכרת איך עבדתי כל כך קשה במשך חודשיים וחצי שפשוט הורדתי חזרה את החולצה ,הכנתי לי כוס תה ופשוט התחלתי לעשות לעצמי הרצאה של 10 דקות למה לא כדאי להרוס.
הפעם זה עבד.
בנות יקרות נסו זאת בעצמכן רגע לפני משברון ואני בטוחה שזה יעזור לכן לעבור אותו בקלות.
אוהבת אתכן שבת שלום...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב יום שבת,השמש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!