08/01/2012 15:41
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה שאפו ענק לך ולגיתי כל אחד מכם הישיל קילו וחצי,זה לא מפליא הרי אתם אוכלים את אותו תפריט עליתם על דרך המלך תהיה דרככם שוגה בשושני הירידה במישקל. שבוע נפלא בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 11:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי איזו ירידה יפה, כל הכבוד!!! מהפוסט שלך אפשר להבין שאת באמת במוד של עשייה אז כל שנותר לאחל הוא שיהיה לך בהצלחה גם השבוע!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 21:09
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, ברכות לירידה , להתחלות החדשות..... שיהיה לכם הכי טוב שיש. שבוע טוב ומבורך קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 15:36
 dany Posts: 19819
|
שוב המון המון הצלחה
המורה כתב:
בנות יקרות אני כבר הרבה זמן אחרי ההריון השלישי. וכנראה שמירי היא הפתרון. לפני הרבה זמן הורדתי את הכל ועליתי בחזרה . אבל היום שיש מסביבי תמיכה והדרכה 24 שעות . חזרתי להיות מאושרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 15:15
 המורה Posts: 374
|
בנות יקרות אני כבר הרבה זמן אחרי ההריון השלישי. וכנראה שמירי היא הפתרון. לפני הרבה זמן הורדתי את הכל ועליתי בחזרה . אבל היום שיש מסביבי תמיכה והדרכה 24 שעות . חזרתי להיות מאושרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 07:09
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי יקרה, את אחרי 9 חודשים מהלידה אצלי חגגנו לילדה 3 לפני שבוע ורק עכשיו הורדתי את ההריון ונשאר לי עוד 2וחצי קילו למשקל שלפני ההריון. לא שאני אומרת שזה בסדר וכך צריך להיות אבל אני אישית נכנסתי למן שאננות שעכשיו אני לא חשובה וכל כולי בילדה ואת האמת לא היה לי גם כח אכלתי מה שאני רוצה מתי שאני רוצה עד שאמרתי סטופ. טוב שאצלך הסטופ הגיע אחרי קצת זמן יחסית ,נצלי את התקופה הטובה ואת האנרגיות והמוטיבציה שיש לך וכנסי לתהליך בכל הכח. בטוחה שתצליחי עד פסח להגיע ליעד שהצבת לעצמך. כל הכבוד לך שברגעים השבוע שהיית שבר כלי עם זה שתומר היה חולה לא נשברת ודאגת גם לעצמך.. מאחלת לך המון המון בהצלחהההה ואולי תבואו לבקר שוב בוקר ברמת גן?? נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
ברכות לשינוי ולהתחלה מחודשת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 04:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קולולוו איזו ירידה,יריית פתיחה מצויינת להמשך. כידוע הכל עניין של החלטה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 22:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי כף לקרא על השמחה והמוטיבציה שנכנסה בכם.... ותודה על המחמאות. אני מסמיקה...... שתהיה שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 22:25
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ליל שישי.. גיתי עובד, תומריקו שלי ישן, הבית נקי, המטבח נסגר מזמן, אני בסלון מתחילה לחוש עקצוצים של אי שקט וחוסר מנוחה ומייד נזכרתי שזאת בדיוק השעה לקום מהספה וללכת להתיישב במחשב ולהיכנס לפורום.. הרי כל השבוע אין לי "זמן" (משמע - אין לי אנרגיות ו/או רצון לשתף ולהשתתף ולחלוק) והנה עכשיו יש לי שעה שלמה של שקט.. לבד עם עצמי.. בשבועות האחרונים כל השעות הקטנות והשקטות האלה היתרגמו לשעות של נשנשת בלתי פוסקת, של טיולי הלוך-ושוב אל המקרר וממנו.. אבל לא השבוע!!! אתם יודעים איך אני העברתי את ערב השנה החדשה שלי? הייתי בבית עם בעלי היקר, ראינו סרט, אני תקעתי עוד איזה משהו פחמימתי ומיותר שמעצים שנאה עצמית וכרס. בבוקר קמתי לבטן נפוחה ולתחושת גועל אחת גדולה והחלטתי שדי!!! שבאמת שכבר נמאס לי.. שבאמת שאי אפשר יותר ככה.. שעוד 4 ימים תומר כבר בדיוק בן 9 חודשים ואני עדיין נאבקת בשאריות הריון שהן באמת אבל באמת מ-י-ו-ת-ר-ו-ת!!! ולא יודעת מאיפה מצאתי כוחות בשבוע שבו תומר היה עם איזה משהו ויראלי וחום של 40 מעלות עד רביעי, בשבוע עם חוסר שינה משווע (ממוצע של 4 שעות שינה בלילה).. לא יודעת אל תשאלו אבל מצאתי כוחות מאיפשהו וכל יום עמדתי וחתכתי סלט, והכנתי פשטידת טונה (שהיא מצילת נפשות אדירה ויום אחד עוד תזכה לתואר חסידת אומות עולם) ובישלתי וטרחתי והכנתי כל יום קופסה לעבודה (למרות שהכי קל זה לרדת לקנות משמנים למטה).. והשבוע הזה שלי נראה אחרת!! בנוסף לכל ההשקעה הזאת גם חזרנו לשיטה והשבוע לראשונה מזה זמן רב באמת שמרנו בלי פחמימות מחמש (כולל שישי.. לגבי שבת.. כרגע אני אופטימית ). השיא של השבוע מבחינתי היה החוג של מירי.. השבוע נדדנו ללוינסקי (חוג 2 - היה כיף להתארח עד מאוד.. כל כך כיף שאנחנו שוקלים לעשות שבוע-שבוע עם פ"ת) והגענו לחוג בתחושה של גורל שנגזר מראש.. חיכינו ששבוע קודם יבוא ויזכיר את עצמו על המשקל אחרי שבועיים של עמידה מבורכת ופלאית על המקום.. וראו איזה פלא.. מירי מכריזה "ק"ג וחצי פחות!!!" ודקותיים אחריי גיתי שומע קריאה זהה!! איזו תחושה עילאית!!! יש תמורה לאגרה!!! וכאילו להראות שאכן השמיים הם הגבול מירי הרביצה בנו הרצאה משובחת, חזקה, סוחפת וכובשת (מירי - אחת החזקות שלך, נהננו מכל רגע והיא נשארה איתנו עוד הרבה אחרי) שרק העלתה את המוטיבציה שגם ככה הלכה ונבנתה לאיטה כל השבוע עם כל ערב שעליו סימנו וי לשיטה ולדיאטה. ביום חמישי, שניה לפני תחילת הסופ"ש, אחרי עוד יום מורט ומתיש, אחרי השכבה נעימה ומתוקה עשיתי מעשה ובמקום להתיישב (כל אמא מכירה את זה - מהרגע שנכנסת למצב סטאטי הסיכוי שתרימי את עצמך לעשות משהו - חוץ מלילד בוכה - הוא אפסי) נכנסתי למטבח והתחלתי לעבוד: עוד פשטידת טונה חדשה נכנסה לתנור, מוקפץ של שלל ירקות מהמקרר על הווק (גרסה לערב ואחת לצהריים), שעועית ירוקה לשעות משבר ומרק כתום נפלא להמשך השבוע. החלטתי שאני רוצה עוד שבוע מוצלח.. החלטתי שאני רוצה בפסח להיכנס למכנסיים מהפסח של לפני שנתיים (כשעוד אפילו ההריון לא נראה כזה קרוב) ובשביל לקיים צריך לעשות.. אז אני עושה... אני משתדלת להיות קשובה לרעב ולשובע שלי.. לומדת המון מתומריקו שעדיין לא התקלקל בעניין הזה וכל כולו תיאבון בריא ומודעות עצמית מדהימה לקיבה שלו וכמובן - מתמידה פעמיים בשבוע לפחות ללכת לסטודיו סי ולסמן וי גם בגזרה הזו.. כי אני נכנסתי למוד של עשייה ואני לא מוכנה לוותר עליו, אני ממש לא מעוניינת! פורום יקר - שתהיה לכולנו שבת נפלאה ושבוע טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|