06/01/2012 10:05
 הסמויה Posts: 2467
|
דני , את דוגמא לכך שגם כשלא קל לא מוותרים ולא בורחים לשום מקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 09:53
 dany Posts: 19819
|
ברור שיהיה לך הכוח, לכן את כאן איתנו ובבקשה לא לברוח, גם שלא קל ונמאס, אסור לוותר!!!!!!!!!!!!!!!
מיכיק כתב:
אני יותר מפחות.... ביני לבין האושר האולטמתיבי מפרידים בין 5-10 ק"ג. ענין שהוא שפוי בהחלט ,אך זה עכשיו... יש תקופות כאלה וכאלה. מקוה שיהיה בי הכח להשאר במקום שאני נמצאת בתקופה זו.מהניתוח עצמו לא ירדתי מאד כי הרי אני בכלל לא אוהבת אוכל וממתקים.. קל לרמות בהם מאד ואנחנו השמדמודים גנבים רמאים כדברי המופלאה בנשים....המון שנים לא הפסקתי לתחמן ולרמות . לדאבוני לקח לי המון שנים להבין את המשקל הרגשי הכבד הזה. לעצם ענין המשקל אניממש בסדר לא אוהבת את הקמטוטים בידים בשוקים אלק צלוליטיס ו.. אך מצליחה להתמודד גם עם העור.. פשוט אחרי מקלחת מושכת את עורי ב..שמן זית היה טוב למלכים למה שלא יועיל לנו.. וזה הכן עובד. מומלץ. שבת חמימה מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 08:10
 ענת Posts: 3849
|
מיכיק כתב:
אני יותר מפחות.... ביני לבין האושר האולטמתיבי מפרידים בין 5-10 ק"ג. ענין שהוא שפוי בהחלט ,אך זה עכשיו... יש תקופות כאלה וכאלה. מקוה שיהיה בי הכח להשאר במקום שאני נמצאת בתקופה זו.מהניתוח עצמו לא ירדתי מאד כי הרי אני בכלל לא אוהבת אוכל וממתקים.. קל לרמות בהם מאד ואנחנו השמדמודים גנבים רמאים כדברי המופלאה בנשים....המון שנים לא הפסקתי לתחמן ולרמות . לדאבוני לקח לי המון שנים להבין את המשקל הרגשי הכבד הזה. לעצם ענין המשקל אניממש בסדר לא אוהבת את הקמטוטים בידים בשוקים אלק צלוליטיס ו.. אך מצליחה להתמודד גם עם העור.. פשוט אחרי מקלחת מושכת את עורי ב..שמן זית היה טוב למלכים למה שלא יועיל לנו.. וזה הכן עובד. מומלץ. שבת חמימה מיכל בהחלט אפשרי את יכולה!!!בהצלחה שבת נעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 08:06
 מיכיק Posts: 159
|
אני יותר מפחות.... ביני לבין האושר האולטמתיבי מפרידים בין 5-10 ק"ג. ענין שהוא שפוי בהחלט ,אך זה עכשיו... יש תקופות כאלה וכאלה. מקוה שיהיה בי הכח להשאר במקום שאני נמצאת בתקופה זו.מהניתוח עצמו לא ירדתי מאד כי הרי אני בכלל לא אוהבת אוכל וממתקים.. קל לרמות בהם מאד ואנחנו השמדמודים גנבים רמאים כדברי המופלאה בנשים....המון שנים לא הפסקתי לתחמן ולרמות . לדאבוני לקח לי המון שנים להבין את המשקל הרגשי הכבד הזה. לעצם ענין המשקל אניממש בסדר לא אוהבת את הקמטוטים בידים בשוקים אלק צלוליטיס ו.. אך מצליחה להתמודד גם עם העור.. פשוט אחרי מקלחת מושכת את עורי ב..שמן זית היה טוב למלכים למה שלא יועיל לנו.. וזה הכן עובד. מומלץ. שבת חמימה מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 07:10
|
בוקר טוב מיכיק אכן בוקר גשום וקררררררררררררררררר אפילו הכלב שיש לו פרווה אימתנית סרב להישאר בחוץ(כמובן תחת קורת גג) ונכנס הביתה................. הבנתי שעשית יותר מניתוח אחד........... ואיך את עכשיו? במשקל הנכון? או שבכל זאת יש עוד עודפים? אני נדנדה כל החיים, ותמיד זה צריך להיות בעשרות לא יכול להיות ביחידות כרגע שוב במשקל עודף של לפחות 15 קילו ........ וגם אני ממש לא צעירונת, מה לעשות עדיין כנראה לא הפנמתי למרות שאני בעסק כמעט כל החיים. למשקל של ניתוח לא הגעתי מעולם למרות שהייתי כבר ממש מרחק פסיעה ממנו, ואפילו חשבתי בעוונותי לשקוע עוד באוכל וללכת לעשות את הניתוח........ כאילו שזה פיתרון קל אך לקחתי את עצמי בידיים וירדתי 35 קילו והגעתי למשקל של רזונת אמיתית. אך לדאבוני לא יכולתי להחזיק זאת . זהו לא מפסיקה להאמין שבסוף אהיה אשה רזה for ever שתהייה לך שבת נפלאה דני
מיכיק כתב:
בנות יקרות- אצלנו בוקר גשום ורטוב... כל הלילה הממטרים ירדו בעוצמה. טוב שתרווה האדמה ויתמלאו המאגרים. והכנרת? אם היו מפסיקים לשאוב ממנה מים בטרוף היינו רואים מפלס גבוה יותר. ולעצם השליטה באוכל וואלה בדרך כלל זה קשה קשה אולי כמו מסע החיים . לפעמים מצליח יותר לפעמים פחות. ספרתי פעם שכשהגעתי לגיל 40 רציתי שינוי (זה היה מזמן מזמן, מאז נוספו בי תובנות רבות...) חטטתי רגלי מהגולן לפר. חרוזי בסורוקה כי רציתי ניתוח ק. קיבה לקצר דרך.. כשראיתי אותו במסדרון, בעודי ממתינה לפגישתי קבלתי בחילה. גדול שמן מאיים צורח.. לא צועק צורח במסדרון. הסתובבתי ועשיתי דרכי כלעומת שבאתי. לא הספיק לי תמרור האזהרה הזה, והגעתי לפר. אחר בבבי"ח השרון שאמר לי שאם אני אוהבת ממתקים ולא אוכל הניתוח לא יצלח. אך אני בשלי, אין דבר כזה לומר לי לא... בקיצור אחרי הניתוח הראשון עשיתי ניתוח נוסף ו... לא משהו עד שלא הבנתי דרך תלאות הגוף שמה שלא אשנה בי בעצמי לא ישתנה הכל ת עתוע של הרצון להשתנות . לא המהות של השינוי. שבאה עם השנים . איך מתפעלות חברותי את עשית חתיכת שינוי... וזה המשהו הזה שאני גאה בו מאד. וכבר ציינתי שלהיות בשליטה זה חתיכת מסע. איך מירי אומרת עושים דיאטה 3 חודשים בשנה כל היתר ליד... שניה כולנו ביותר מפחות שתעבור כל כונו שבת חמימה שבת שלום מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 06:47
|
בנות יקרות- אצלנו בוקר גשום ורטוב... כל הלילה הממטרים ירדו בעוצמה. טוב שתרווה האדמה ויתמלאו המאגרים. והכנרת? אם היו מפסיקים לשאוב ממנה מים בטרוף היינו רואים מפלס גבוה יותר. ולעצם השליטה באוכל וואלה בדרך כלל זה קשה קשה אולי כמו מסע החיים . לפעמים מצליח יותר לפעמים פחות. ספרתי פעם שכשהגעתי לגיל 40 רציתי שינוי (זה היה מזמן מזמן, מאז נוספו בי תובנות רבות...) חטטתי רגלי מהגולן לפר. חרוזי בסורוקה כי רציתי ניתוח ק. קיבה לקצר דרך.. כשראיתי אותו במסדרון, בעודי ממתינה לפגישתי קבלתי בחילה. גדול שמן מאיים צורח.. לא צועק צורח במסדרון. הסתובבתי ועשיתי דרכי כלעומת שבאתי. לא הספיק לי תמרור האזהרה הזה, והגעתי לפר. אחר בבבי"ח השרון שאמר לי שאם אני אוהבת ממתקים ולא אוכל הניתוח לא יצלח. אך אני בשלי, אין דבר כזה לומר לי לא... בקיצור אחרי הניתוח הראשון עשיתי ניתוח נוסף ו... לא משהו עד שלא הבנתי דרך תלאות הגוף שמה שלא אשנה בי בעצמי לא ישתנה הכל ת עתוע של הרצון להשתנות . לא המהות של השינוי. שבאה עם השנים . איך מתפעלות חברותי את עשית חתיכת שינוי... וזה המשהו הזה שאני גאה בו מאד. וכבר ציינתי שלהיות בשליטה זה חתיכת מסע. איך מירי אומרת עושים דיאטה 3 חודשים בשנה כל היתר ליד... שניה כולנו ביותר מפחות שתעבור כל כונו שבת חמימה שבת שלום מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:37
|
תודה אני יודעת.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקו אהובתי ששולטים נהנים כפליים.. ואת יודעת זאת כמוני ועוד יותר אפילו כי את כרגע בשליטה עצמית נפלאה ומעוררת השראה , ואני מנסה לאסוף את הכוחות ולחזור למסלול.......... אקורדיאון כתב: יישר כח,מסתבר שאפשר להינות גם בשליטה. כל כך נכון,את יודעת שאני בשבילך. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אקו אהובתי ששולטים נהנים כפליים.. ואת יודעת זאת כמוני ועוד יותר אפילו כי את כרגע בשליטה עצמית נפלאה ומעוררת השראה , ואני מנסה לאסוף את הכוחות ולחזור למסלול.......... אקורדיאון כתב: יישר כח,מסתבר שאפשר להינות גם בשליטה. כל כך נכון,את יודעת שאני בשבילך. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:15
|
אקו אהובתי ששולטים נהנים כפליים.. ואת יודעת זאת כמוני ועוד יותר אפילו כי את כרגע בשליטה עצמית נפלאה ומעוררת השראה , ואני מנסה לאסוף את הכוחות ולחזור למסלול..........
אקורדיאון כתב:
יישר כח,מסתבר שאפשר להינות גם בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח,מסתבר שאפשר להינות גם בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 23:43
 קרולין Posts: 6651
|
מיכיק יקרה, בראבו על השליטה! רק ככה מצליחים. תמשיכי להתמיד ולהצליח. לילה טוב קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 21:15
 המורה Posts: 374
|
חמודה את לא מוותרת על כלום להפך את פשוט בוחרת בדבר הנכון להראות טוב. אני גאה בך שלא נגעת בעוגה הרי שוקו חם והעוגה ליד איז אמיצה!!! כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 20:13
|
כל הכבוד על השליטה , שאנחנו עושות כמו שצריך אין תענוג גדול מזה ממש נחת סופ"ש נפלא
מיכיק כתב:
שלום לכולן ראשית תודה לכל המגיביות על דברי. זה לא מובן מאלין. לעצם השיתוף היום הייתי בפגישה שכללה בית קפה, ואיך אפשר בלי להמשיך לא. צהרים? אז את החויה הקולינרית בבבית הקפה שהיה שווה מאד, ולא אפרט צלחתי די בקלות שוקו חם מאד עם חלב מוקצף והחיים יפים . על עוגת הגבינת פרורים ויתרתי בבבבבבקלות.. למרות שבשבריר שניה הראשון כבר חשתי בטעמי מרקם העוגה בפי.. אך היה ממש קל לוותר והיה טעים ומספק. והמסעדה? פשוט ויתרתי עליה ממש בקלות וחתחתי כי ידעתי מה מחכה לי בבית. ארוחה שהתארגנתי אליה מראש והיה לה טעם נפלא בלי שום תחושת החמצה. כמובן שהייתי חייבת להתנצל בין באי הפגישה, ואמרתי דבר נכון, יש לי חתיכת נסיעה ואחרי ארוחה כזו אני פשוט מאד עייפה... גם תרוץ נפלא גם נכון וגם יצאתי גאה בעצמי. שאיכשהו יוצא שאני בשליטה. סוף שבוע קסום לכולכן, כולנו. ו..הרצאה מעולה של מירי והיא נראת... נפלא. מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 20:02
|
שלום לכולן ראשית תודה לכל המגיביות על דברי. זה לא מובן מאלין. לעצם השיתוף היום הייתי בפגישה שכללה בית קפה, ואיך אפשר בלי להמשיך לא. צהרים? אז את החויה הקולינרית בבבית הקפה שהיה שווה מאד, ולא אפרט צלחתי די בקלות שוקו חם מאד עם חלב מוקצף והחיים יפים . על עוגת הגבינת פרורים ויתרתי בבבבבבקלות.. למרות שבשבריר שניה הראשון כבר חשתי בטעמי מרקם העוגה בפי.. אך היה ממש קל לוותר והיה טעים ומספק. והמסעדה? פשוט ויתרתי עליה ממש בקלות וחתחתי כי ידעתי מה מחכה לי בבית. ארוחה שהתארגנתי אליה מראש והיה לה טעם נפלא בלי שום תחושת החמצה. כמובן שהייתי חייבת להתנצל בין באי הפגישה, ואמרתי דבר נכון, יש לי חתיכת נסיעה ואחרי ארוחה כזו אני פשוט מאד עייפה... גם תרוץ נפלא גם נכון וגם יצאתי גאה בעצמי. שאיכשהו יוצא שאני בשליטה. סוף שבוע קסום לכולכן, כולנו. ו..הרצאה מעולה של מירי והיא נראת... נפלא. מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|