הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיבוב ראשון בקניון ענקי. איזה פאר ואיזה יופי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/01/2012 10:38

dany
dany
שבת שלום חנהל'ה
גם אני ממש לא מתחברת לקניות בקניונים הענקיים שיש בחו"ל, וחושבת כמוך שיש כאן הכל טוב ומתאים, ואין צורך לבזבז זמן יקר על קניות............
אך כל אחד או אחת כפי שמתאים לה .
גם פה בארץ אני ממש לא אשת קניות וקניונים, שצריך משהו הולכים לקנות וזהו.
לא כל כך מבינה את התענוג שיש רק מלהסתובב בין החנויות.
מיד כואבות לי הרגליים, בעוד שאני מטיילת בכל מיני אתרים שום דבר לא כואב לי. מה לומר הכל בראש!!!!!!!! גם זהwink
שבת שלום
ןצעדה נעימה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/01/2012 10:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בעלי טוען שלנשים יש גן מיוחד של קניות. לעיתים הוא צודק אם כי אני משתדלת מאד לא להרבות בקניות,ובאמת למדוד בגדים בחנות רגילה זה אושר אמיתי בכל קנה מידה. אבל בהחלט אני הכי אוהבת לקנות אצלנו בארץ. מכמה סיבות. יש הכל בארץ ובאמת לעיתים הכי טוב והכי מתאים לאקלים שלנו. יש גם "אבא" ואם משהו לא תקין או פגום אפשר להחזיר. חוץ מזה, כאחת שנוסעת הרבה מאד בעולם חבל לי מאד לבזבז זמן על קניות בחו"ל. את הזמן היקר "זמן חו"ל" אני מעדיפה להשקיע בעוד טיול או בעוד התבוננות בטבע מיוחד או תרבות שונה משלי, שכן בעלי ואני נוסעים הרבה בעולם בעקבות תרבויות... ויש לי מה ללמוד ולהחכים. חבל לי לחטט את רגלי בין קניונים כאלה או אחרים. כמובן איש איש והעדפותיו הוא.... או יותר נכון אישה אישה והעדפותיה.... אז זהו, גם המחירים, גיליתי שאינם זולים בדרך כלל אפילו כשהייתי באוסטרליה כי הדולר האוסטרלי הוא חזק מאד ... העיקר זה להנות מכל רגע. בין פרקי הגשם אני יוצאת לצעדה היומית שלי - איני מוותרת.שתהיה לכולנו שבת ברוכה של גשמי ברכה, של שמש שתציץ מידי פעם בין העבים של ארוחות מסודרות וקדימה להמשיך בשביל ולא להתפרע... כי באמת כל יום שעובר צריך לנצל כדי קצת להצר הקפים או לשמור על הקיים שזה הכי קשה כי נדמה לנו שהגענו אל הנחלה והמנוחה אך לא כך. שיהיה הכל בכיף ובבריאות שלכם חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
06/01/2012 10:19

רעותה
רעותה
הי אפי ,
תמשיכי להנות , למדוד וגם לקנות.
סוף שבוע נפלא,
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/01/2012 05:27

אקורדיאון
אקורדיאון
אפילה המשיכי להינות ,אושר גדול למדוד ולמדוד במידה רגילה.
איזה כיף.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 23:38

קרולין
קרולין
אפי יקרה,
תמשיכי להנות ולכייך מכל רגע. ואכן זה אושר גדול שאפשר למדוד בגדים והם עולים עלינו....
נשיקות
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 07:33

רייצ'ל
רייצ'ל
איזה כיף ואיזה הרגשה נפלאה
זר לא יבין זאת
תהני מכל רגע אפי יקרה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 06:52

שאפתנית
שאפתנית
תהני אפוש, מגיע לך!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:47

dany
dany
כיף אמיתיייייייייייייייייייייייייייייייייsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:14

ענת
ענת
הי אפי אכן הרגשה נפלאה גם כשרק מודדים ויושב יפה,תהני מגיעה לך
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:13

EFF
EFF
הרשיתי לעצמי להכנס לחנויות בגדים ולמדוד, למדוד,למדוד...אמנם לא קניתי לעצמי כמעט כלום מאחר ובגדי החורף היפים מאוד שנמכרים כאן לא מתאימים למזג הואוויר אצלנו, ובגדים אחרים עדיין לא יצאו למכירה..אבל למדוד ולראות שהכל מתאים לממדים זו חוויה נפשית מתקנת...

בולטת כאן מאוד האדיבות היוצאת מן הכלל , החל בכבישים וכלה בכל מקום שנכנסים אליו. כולם ידידותיים ומשתדלים להשביע רצון.

למרות הכל אני עדיין דבקה בידיעה שאין כמו ארצנו הנפלאה...והמשפט אין לי ארץ אחרת -מוכיח את עצמו ...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיבוב ראשון בקניון ענקי. איזה פאר ואיזה יופי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!