הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי -שמה הולך לפניה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/01/2012 23:40

קרולין
קרולין
אקו יקרה,
תהני מהקורס, איזה כיף לך.
וכן המשפטים של מירי הם בלתי נשכחים.
כל הכבוד לך על השליטה.
לילה טוב
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 12:52

1103
1103
אקורדיאון כתב:
אני נמצאת בקורס תכשיטנות ואתמול החלה שיחה על ירידה במשקל וכל זאת למה?אחת הנשים הביאה עוגיות מרולדין והדגישה שהן ללא סוכר.
כמובן שהקלוריות נמצאות בהן.מה שנכון לא היתה התנפלות אבל גם לא ויתור,ברור שאני החריגה ולכן מיד הגיעה השאלה אבל למה ,רק אחת שתיים.
נכון השבתי אם אחת שתיים היו מספקות אותי ולא פותחות לי את הלוע.... מכיון שלא כך הדבר לא מעמידה את עצמי בנסיון וכמובן זה היה גם המקום
לספר על הירידה במשקל ועל השיטה ועל מירי שלא היתה אחת בשולחן של הכירה וכאן הפתיעה אותי המדריכה עם אימרות הכנף כמו אוייבים לא מכניסים הביתה.
היא סיפרה לי שלפני הרבה מאוד שנים היתה אצל מירי עם שניים מילדיה שהיו שמנמודים ובזכות מירי יצאו לדרך חדשה והיא עשתה דיאטה יחד איתם.
השיחה הרחיקה אותי עוד יתר מהמתוק .
אקו יקרה
הצדק איתך,אין כמעט אחד או אחת שלא שמעו על מירי שמה הולך לפניה.חלק היו במהלך השנים חניכים שלה
וחלק שמעו מהחניכים שנמצאים במסרגת חוגיה. זה מה שנאמר טוב שם טוב משמן טוב.
תמשיכי להנות בקורס ה תכשיטנות.
סופ"ש נפלא
ניליGood Posting

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 09:35

tal_f
tal_f
איקו ... איזה כיף לך תהני בקורס ואכן אין כמו מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 09:26

קרנושה
קרנושה
תהני מהקורס המדהים. ואכן, את המשפטים שלה אי אפשר לשכוח!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 07:51

רייצ'ל
רייצ'ל
אקו יקרה,
תכשיטנות זו אומנות בפני עצמה תהני...
בהמון מפגשים כשמדברים על אוכל, מסעדות וכו' תמיד מגיעים
בסוף לנושא הדיאטה. זה מותר וזה אסור במיוחד בגילאים של חמישים פלוס
ואז תמיד תמיד המשפטים של מירי מהדהדים לי בראש
זה לא רק חוג לדיאטה אלא חוג של בריאות
שיהיה בהצלחה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 06:55

שאפתנית
שאפתנית
אקו יקרה ראשית תהני מהקורס היפה שאת לוקחת בו חלק, אני מקווה שתצרי הרבה תכשיטים יפים ותהני מהם.
שנית, את צודקת, תמיד כשהשיחה מוסתת לענייני שמירה על בריאות פשוט אין חשק לטעום מהדברים המיותרים האלה. השיחה כבר עושה את שלה ואין טוב מזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:44

dany
dany
אקו יקירה
איזה יופי קורס תכשיטנות, כל הכבוד
ואם רק את מצליחה גם לשמור וגם להביא עוד מישהו להכיר בדרך הנכונה הרי עשית ממש מצווה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:19

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אכן, המשפטים האלה של מירי הם משפטי מפתח שמהווים סימני דרך עבורנו...אני מלמדת כאן את בני משפחתי את המשפטים, וגם מנסה להכניס את השיטה של פחמימות מ- 5 ...זה מתחיל לחלחל....אני לא מפסיקה לבלבל להם את הראש ( וחלקם בהחלט זקוקים לשטיפת מוח כזו...)

חחחחחח אפילה כל הכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:17

EFF
EFF
אכן, המשפטים האלה של מירי הם משפטי מפתח שמהווים סימני דרך עבורנו...אני מלמדת כאן את בני משפחתי את המשפטים, וגם מנסה להכניס את השיטה של פחמימות מ- 5 ...זה מתחיל לחלחל....אני לא מפסיקה לבלבל להם את הראש ( וחלקם בהחלט זקוקים לשטיפת מוח כזו...)
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:15

ענת
ענת
יפה...אהבתי אכן מרגש....וכל הכבוד לך על האיפוק
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 05:11

אקורדיאון
אקורדיאון
אני נמצאת בקורס תכשיטנות ואתמול החלה שיחה על ירידה במשקל וכל זאת למה?אחת הנשים הביאה עוגיות מרולדין והדגישה שהן ללא סוכר.
כמובן שהקלוריות נמצאות בהן.מה שנכון לא היתה התנפלות אבל גם לא ויתור,ברור שאני החריגה ולכן מיד הגיעה השאלה אבל למה ,רק אחת שתיים.
נכון השבתי אם אחת שתיים היו מספקות אותי ולא פותחות לי את הלוע.... מכיון שלא כך הדבר לא מעמידה את עצמי בנסיון וכמובן זה היה גם המקום
לספר על הירידה במשקל ועל השיטה ועל מירי שלא היתה אחת בשולחן של הכירה וכאן הפתיעה אותי המדריכה עם אימרות הכנף כמו אוייבים לא מכניסים הביתה.
היא סיפרה לי שלפני הרבה מאוד שנים היתה אצל מירי עם שניים מילדיה שהיו שמנמודים ובזכות מירי יצאו לדרך חדשה והיא עשתה דיאטה יחד איתם.
השיחה הרחיקה אותי עוד יתר מהמתוק .

0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי -שמה הולך לפניה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!