10/01/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
בנות מאשרת ממראה עיניים השרשרת מעוצבת להפליא ויפיפייה אקורדיון כל הכבוד על העבודה המדוייקת והיפה ♥♥♥ תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 12:33
 רבקה Posts: 8411
|
בנות מאשרת ממראה עיניים השרשרת מעוצבת להפליא ויפיפייה אקורדיון כל הכבוד על העבודה המדוייקת והיפה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 09:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה דניאלה!!! dany כתב:
שאפתנית מדובר על ההרצאה שכבר יש לך במחשב. שאפתנית כתב: עכשיו אני ממתינה להרצאה ביום חמישי, מבטיחה להסתכל על השרשרת. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: אקו תכניסי תמונה כדי שנראה גם אנחנו. אני מאוד סקרנית. חחחחחח התמונה הראשונה הסתכלי על ההרצאה מירי עונדת את העבודה הראשונה והשניה ניתנה לחברה טובה נוספת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 08:57
 dany Posts: 19819
|
שאפתנית מדובר על ההרצאה שכבר יש לך במחשב.
שאפתנית כתב:
עכשיו אני ממתינה להרצאה ביום חמישי, מבטיחה להסתכל על השרשרת. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: אקו תכניסי תמונה כדי שנראה גם אנחנו. אני מאוד סקרנית. חחחחחח התמונה הראשונה הסתכלי על ההרצאה מירי עונדת את העבודה הראשונה והשניה ניתנה לחברה טובה נוספת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 08:37
|
עכשיו אני ממתינה להרצאה ביום חמישי, מבטיחה להסתכל על השרשרת. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אקו תכניסי תמונה כדי שנראה גם אנחנו. אני מאוד סקרנית. חחחחחח התמונה הראשונה הסתכלי על ההרצאה מירי עונדת את העבודה הראשונה והשניה ניתנה לחברה טובה נוספת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:13
|
dany כתב:
בגדול אני רואה שזה משהו נאה מאד אך לא רואה פרטים. אקורדיאון כתב: dany כתב: אקו תכיני קולקציה........................ miribelkin כתב: אקו יקרה תודה על הפירגון לפי השרשרת המדהימה שעשית לי, אם רק תחליטי את יכולה לפצוח בקרירה של תכשיטאית, יש כבר קליינטים, ואני בראשם.....כל מי שרואה מתפעל מאד. תהני מהדרך, תמסרי לאבא חיבוק ובריאות בשמי. אוהבת מירי דנושה ראי על מירי בהרצאה את השרשרת. תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה תהני מהקורס וכול הכבוד על האיפוק ואכן שמה של מירי הולך לפניה בהרבה מקומות.. תודה רבה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
שאפתנית כתב:
אקו תכניסי תמונה כדי שנראה גם אנחנו. אני מאוד סקרנית. חחחחחח התמונה הראשונה הסתכלי על ההרצאה מירי עונדת את העבודה הראשונה והשניה ניתנה לחברה טובה נוספת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 12:47
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו חמודה תהני מהקורס וכול הכבוד על האיפוק ואכן שמה של מירי הולך לפניה בהרבה מקומות..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 09:10
|
אקו תכניסי תמונה כדי שנראה גם אנחנו. אני מאוד סקרנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 05:27
|
בגדול אני רואה שזה משהו נאה מאד אך לא רואה פרטים.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקו תכיני קולקציה........................ miribelkin כתב: אקו יקרה תודה על הפירגון לפי השרשרת המדהימה שעשית לי, אם רק תחליטי את יכולה לפצוח בקרירה של תכשיטאית, יש כבר קליינטים, ואני בראשם.....כל מי שרואה מתפעל מאד. תהני מהדרך, תמסרי לאבא חיבוק ובריאות בשמי. אוהבת מירי דנושה ראי על מירי בהרצאה את השרשרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 05:08
|
dany כתב:
אקו תכיני קולקציה........................ miribelkin כתב: אקו יקרה תודה על הפירגון לפי השרשרת המדהימה שעשית לי, אם רק תחליטי את יכולה לפצוח בקרירה של תכשיטאית, יש כבר קליינטים, ואני בראשם.....כל מי שרואה מתפעל מאד. תהני מהדרך, תמסרי לאבא חיבוק ובריאות בשמי. אוהבת מירי דנושה ראי על מירי בהרצאה את השרשרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 05:07
|
מירוש תודה על הפירגון ,קיבלת את העבודה הראשונה באהבה גדולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 10:04
|
אקו תכיני קולקציה........................
miribelkin כתב:
אקו יקרה תודה על הפירגון לפי השרשרת המדהימה שעשית לי, אם רק תחליטי את יכולה לפצוח בקרירה של תכשיטאית, יש כבר קליינטים, ואני בראשם.....כל מי שרואה מתפעל מאד. תהני מהדרך, תמסרי לאבא חיבוק ובריאות בשמי. אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 08:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה תודה על הפירגון לפי השרשרת המדהימה שעשית לי, אם רק תחליטי את יכולה לפצוח בקרירה של תכשיטאית, יש כבר קליינטים, ואני בראשם.....כל מי שרואה מתפעל מאד. תהני מהדרך, תמסרי לאבא חיבוק ובריאות בשמי. אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 05:12
|
נהדרת
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן שהידיים עסוקות עם דברים אחרים אין אפשרות להכניס כלום לפה................. גאונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אקורדיאון כתב: תודה בנות ,אכן הקורס ממש מהנה ואני באמת מוציאה תחת ידי ממש תכשיטים יפים. מה גם שאני ממשיכה את העבודה בבית וזה פשוט ממכר ,שיטה גאונית לשכוח מאוכל.
האמיני לי ממש כך,אתמול ישבתי לעבוד בשעות הצהריים וכשהרמתי את הראש חלפו שעתיים,ממש תענוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2012 04:55
|
dany כתב:
אכן שהידיים עסוקות עם דברים אחרים אין אפשרות להכניס כלום לפה................. גאונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אקורדיאון כתב: תודה בנות ,אכן הקורס ממש מהנה ואני באמת מוציאה תחת ידי ממש תכשיטים יפים. מה גם שאני ממשיכה את העבודה בבית וזה פשוט ממכר ,שיטה גאונית לשכוח מאוכל.
האמיני לי ממש כך,אתמול ישבתי לעבוד בשעות הצהריים וכשהרמתי את הראש חלפו שעתיים,ממש תענוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:38
|
אכן שהידיים עסוקות עם דברים אחרים אין אפשרות להכניס כלום לפה................. גאונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אקורדיאון כתב:
תודה בנות ,אכן הקורס ממש מהנה ואני באמת מוציאה תחת ידי ממש תכשיטים יפים. מה גם שאני ממשיכה את העבודה בבית וזה פשוט ממכר ,שיטה גאונית לשכוח מאוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:17
|
תודה בנות ,אכן הקורס ממש מהנה ואני באמת מוציאה תחת ידי ממש תכשיטים יפים. מה גם שאני ממשיכה את העבודה בבית וזה פשוט ממכר ,שיטה גאונית לשכוח מאוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:17
|
מקווה שניפגש בחודש הבא תפגיני כבר תכשיטים................................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|