06/01/2012 05:36
 dany Posts: 19819
|
כן אני כבר מתחילה איך ???????? את יודעת אצלי זה כמו לנסוע לחו"ל.
אקורדיאון כתב:
קבלת חמצן לשנה.אני כבר מתרגשת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קבלת חמצן לשנה.אני כבר מתרגשת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2012 05:13
|
מורה יקירה אכן הפוך וחום הבית הם מפנקים ביותר, אך אני זקוקה גם לחום פיזי אמיתי, לחיוך מול פני ולא על המסך, לחיבוק, לנישוק, לחברותא של הבנות. מה אומר זה ממש חסר לי, אך זה מה שיש, אין לי אפשרות להגיע מידי שבוע לת"א שאם אני מגיעה אליה פעם בשנה זה כבר בשבילי המון. ולכן אנחנו מארגנות מפגש בידיוק מהיום עוד חודש בחוג של רמת גן בוקר. כל מי שתוכל להגיע על מנת שנוכל להכיר אמיתי ולא וירטואלי תבורך. שבת שלום
המורה כתב:
דני אני כ"כ משתתפת ברגשותייך. כמוך כמוני. היום צפיתי בהרצאה הגדלתי את המסך וניסיתי לדמיין כאילו אני שם. חוצמזה לנו יש יתרון אנחנו יכולות לשבת בפיג'מה ולהתכסות מתחת לפוך... והם לא. וגם לצפות.. dany כתב: ואני כל כך מצטערת שאין אני יכולה להיות כל שבוע במעמד השקילה, אני בטוחה שהדרך היתה לי הרבה יותר קלה ואפקטיבית. למרות שגם באינטרנט מרגישים את העוצמה של מירי ואת כוחותיה. אך אין על מיפגש פיזי פנים מול פנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 23:48
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד קרולין היקרה, את מרגשת אותי מאוד! גם אני מרגישה כך כלפי מירי, וגם אני מחכה להרצאה השבועית בכיליון עיניים. כעת סיימתי לצפות בהרצאה, ואני עדיין חושבת ומעבדת בראש. מבטיחה להגיב!!! שבת נהדרת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 21:25
 המורה Posts: 374
|
דני אני כ"כ משתתפת ברגשותייך. כמוך כמוני. היום צפיתי בהרצאה הגדלתי את המסך וניסיתי לדמיין כאילו אני שם. חוצמזה לנו יש יתרון אנחנו יכולות לשבת בפיג'מה ולהתכסות מתחת לפוך... והם לא. וגם לצפות.. dany כתב:
ואני כל כך מצטערת שאין אני יכולה להיות כל שבוע במעמד השקילה, אני בטוחה שהדרך היתה לי הרבה יותר קלה ואפקטיבית. למרות שגם באינטרנט מרגישים את העוצמה של מירי ואת כוחותיה. אך אין על מיפגש פיזי פנים מול פנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 05:41
|
ואני כל כך מצטערת שאין אני יכולה להיות כל שבוע במעמד השקילה, אני בטוחה שהדרך היתה לי הרבה יותר קלה ואפקטיבית. למרות שגם באינטרנט מרגישים את העוצמה של מירי ואת כוחותיה. אך אין על מיפגש פיזי פנים מול פנים.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 05:19
 ענת Posts: 3849
|
קרולי יקרה מסכימה עם כל מילה , ואת גם מדהימה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין יקרה ואני ממתינה בכל בוקר חמישי לקרוא ולהסכים עם כל מילה. יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 00:27
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה את ממש גורמת לי להסמיק את אשה טובה, וזו הזדמנות נפלאה להודות לך על התרומה לפורום. תספרי לליהי על ההרצאה ותמסרי לה חיבוק ממני, ושהיא מדהימה ורזה בתמונה. לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 21:55
 המורה Posts: 374
|
איזה יופי. הכי חשוב זה לדעת לפרגן . כל הכבוד לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 21:43
 קרולין Posts: 6651
|
אז כמו כל שבוע ....אני מקפידה בשמחה , בהתלהבות ובהתרגשות לתת איזה פוסט משלי...... מירי יקרה שלי, אני איתך 24 שניםםםםםםםםםםםםםםם, כן כן...הזמן עובר מהר כשנהניםםםם ואני תמיד אומרת לך אחרי כל הרצאה, וכותבת כאן בפורום שאת והחוג שלך הם אחת הבחירות המשמעותיות, הטובות והנבונות שעשיתי לי לקרולין....כמובן שגם המשפחה שלי עלתה ועולה כתה על הדרך......וזה בונוס וערך מוסף ע נ ק ! אין כמוך! אין לך מ ת ח ר י ם ! אין על השיטה הגאונית שלך ! פשוט אין....ואין פלא שהיא הופכת לשם דבר בכל מקום....א ב ל כולםםםםםםםםםםםם יודעים שהיא שלך ושאת המצאת אותה!!!! אין על ההרצאות הנפלאות, המשובחות, המעודדות, התומכות, המלהיבות, המצמיחות, המשפיעות ועוד ועוד שלךךךךךך! פשוט אין! וכמה ששמעתי אותן בחיי הם רק מ ש ת ב ח ו ת עם השנים... בדיוק כמוך מ ש ת ב ח ת עם השנים. החוג שלך = אושר גדול = בריאות פיזית ונפשית = איכות חיים = לכל החיים! ואין לו מ ח י ר! כולנו זכינו בך. אני אוהבת אותך מעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ומודה לאל שיש לי אותך. שלך תמיד עם כל אהבתי ונתינתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|