הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דרושים זוג אנשים למשרת הורים !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/01/2012 04:46

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח ,הצליחי במשימה של ירידה במשקל כי היא בסופו שלדבר תיתן לאמא ולסבתא איכות חיים ואריכות ימים.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2012 00:24

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה
את כותבת נפלא....ממש מרגש, המון הומור ואהבה בדברייך.
את מוכשרת מאד.....ואני מקוה שבחודשים שנותרו עד פסח
נמשיך ביחד לרדת כדי שיהיה לך המון כח ובריאות, לטפל כל כך יפה בנכדייך המקסימים.חיבוק גדול לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 22:05

tutit
tutit
יפה מאוד......חיוך מהלבsmile
שרק נהיה בריאים ומאושרים ובאמת שנזכה כמו שכתבת לקבל בסופו של דבר קצת בחזרה...קצתהערכה אהבה גם שיגדלו
וזה לא ברור כמו פעם,הדור החדש הוא דור אחר....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 21:31

קרולין
קרולין
חיו יקרה,
גם אני א ה ב ת י.
תודה רבה לך.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 16:34

חיוך מהלב
חיוך מהלב
queen כתב:
לפי המודעה הזו, שכל כך נכונה, אף אחד לא היה מגיש מועמדות. זה מעייף רק לקרוא ולא להאמין שאת כל זה אנחנו עושים בקלילות יחד עם עוד הרבה דברים אחרים
אבל, אין תפקיד יותר מתגמל בעולם מהתפקיד של הורה.
איזה כיך חיוך מהלב שבקרוב יהיה לך זאטוט חדש. שיהיה בהצלחה :-)

נכון, כשאני רואה אמא עם תינוק בעגלה יושבת בניחותא על ספסל בשדרה נראה לי שאין בכלל עבודה עם ילד אחד. הלוגיסטיקה של תאומות היא בהחלט שונה מהיום הראשון. נקווה רק שהתוספת של עוד תינוק או תינוקת יהיה גם כן בגדר האפשרויות כי צריך להתגיס לא? אבל בסופו של יום אני בטוחה ויודעת גם ומישמת. יש לי חיים מלאים גם משלי ואני צריכה לישם ולהרגיש אותם מעבר לאהבה הגדולה לילדים ולנכדים... ויש משימות רבות לפני.....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 16:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
dany כתב:
לסבתא רבת הפעלים והתושיהsmile
שיעמוד לך כוחך בכל המשימות.
ושיהיה בשעה טובה לקראת העולל/ה החדש/ה.

תודה מקרב לב על ברכותיך שהן מחממות את הלב..... אמן כן יהי רצון. צריך רק כוח וחיוך על השפתיים.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 14:11

tal_f
tal_f
אהבתי מאוד ! כל כך נכון
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 12:11

חיה'לה
חיה'לה
גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיה Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 11:46

dany
dany
לסבתא רבת הפעלים והתושיהsmile
שיעמוד לך כוחך בכל המשימות.
ושיהיה בשעה טובה לקראת העולל/ה החדש/ה.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 10:04

queen
queen
לפי המודעה הזו, שכל כך נכונה, אף אחד לא היה מגיש מועמדות. זה מעייף רק לקרוא ולא להאמין שאת כל זה אנחנו עושים בקלילות יחד עם עוד הרבה דברים אחרים
אבל, אין תפקיד יותר מתגמל בעולם מהתפקיד של הורה.
איזה כיך חיוך מהלב שבקרוב יהיה לך זאטוט חדש. שיהיה בהצלחה :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 09:47

הסמויה
הסמויה
נחמד להתחיל את היום עם חיוך...תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2012 09:44

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברות יקרות. זה הגיע לידי ולא יכולתי להתאפק ולהביא לפניכם.
חשבתם פעם איך תראה מודעת דרושים להורים?
היקף המשרה : 24 שעות ביממה כולל משמרות כפולות ומכופלות אין התחייבות להפסקה בין משמרת אחת לשניה. ללא חופשות ללא חגים וללא שבתות.
הכישורים הנדרשים : רכב חובה, ארנק זמין, יכולת טכנית לתיקון צעצועים, IQ סביר לסידור פאזלים מבולגנים וחלקי משחקים פזורים. יכולת שמיעה מטורפת - כל הבית רועים ורועש המשפחה באה שוב, לראות את התינוק הישן לו בשלווה בחדרו. בחוץ השכן עושה שיפוצים ובמטבח מישהו מטגן משהו, האחיינית עסוקה בשליר עוד מחרוזת שלמדה זה עתה בגן ועדיין את מצליחה לשמוע את הקרקור החרישי של העולל שכבר רוצה לאכול.
כישורי ספרות : קליעת צמות, קשירת קוקיות, גזירת פוני ועוד. לא יזיק גם ידע באופנה, כדי להיות לעזר בבחירת בגדים/אביזרים.
יכולת קריאה מתוך שינה מאמרים באינטרנט בהתאם לתסמינים שילדך מפתח. כישורים פסיכולוגיים - היכולת לנתח מה מרגיש באמת הלקוח ולהגיב בהתאם.
סבלנות אין קץ, ידע בסיסי בבישול אפיה, הכנת עוגות לימי הולדת יכולות הוראה לצורך עזרה בשיעורים. יכולת חדרנות מתקדמת (כולל סדר נקיון, כביסה גיהוץ).
רצוי נסיון בתפירה. כישורי משחק (לא תמיד תרצו שהם ידעו מה את מרגישה). מומלץ להצטייד בקורס בסיסי של הפקת ארועים לכל המסיבות.
כשרון של משרד נסיעות : יכולת ארגון חופשות וטיולים. על המועמדים להראות יכולת בגישור וישוב סכסוכים. יכולת קשב מרובה יכולת MULTI TASKING יכולת לתפקד גם במצב מחלה, יכולת משא ומתן יכולת אבחון והתאמה לכישורי הילדים, אדמיניסטרציה ועבודה מול רשויות (גנים בתי ספר חוגים וכו') יכולת לספוג הערות גם כשהם לא שלך (הילד שלך פרא אדם), דרושה גם השכלה של אחות או לפחות חצי רופא, יתרון רב ברקע של חבישה (יתרון שימנע ריצות לבתי חולים ומרפאות). כישורי שיטור גם הם נדרשים - יש להבחין מתי הילד חולה ומתי סתם לא בא לו ללכת לבית הספר. מומלץ להצטייד במיומנות של עו"ד על מנת להתמודד עם טיעוני הלקוחות כמו "לא אמרת לי לסדר את החדר" דרושה יכולת ויתור והקרבה, הבנה בסיסית במחשב, הערת מושגים בסיסיים כמו אינטרנט, פיססבוק ועוד.
תנאי העסקה : א י ן אין שכר חופשות אין ימי מחלה. יש סיכוי אולי אי פעם בעתיד להחזר אהבה אבל יותר מזה לא צריך .
אז בתנאים הללו אמהות וסבתות... אנו מתפקדות. לא פשוט אבל הכל מאהבה אני בטוחה... ואהבה מביאה אהבה. וכמובן צריך גם לשמור על גזרה טובה כדי שיהיה כוח לרוץ אחרי הזאטוטים ואחרי כן אחרי הדור הבא, וגם יכולת להרים אותם בידיים... הרבה התעמלות. זה אני הוספתי. אחת הסיבות שאני מדרבנת את עצמי במיוחד אחרי ההרצאה הנפלאה שלך מירי אתמול זה שאני חייבת גם להרזות כדי שאוכל לטפל ב-3 זאטוטים, (2 תאומות ועוד תינוק או תיונוקת שבקרוב יצטרפו למשפחה בע"ה.). שיהיה לכולנו יום נפלא של שמחה ובריאות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דרושים זוג אנשים למשרת הורים !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!