|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/01/2012 20:47
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, כולנו אוכלים רגשיתתתתתתתתתתת עם הזמן והתירגול כולנו עולים כתה. בהצלחה רבה בהמשך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 14:18
 tal_f Posts: 900
|
בהצלחה...תנסי לא להיכנס לבית הקפה כאשר את במצב של רעב נפשי... כי אף אוכל לא מצליח להפסיק רעב זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 09:51
 הסמויה Posts: 2467
|
אכילה רגשית היא חלק מחיינו וקשה להגמל ממנה מאחלת לך מהיום לשלוט באוכל , לא להיות ספונטנית, להכין הכל מראש ולעמוד בפיתויים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 09:15
 avi_i Posts: 269
|
בוקר טוב מלונדון חיהל'ה מאחלת לך יום טוב אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 08:47
 רייצ'ל Posts: 1323
|
לא הכל ורוד.... יש עליות ויש ירידות החשוב ביותר שאננו נמצאים במסגרת נגבי פירורים והמשיכי בתהליך שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 08:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה שיהיה לך יום מקסים!!!! שמרי על עצמך ועל החיוך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 08:22
 dany Posts: 19819
|
חשיבה אופטימית ונהדרת כה לחי יקירה ובהצלחה
חיה'לה כתב:
בס"ד מירי היקרה, איזה מזל שיש מסגרת! אתמול הייתי כה בודדה, לא יודעת להסביר את זה אפילו... והפסיקו להפעיל את ההסקה בבניין אצלנו (וטוב שכך), ועדיין לא הספקתי להתקין מזגן (כרגיל, נזכרת בדקה ה-110!!!), והיה לי קר, והחזרה השבועית של המקהלה התבטלה, והיה לי עצוב ומשמעם (לא מעצאתי אף חברה אתמול... ככה זה לפעמים...) ... ויצאתי לקנות משהו מתוק הביתה, כי פשוט לא יכולתי, אבל אז גיליתי שפתחו בית קפה חדש ממש על ידי, והחלטתי לפנק את עצמי בפרוסת עוגה עם כדור גלידה, ואני יודעת שזה לא בסדר באמצע השבוע, אבל זה היה במקום ארוחת ערב, ונשנושים, וכמויות של מתוקים שהייתי מכניסה הביתה ועוד ועוד... וככה הרגשתי כמו מלכה, שמפנקת את עצמה ו... שטויות... זה לא פתר בעיות, ומזל שהיום יום חדש, ואני כבר מוכנה עם האוכל ובשליטה, והשמש זורחת, ואפשר לחשוב על פתרונות, ולהיות עסוקה בדברים טובים, והחיים יפים, והכול פתוח, והכול יכול לקרות, וגם אם לא הכול תלוי בי, ולא הכול מתנהל כמו שהייתי רוצה - עדיים נקודת המבט היא שלי ותלויה בי, ואני זו שבוחרת איך ייראה היום שלי... מבטיחה לנצל את היום לעשייה פורייה, ולא לבזבז אותו על ה-'אח הגדול' (על אף שאינני שוללת את התכנית), ובטח לא על רחמים עצמיים... והכול בזכות המסגרת, ומירי ושוב ההרצאה המאלפת של השבוע שעבר, וכמובן בזכות הפורום הנפלא שתומך ומחזיק ומעודד!!! אוהבת ומאחלת יום נפלא לכולנו, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 08:21
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, איזה מזל שיש מסגרת! אתמול הייתי כה בודדה, לא יודעת להסביר את זה אפילו... והפסיקו להפעיל את ההסקה בבניין אצלנו (וטוב שכך), ועדיין לא הספקתי להתקין מזגן (כרגיל, נזכרת בדקה ה-110!!!), והיה לי קר, והחזרה השבועית של המקהלה התבטלה, והיה לי עצוב ומשמעם (לא מעצאתי אף חברה אתמול... ככה זה לפעמים...) ... ויצאתי לקנות משהו מתוק הביתה, כי פשוט לא יכולתי, אבל אז גיליתי שפתחו בית קפה חדש ממש על ידי, והחלטתי לפנק את עצמי בפרוסת עוגה עם כדור גלידה, ואני יודעת שזה לא בסדר באמצע השבוע, אבל זה היה במקום ארוחת ערב, ונשנושים, וכמויות של מתוקים שהייתי מכניסה הביתה ועוד ועוד... וככה הרגשתי כמו מלכה, שמפנקת את עצמה ו... שטויות... זה לא פתר בעיות, ומזל שהיום יום חדש, ואני כבר מוכנה עם האוכל ובשליטה, והשמש זורחת, ואפשר לחשוב על פתרונות, ולהיות עסוקה בדברים טובים, והחיים יפים, והכול פתוח, והכול יכול לקרות, וגם אם לא הכול תלוי בי, ולא הכול מתנהל כמו שהייתי רוצה - עדיים נקודת המבט היא שלי ותלויה בי, ואני זו שבוחרת איך ייראה היום שלי... מבטיחה לנצל את היום לעשייה פורייה, ולא לבזבז אותו על ה-'אח הגדול' (על אף שאינני שוללת את התכנית), ובטח לא על רחמים עצמיים... והכול בזכות המסגרת, ומירי ושוב ההרצאה המאלפת של השבוע שעבר, וכמובן בזכות הפורום הנפלא שתומך ומחזיק ומעודד!!! אוהבת ומאחלת יום נפלא לכולנו, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|