05/01/2012 06:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות יקרות תודה רבנ אכן אחרי העוגיות שלשום הכל חזר לשליטה.. תודה רבה לכולכן והמשך יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 05:17
 ענת Posts: 3849
|
יקירתי אל תחמירי עם עצמך את מקסימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש זה לא בולמוס,את עדיין היית בשליטה והיית מסוגלת להעיף במהירת את העוגיות. יקירה כולנו מכירים את התופעה שתוקפת במהלך הדרך ובאמת לא קרה כלום ,לאחר תקופה כל כך ארוכה מותר ואולי גם רצוי,כפי שכתבת זה היה צורך. המון נשיבוקים וממשיכים קדימה מבלי לחפור למה ומדוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 21:21
 המורה Posts: 374
|
בלונדינית יקרה אני מקווה ובטוחה שאת גם חכמה. חכמה מספיק כדי להבין שאנו רק נשים ולא יותר. החוכמה כשנופלים היא להגיד: טוב זהו נגמר!! ממשיכים בתהליך . דבר נוסף אל תכני זאת בשם נפילה פשוט אמרי לעצמך : "אי הצלחה". ממני המורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 21:07
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה חמודה כולנו בני אדם,לכולנו יש את הצורך העז למתוק.אין לנו שליטה על הצורך.לפעמים העיפות מכריעה אותנו. החוכמה היא לדעת מתי לעצור ואת עשית זאת בגדול.השלכת את יתר העוגיות לפח. עצתי לך כחברה וכאישה בעלת נסיון,להשתדל לא להכניס הביתה מוקשים ובדואי לא לאפות עוגיות מפתות. לפעמים איננו יכולים לעמוד בנסיון זה לגמרי מיותר. ל פעמים אנו חורגים מעט מהמסגרת, אם נחזור מיד לישורת,לא יקרה דבר. אני מקווה שהמקרה לא יעכיר את רוחך. המשך שבוע נפלא בשליטה ובתוצאות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 20:40
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, את נ ה ד ר ת גם עם "הנפילה" הקטנה שלך... זה חלק בלתי ניפרד מ ה ת ה ל י ך...... איתך לאורך כל הדרך... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 20:01
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, תהיה גאה בהשג שהשגת אף אחד לא יכול לשמור כל כך הרבה פרופורציה, וממרומי גילי אני מציעה לך תהיה קצת סלחנית עם עצמך, אם זה היה קורה למישהו אחר היית אומרת לו לא נורא , נכון אז זה באמת לא נורא!!!!!!! חיוך קטן ולהמשיך הלאה בהצלחה מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 17:11
|
tal_f כתב:
בלונדה... כל כך מזדהה עם הרגשתך.. לצערי גם אצלי אחרי כל כך הרבה זמן יש תקופות של חוסר רוגע .. אבל לפי ניסיוני הן עוברות ואז שוב יש תקופה של שליטה. הפטנט הוא להתמיד.. כי הכל זמני ... גם התקופות שבהן אנו חזקות וגם התקופות שבהן קשה לנו יותר. קחי נשימה ואל תשכחי לשתות המון מים... בהצלחה !!
תודה טל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 14:00
 tal_f Posts: 900
|
בלונדה... כל כך מזדהה עם הרגשתך.. לצערי גם אצלי אחרי כל כך הרבה זמן יש תקופות של חוסר רוגע .. אבל לפי ניסיוני הן עוברות ואז שוב יש תקופה של שליטה. הפטנט הוא להתמיד.. כי הכל זמני ... גם התקופות שבהן אנו חזקות וגם התקופות שבהן קשה לנו יותר. קחי נשימה ואל תשכחי לשתות המון מים... בהצלחה !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:27
|
EFF כתב:
בלונה,את עדיין גיבורה וראויה לטפיחה על השכם. גם אני עכשיו בהתמודדות עצומה, הפיתויים חוגגים סביבי,הקור העז גורם לגוף להתחנן לפחמימות ואני במאבק אדיר....יש נצחון יש כישלונות ,אבל זה זמני .....
תודה אפי... תמשיכי להנות ולטייל. בטוחה שתנצחי את האוכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:27
|
EFF כתב:
בלונה,את עדיין גיבורה וראויה לטפיחה על השכם. גם אני עכשיו בהתמודדות עצומה, הפיתויים חוגגים סביבי,הקור העז גורם לגוף להתחנן לפחמימות ואני במאבק אדיר....יש נצחון יש כישלונות ,אבל זה זמני .....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:26
|
dany כתב:
לא נעים אבל אספר לך סוד................... רק לך............ זה לא עובר לעולם  כן אה דני.... כנראה שמן תמיד נשאר שמן בכל מה שקשור לחשיבה על אוכל. בלונדה.... כתב: תודה בנות על התגובות החמות. אני יסביר למה הרגשתי שזו נפילה. האופן שבו אכלתי את השלוש עוגיות לא היתה אכילה עם הנאה פשוט פתחתי את הצנצנת ובלסתי את העוגיות. זה לא שישבתי עם הקפה בכיף ובמודעות ומתוך רצון לפינוק. זה היה תחילת הוריקן פשוט בעוגיה השלישית זרקתי את הצנצנת. שמחה שזה עבר אבל זה סתם ביאס אותי הצורת אכילה הזאת...חשבתי שנפרדתי ממנה מתברר שלא.. בשביל זה אני עדיין פה ושמירי תיהיה לנו בריאה ונמשיך להיות פה. עד עכשיו אני בסדר אבל זה נראה לי שבוע לא קל שאני אצטרך להתאמץ בו מאוד מאוד כמו בשבוע הראשון שהיו לי מאבקים עצמיים. בטוחה שיהיה בסדר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:26
 dany Posts: 19819
|
אפוש תרפי , תחזרי הביתה ותחזרי ממש למסלול, כמה ימים של קצת הרפיה לא יביאו כזה אסון.
EFF כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:25
|
הסמויה כתב:
בלונדה אהובה זו , בעיני, בכלל לא נפילה, זה מראה שאת אישה נורמטיבית לחלוטין עם התנהגות נורמלית את הרי ממש מחוננת ומצליחנית שיהיה לך המשך יום קסום
תודה סמויה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:17
 EFF Posts: 6417
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:17
 EFF Posts: 6417
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 13:04
 dany Posts: 19819
|
לא נעים אבל אספר לך סוד................... רק לך............ זה לא עובר לעולם
בלונדה.... כתב:
תודה בנות על התגובות החמות. אני יסביר למה הרגשתי שזו נפילה. האופן שבו אכלתי את השלוש עוגיות לא היתה אכילה עם הנאה פשוט פתחתי את הצנצנת ובלסתי את העוגיות. זה לא שישבתי עם הקפה בכיף ובמודעות ומתוך רצון לפינוק. זה היה תחילת הוריקן פשוט בעוגיה השלישית זרקתי את הצנצנת. שמחה שזה עבר אבל זה סתם ביאס אותי הצורת אכילה הזאת...חשבתי שנפרדתי ממנה מתברר שלא.. בשביל זה אני עדיין פה ושמירי תיהיה לנו בריאה ונמשיך להיות פה. עד עכשיו אני בסדר אבל זה נראה לי שבוע לא קל שאני אצטרך להתאמץ בו מאוד מאוד כמו בשבוע הראשון שהיו לי מאבקים עצמיים. בטוחה שיהיה בסדר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 12:42
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה אהובה זו , בעיני, בכלל לא נפילה, זה מראה שאת אישה נורמטיבית לחלוטין עם התנהגות נורמלית את הרי ממש מחוננת ומצליחנית שיהיה לך המשך יום קסום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 12:07
|
תודה בנות על התגובות החמות. אני יסביר למה הרגשתי שזו נפילה. האופן שבו אכלתי את השלוש עוגיות לא היתה אכילה עם הנאה פשוט פתחתי את הצנצנת ובלסתי את העוגיות. זה לא שישבתי עם הקפה בכיף ובמודעות ומתוך רצון לפינוק. זה היה תחילת הוריקן פשוט בעוגיה השלישית זרקתי את הצנצנת. שמחה שזה עבר אבל זה סתם ביאס אותי הצורת אכילה הזאת...חשבתי שנפרדתי ממנה מתברר שלא.. בשביל זה אני עדיין פה ושמירי תיהיה לנו בריאה ונמשיך להיות פה. עד עכשיו אני בסדר אבל זה נראה לי שבוע לא קל שאני אצטרך להתאמץ בו מאוד מאוד כמו בשבוע הראשון שהיו לי מאבקים עצמיים. בטוחה שיהיה בסדר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 11:09
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, נפילות זה חלק מהעניין, ואת רק אנושית בסה"כ. אגב, בעיקרון מותר לאכול פעם בשבוע משהו מתוק אם כך, למה 3 עוגיות ועוד לפני חמש נחשבת נפילה?...תחשבי על זה..פעם בשבוע גם למי שהכי בדיאטה מותר לאכול משהו קטן ומתוק וזה לא נראה לי החטא הכי נוראי בעולם, ומצד שני, את בשליטה וזרקת את העוגיות כי הרגשת שזה מה שאת צריכה לעשות. בכל מקרה, את נראית נהדר ותשמרי על הקיים. בכל מקרה את ממש דוגמא ומופת להרזייה ופי הספר של מירי. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|