04/01/2012 09:04
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בלונדה יקרה, דיאטה היא תהליך לכל החיים יש לפעמים פיקשושים ומעידות העיקר לחזור לשיגרה ולמסגרת שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 08:09
 חיה'לה Posts: 885
|
בלונדה יקרה, לא נורא! זה קורה לכולנו... גם אני לא הייתי אתמול במיטבי, אבל תמיד יש יום חדש... מזל שעצרת את עצמך, והתגברת על יצר האכילה, ואני בטוחה שהיום תחזרי לעצמך לגמרי. בהצלחה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 07:47
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה אהובה ויקרה את ממש גיבורה!!1לזרוק העוגיות מראה עד כמה את במודעות.זה לא נקרא נפילה הרי מותר מתוק ואת בכלל לא נוגעת...היית זקוקה לזה כי כמה חודשים את בלי... אז קדימה נחזק אותך כמה שאפשר.......את אלופה קבלי חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 07:06
 dany Posts: 19819
|
חמודה גיבורה שלנו ממש לא נפלת, הצלחת בגבורה לעמוד בפני הפיתויים ועל כך אני ממש ממש גאה בך. וכן מגיע הרגע הזה של הנפילה, אין מה לעשות זה חלק מהתהליך, אך אם את יודעת לעצור אותו, להבין אותו, להתחבר אליו, ולא להתמכר אליו הרי שאת מפנימה את התהליך עד סופו. מאחלת לך היום יום קל יותר. הסירי את כל רגשות האשמה ומיד, הם רק לוקחים אותנו למקומות אפלים , שמביאים איתם עוד ועוד נפילות. את בן אדם ומותר לך גם להרגיש אחרת, אי אפשר כל הזמן להיות באופוריה, זה לא עובד וזה לא נורמלי, אוהבת אותך על גבורתך. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, אין צורך ברגשות אשם כי כולנו בני אדם ויש רגעים של נפילה, יש רגעים של התרופפות אבל כשאני קוראת את דבריך אני רוצה לומר לך שאני ממש גאה בך. גאה שהתפקחת אחרי העוגיה השלישית. גאה שזרקת את כל שאר העוגיות לפח כדי שלא ישאר פתח להמשך נפילה. גאה באישך שמטפח ושומר עליך מכל משמר. גאה שכתבת בפורום כדי שאוכל לומר לך שלדעתי זו לא נפילה, שלוש עוגיות לפני השעה חמש הן כמו חטיף יומי וזהו, נגמר ועבר. לא נצברו נזקים ואת ממשיכה בדרכך המוצלחת. היי גאה בעצמך על כל הדרך שעברת ועל החודשים האחרונים שהיו כל כך מוצלחים, אז הגוף התגעגע לקצת מתוק, סיפקת את הסחורה בצנעה ואת ממשיכה הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 06:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם, אז ככה אני יודעת שאולי חלק מכן תרים גבה ותגיד מה??? היא מחלקת לנו מוטיבציה והיא מודל לחיקוי איך עכשיו היא נפלה??? אתמול היה.לי קשה עם האוכל ברמות!!!!!! הרגשתי כל הזמן רעב. חזרתי הביתה ב 16:45 לנס קפה הקבוע שלי ופשוט לא יכולתי יותר הרגשתי רעד בגוף אני ממש רצינית. זה הסתכם בשלוש עוגיות שאפיתי שבוע שעבר שעמדתי לידן אז בגבורה. אכלתי 3 עוגיות עם הנס קפה ואפילו לא נהנתי מהן זה הרגיש כמו בסרטים שרואים בן אדם גמול מאלכוהול ופתאום שותה את הכוס הראשונה. בשלישית עצרתי ,לקחתי את הצנצנת וזרקתי לפח את כל העוגיות. הבנתי שאם נפלתי אתמול אז עכשיו אני בשבוע שאני צריכה להלך על ביצים ואני לא חזקה. עד עכשיו כשהייתי חזקה זה בכלל לא הפריע לי ,אתמול היתה התרופפות ישר נזרק לפח. היה לי גם בערב קשה למרות שאכלתי ביצה עם סלט וגבינה. גם אם הייתי רוצה לטחון משהו לא יכולתי כי בעלי בבית והוא שומר עליי מכל משמר ודואג להזכיר לי איך הרגשתי מגעיל עם עוד שבעה ק"ג עליי ודואג להגיד לי שאני נראת מיליון דולר ולא כדאי להרוס והכי דואג להגיד לי שאני כבר לא ממורמרת!!!! אז אחרי כמעט שלושה חודשים שהכל הלך חלק יש ירידה קטנה. לכן אני פה איתכן...זקוקה לכן!!!! כולי רגשות אשם על השלוש עוגיות שנאכלו לפני חמש (שזה חצי נחמה) אבל אני מרגישה באסה רצינית. המשך יום טוב.... edited by בלונדה.... on 1/4/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|