06/01/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי מקווה שהיום את חשה יותר טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 17:01
 יולי Posts: 754
|
היי, היום העיניים שלי כבר יותר בסדר אז אני חוטאת לי רק בקצת מסקרה ..אני מקווה שהמסקרה הזו לא תעלה לי באדמימות אח"כ...(בלי צלליות וליינר) בינתיים הכל טוב. דני, תודה על השיר של אלביס אין עליו אכן המלך... יום קסום, יולי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 05:49
 dany Posts: 19819
|
היום יום הולדת ואת חייבת להרגיש טוב יותר מתנה ממני http://youtu.be/DcJac6OykfM
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2012 04:59
|
יולי מקווה שהבוקר את חשה הטבה. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 20:44
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, הכי חשוב שתרגישי טוב...עיניים מאד רגישותתתת גם אצלי... שמרי על עצמך. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 14:15
 tal_f Posts: 900
|
אכן יש דברים שצריך להשלים איתם. אני כמו בלונדה ממש ממש רוצה לשים מסקרה אבל בכל פעם שאני מורידה אותה יורדים לי המון ריסים. אז אני משתדלת לשים יותר עיפרון עיניים במקום... מקווה שזו רגישות זמנית ותוכלי להתאפר בקרוב..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 10:58
|
היי, תודה לכל המגיבות, היום אני מנסה בלי איפור עיניים, אכן הטיפות עיניים עוזרות לי אבל אם אני עם איפור בעיניים ולא משנה מאיזה סוג כבר ניסיתי את כל המסקרות בעולם כולל היפואלרגי ושום דבר לא עוזר לי שאני עם אלרגיה ואז העיננים שורפות אדומות דומעות ומעצבנות בעיקר.., היום העיניים שלי כבר קצת יותר במצב טוב ואני בלי מסקרה..כנראה אפשר גם בלי..אבל זה עדיין מעצבן אני ממש אוהבת מסקרה איילנר ואת כל צבעי הקשת של הצלליות..זה ממש לא הוגן לסבול מאלרגיות...ממש ממש לא... .אבל אני אתגבר על ייצר האיפור נכון הבריאות חשובה יותר. אפילו בעלי עודד אותי הבוקר ואמר לי שאני נראית טוב גם בלי המסקרה...ואם להשוות אז עיניים אדומות מאופרות או עיניים ירוקות בלי איפור ובלי אדמומיות אז עדיף בלי איפור ובלי אלרגיה...טוב..קצת נחמה... אני מקווה שכבר תעבור לי האלרגיה הזאת יש לי טיפות לחודש ועוד טיפות אנטיביוטיות ל10 ימים...ואצלי אני כמעט כל חודש מבקרת את רופאת העיניים שלי לבקש טיפות לאלרגיה...כנראה שאני צריכה להבין שאיפור עיניים זה רק ליציאות או משהו כזה אבל לא בשביל כל אחת כל יום...במיוחד אם יש רגישות.... יום קסום, ותודה על העידוד, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי העיקר זה בריאות העיניים ואם צריך לוותר קצת על האיפור אז תוותרי. אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2012 04:55
|
יולי יקרה מקווה שהטיפות תעשנה את העבודה ותחושי הטבה. מבינה כל כך לליבך בנושא האיפור זה אכן להיות ערומה אבל בריאות העין חשובה יותר ולכן נסי לפחות לתקופה ולהתאפר אם כבר קל ביותר. החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 21:55
 dany Posts: 19819
|
שיחררת קיטור שלא שייך לדיאטה, אז מה לכן אנחנו כאן משפחה אמיתית. גם אני לא יוצאת בלי איפור מהבית , מרגישה עירומה, אך אני כבר קשישה ובלי צבעי טמבור אני מחוקה לחלוטין, ואילו את צעירונת אז אפשר קצת לוותר עד שהעיניים יחלימו. נשיבוקים ולילה טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 21:14
 1103 Posts: 5022
|
יולי כתב:
היי, אני כותבת על משהו כאוב (מאוד, לי) לצערי שוב יש לי עיניים אדומות ושוב אני עם טיפות עיניים מ2 סוגים. הרופאת עיניים שלי רמזה לי רמז עבה שכדאי לנסות להפסיק לאפר את העיניים אבל זה נורא קשה וגם מתסכל במיוחד שאני חולת איפור....(לחלוטין) אז אני עם טיפות עיניים וכמובן עם איפור.....לפחות העיניים שלי קצת פחות אדומות הטיפות עובדות. אני מקווה שזה יעבור מהר אני ממש ממש לא אוהבת את האלרגיה העונתית הזאת....... טוב שיחררתי קצת קיטור, וממש לא שייך לדיאטה... יולי יולי יקרה בריאות קודמת לכל,יש לך עיניים יפות .כדי שתפסיקי זמנית לאפר אותן ולהבריאן. מאור עיניים יקר לאין שעור.יש תכשירי איפור איפואלגניים תבדקי זאת אבל רק לאחר שעיניך יחלימו. המשך שבוע נפלא בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 20:42
 רבקה Posts: 8411
|
יולי לא נעים בכלל הקשיבי לדברי חברותינו כאן וביחוד אלה שיודעים שעינייך יפות מספיק גם בלי איפור מה לא עושים למען הבריאות והרגשה טובה תרגישי טוב במהרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 20:06
 הסמויה Posts: 2467
|
יולי יקרה
קודם כל הכי חשוב זה לדאוג לבריאות ובמקרה שלך אם זה אומר להפסיק להתאפר תקופה מסויימת זה ממש הרע במיעוטו מאחלת לך שהאלרגיה תחלוף במהרה ושוב תחזרי להתאפר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 20:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי יקרה נכון שצבעי טמבור תמיד עוזרים אבל במצב שלך אין כמו טבעי באמת קצת מנוחה מאיפור לא תזיק. גם אני הייתי חולת מסקרה כי זה מבליט את העיניים ומשנה אותי לחלוטין אבללללל כל פעם שאני שמה מסקרה חצי מהריסים יורדות יחד איתה לכן שמה רק באירועים/יציאות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 19:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה מצטרפת ללייסי יש לך עיניים מהממות חמסה חמסה.. קצת מנוחה מאיפור לא תזיק.... אל תקחי זאת קשה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 19:34
 לייסי Posts: 623
|
היי יולי, יש לך עיניים כל כך יפות - שזה לא נורא אם תמנעי באופן זמני מהאיפור.  אני מאחלת לך החלמה מהירה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 18:35
|
היי, אני כותבת על משהו כאוב (מאוד, לי) לצערי שוב יש לי עיניים אדומות ושוב אני עם טיפות עיניים מ2 סוגים. הרופאת עיניים שלי רמזה לי רמז עבה שכדאי לנסות להפסיק לאפר את העיניים אבל זה נורא קשה וגם מתסכל במיוחד שאני חולת איפור....(לחלוטין) אז אני עם טיפות עיניים וכמובן עם איפור.....לפחות העיניים שלי קצת פחות אדומות הטיפות עובדות. אני מקווה שזה יעבור מהר אני ממש ממש לא אוהבת את האלרגיה העונתית הזאת....... טוב שיחררתי קצת קיטור, וממש לא שייך לדיאטה... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|