03/01/2012 20:39
 רבקה Posts: 8411
|
עדן יקירתי ידוע לך שוופל בלגי לא בבית ספרינו אם ברצונך להצליח אסור לך בכלל להתחיל עם הדברים האלה והיה וקרה אז מיד צחצוח שיניים וחוזרים לשגרת השליטה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 20:10
 הסמויה Posts: 2467
|
כשהוופל הבלגי מגיע לשולחן או כל קינוח אחר את תזמיני לך תה צמחים תזיזי קצת את הכסא אחורה ותשתי לך את תה הצמחים בהנאה
אני, תמיד יש לי סוכריה על מקל בתיק ומקסימום מוציאה את הסוכריה ומוצצת לי אותה להנאתי את שכולם מסיימים עם הקינוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 19:39
 הוותיקה Posts: 9
|
עדן יקרה עדיף מראש לא להמצא ליד פיתויים אבל באמת שלא קרה כלום קמים לבוקר חדש וממשיכים קדימה . בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 06:59
 עדן Posts: 3
|
אתן מקסימות !! תודה רבה לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
עדן מעידה אחת קטנה לא גורמת שום נזק. מה שחשוב זה שתחזרי כבר היום לתפריט ותשמרי על הכללים. כמו שכתבו הבנות, כשאת משתפת את הסביבה את מונעת נפילות. זה בדוק! בחנוכה פגשתי בני משפחה שהחמיאו לי על המעיל החדש, על הירידות היפות וכמובן שאלו אם אני עדיין במסגרת. אחרי שהחמאתי בגאווה גדולה וסיפרתי על מירי והפורום המדהים שתומך ומחזק אותי נראה לך שיכולתי להרשות לעצמי לחרוג באוכל. היה לי ברור שמעכשיו אני תחת זכוכית מגדלת ואין מקום לנפילות "מפדחות" אין ספק שזה שמר עלי אז את בהחלט מוזמנת להשתמש בשיטה, זה עובד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 06:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
עדן יקרה, כמו שמירי והבנות היקרות רשמו לך מה שהיה היה ממשיכים הלאה. הכי טוב זה להצהיר שאת בדיאטה כי אם תצהירי זאת את לא תוכלי אפילו להתחיל עם הביס הראשון . תאמרי לחבר שלך שזו תקופה שאת יותר צריכה עזרה ואולי אפילו ללכת למסעדות שיהיה לך פחות פיתויים אם קשה לך להתמודד מולם. ואין כמו לא להתחיל את הביס הראשון!!! כנסי יותר לפורום תעודדי ותתעודדי בטוחה שזה יעזור לך המון כי הרי כולנו פה באותו המצב. בהצלחהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 05:25
 dany Posts: 19819
|
עדן יקרה העבודה על הראש היא החלק החשוב ביותר של ההרזיה, וכך הדיבור העצמי, וכן אני מאמינה שיתוף הסביבה בתהליך, אם את מצהירה בריש גלי........... את בעצמך לא תקחי שום דבר שפוגע בדרכך החדשה.
המון המון הצלחה
עדן כתב:
היום לצערי שמרתי על התפריט בצורה נהדרת אך בערב שבן זוגי הזמין אותי למסעדה שבה אוכלים המבורגרים הזמנתי סלט חזה עוף גנבתי כמה פוטטוס אחדים אך החברה האחרים הזמינו וופל בלגי לקינוח ולא ממש יכלתי לעצור את עצמי כמובן שלא אכלתי את כולו אך כן אכלתי כמה טעימות טובות ...אשמח לקבל ייעוץ למקרי דחף כאלה ואחרים . ..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עדן בגדול לא קרה כלום והבוקר תחזרי לשיגרה והיה כלא היה. אם את באמת רוצה לראות תוצאות שבוע אחר שבוע אמצי את דברי מירי. תכריזי על מבצע ירידה ואפילו לתקופה בת חודש והוא יהיה ללא נפילות קטנות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 00:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדן יקרה שמחה שהצטרפת לפורום שלנו ושאת משתפת בנושא שרגיש לכולנו..... בתחילת הדיאטה, כדי לראות תוצאות להתמיד ולא להישבר כדאי מאד לא להימצא ליד פיתויים. ואם כן.....תכריזי שאת בדיאטה, ותאכלי סלט עם חלבון,שתיה חמה ומים ופשוט לא להתחיל עם הביס הראשון של הפחמימות.אין בהתחלה דרך אחרת. במשך הזמן לומדים את כל התהליך.......תקשיבי להרצאות ותתמידי את תצליחי. לילה טוב שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 00:02
 עדן Posts: 3
|
היום לצערי שמרתי על התפריט בצורה נהדרת אך בערב שבן זוגי הזמין אותי למסעדה שבה אוכלים המבורגרים הזמנתי סלט חזה עוף גנבתי כמה פוטטוס אחדים אך החברה האחרים הזמינו וופל בלגי לקינוח ולא ממש יכלתי לעצור את עצמי כמובן שלא אכלתי את כולו אך כן אכלתי כמה טעימות טובות ...אשמח לקבל ייעוץ למקרי דחף כאלה ואחרים . ..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|