03/01/2012 18:26
 יולי Posts: 754
|
היי, תודה על כל התגובות, תמיד כיף לכתוב כאן ואתן תמיד מעודדות. יהיה טוב. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 06:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי התובנות שלך יביאו להצלחה. אין ספק שאנחנו כל הזמן לומדות, בודקות ומשנות בהתאם לצורך עד שמוצאות את הדרך המתאימה לנו להשגת הירידות הנכספות. מסכימה עם כל מילה שכתבת על הנס קפה, הלחם והאוכל המבושל. בהצלחה יקירתי השבוע, את בהחלט יודעת מה לעשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
יולי מתוקה לרשום בידיוק זה הפיתרון, אני עצמי לא מאמינה שהלחם, אם אוכלים אותו במדויק , גורם לעליה במשקל , כי אם לא סופרים או כן סופרים בסופו של עניין מספר הקלוריות שניכנסות לגוף ואלו שנשרפות הם מה שיוצרים את הירידה במשקל, אז ייתכן שהיו זיופים נוספים מעבר לחלב ואוכל מבושל בערב. אני נשקלתי היום אחרי תקופה ארוכה למדי שהייתי ברוגז עם המאזניים, וכולנו יודעים היטב למה אנחנו ברוגז איתם, כי לא רוצים לראות מה כתוב שם. למרות שקיבלתי התראה מאד חמורה מרופא הבירכיים בידיוק לפני שבוע, הייתי שלושה ימים ילדה נהדרת ואז שוב התחלתי להתנדנד כמו נדנדה. אז כמו כל שמנמוד אמיתי העלייה היא תמיד הרבה יותר מהירה ואגרסיבית מאשר הירידה. מאחלת לי ולך שמירה טובה ואחראית, את תעשי הליכה......... אני קצת מוגבלת בעניין. והכי הכי חשוב שמירה מדוייקת, בלי פחמימות מחמש, ואמונה חזקה בכוחותינו כי אפשר ועד פסח נשיל אם לא את הכל אז לפחות את המקסימום שניתן לעשות!!!!!!!!!!!! בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 04:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי יקירה אם לא היית יורדת את אותו קילו ?? כך לפחות את צפה ולא צוברת קילוגרמים נוספים. שפרי את הדברים הקטנים וההצלחה בפתח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:45
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי עם תובנות כאלה את בדרך הנכונה מה שעלה בטוחה שיירד בשבוע הבא... בהצלחהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:25
 רייצ'ל Posts: 1323
|
כמו שנאמר "מה שעולה מהר יורד מהר" שיהיה בהצלחה ושנה אזרחית טובה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:18
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, כל הזמן אנחנו לומדים, משנים, ומשפרים זה היופי שבתהליך..... שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:15
 1103 Posts: 5022
|
יולי לה העיקר שהיגעת למסקנה הנכונה,אני בטוחה שבשבוע הבאה תראי ירידה. אחד הדברים שמאוד עוזרים -רישום מדויק כל מה שנכנס לפה. שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 19:00
|
היי נילי, לא שחשבתי לקלקל ודווקא המשכתי עם הקווקר, פשוט אכלתי מעט לחם וזה השפיע על השקילה....באופן עקרוני אני דיי בסדר עם האוכל ויש לי לתקן כמה דברים, זה שעליתי קילו לא אומר שישבתי במקרר, הרי ידוע שמספיק לאכוך רק קצת יותר והמשקל כבר עולה וזה מה שקרה, וכמובן, אני חוזרת לתלם ואת צודקת מפסיקה לנסות על עצמי מה יקרה אם אוכל עוד קצת לחם...והעניין, אני באמת כותבת מהבטן את האמת את ההתמודדות שלי עם הדיאטה ואת ההצלחות וגם את הכשלונות, הרי העניין הוא לכתוב כאן כל מה שעולה אצלנו בנושא הדיאטה לא רק כשטוב והכל מצליח.... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 17:43
 1103 Posts: 5022
|
יולי יקרה למה לך לנסות עצמך,התחלת יפה לפי הכללים,ראית שיש תוצאות מצוינות אז למה לחזור אחורה ללחם,להרבה חלב וכו" ולקלקל.עלית על דרך המלך,תמשיכי ותתמידי. שיהיה לך אחלה שבוע בשליטה ובשורות טובות בשבוע הבא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 17:10
 הסמויה Posts: 2467
|
העיקר התובנות ומה שעלה הרי ירד בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 16:53
|
היי, עליתי השבוע את הקילו שירדתי בשבוע שעבר. מה שגרם לי לחשוב למה בעצם אני יורדת ואז עולה בחזרה? מה מקדם אותי בדיאטה ומה מוריד אותי? ובכן- אוכל מבושל בערב מעבר לפעם אחת בשבוע גם אם זה שקשוקה מקשה על ירידה (אבל לא בהכרח מעלה, אולי), קווקר עם תפוח ויוגורט בבוקר- מעולה ומשביע עד אחת אחת וחצי לפחות, לחם- זה חבר מביא חבר (השבוע אכלתי קצת לחם והופלה עלה לו הקילו...בקיצור- לחם מנפח, גם לחם "קל") הרבה קפה נמס= הרבה חלב וזה משמין..יותר תה צמחים מרגיע ביותר, ירקות חיים בערב מעולה וירקות מבושלים בערב, אולי עדיף לשישי בערב , הליכות עוזרות אך לא מרזות שאני לא הולכת ברגל אני בהחלט יכולה לרזות אבל הליכות מאוד מרגיעות ומשפרות את מצב הרוח...וזה תמיד טוב (היום יורדים גשמים עזים אז אני כמובן לא אצעד...) בחישוב גס נראה לי שבשלושה חודשים בירידה מתונה של חצי קילו לשבוע אפשר לרדת גם 6 קילו (עד פסח) ולפי מירי גם יותר (תלוי בעודף המשקל ותלוי בהצמדות לכמויות בתפריט ולשיטה כמובן) בלי פחמימות מחמש אני כל הזמן עושה כך שלשמחתי מעולם לא יצאתי מהשיטה הזו אבל יש לי כמה דברים קטנים לשפר שזה פחות נסקפה ופחות חלב בלי לחם בכלל...מי צריך אותו בכלל עובדה ששבוע שעבר ירדתי קילו בלי להרגיש ולא הייתי רעבה לרגע...אז, נשנס מותניים ובלי תירוצים שוב נתחיל מההתחלה לרזות לפי השיטה של בלי פחמימות מחמש וקווקר בבוקר והחיים יפים...אני שוב מתחילה מההתחלה, ומה שנחמד זה שתמיד לומדים על עצמנו עוד ועוד דברים חדשים והאמת מזלי שאני אף פעם לא מתייאשת אלא נופלת וקמה כל הזמן (וזו הצלחה בעיניי למרות שיש לי כמה ק"ג לרדת ואני אפילו מלאה עצם זה שאני לא מוותרת לעצמי וכל פעם נכנסת לשיטה מחדש ולא נשברת זה ההצלחה בעיניי ולכן אני תמיד מרגישה שאני בעשייה גם אם אני "מזייפת" מידי פעם בשקילות, אני בטוחה שאני בדרך הנכונה להחזיר חובות ועד הקיץ שוב להראות חיטובים... יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|