03/01/2012 05:10
 dany Posts: 19819
|
אייריס לך ולי בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שנה אזרחית טובה והנה למרות חוסר המוטיבציה את כאן מודעת שיש לעשות מעשה וזה הרגע כי כפי שנאמר הכל תירוצים וללא ספק את יודעת לעשות אחרת. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:38
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איריס יקרה, קודם כל שנה אזרחית טובה!!! הרגשנו מאוד בחסרונך ואפילו המדריכה לריקוד שאלה איפה את??? בנוגע לאוכל את הרי יודעת.שהדרך היחידה היא להתמיד בהגעה, ברישום ובכתיבה פה שעושה לך כל כך טוב. חיזרי לכל זה ואני בטוחה במאה אחוז שתתחילי לראות שוב ירידות.. נשיקות והמשך שבוע טובבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:27
 קרולין Posts: 6651
|
אייריס יקרה, שנה אזרחית נהדרת גם לך. כל שתבקשי לו יהי. אמן קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 17:39
 1103 Posts: 5022
|
אייריס יקירתי כשהולך לנו ואנו יורדים,אנו נמצאים על גג העולם,אך ברגעים קשים,אל לנו להרים ידיים. שמתי לב ששלושתיכן לא הגעתן היום לבית רוזן וחבל. דוקא בזמנים קשים,חייבים להגיע לחוג, להשקל לשמוע את ההרצאה שנותנת לנו תמריץ. הבריחה לא תוביל אותך לשום מקום אלה להפך, זה דומה לכדור שלג ככל שהוא מוסיף להתגלגל,הוא מתעצם ומאוד קשה לעצור אותו. כדאי ורצוי שתגיעי לאחד החוגים האחרים השבוע {זה מה שאני נוהגת לעשות}. אני מקווה שתחזרי למסגרת האכילה הנכונה,שלוש ארוחות ביום,מהשעה חמש בלי פחממות, וביום שני הבא המשקל יראה תוצאות רצויות ואף אם עלית,לא נורה. תגיעי לחוג וכל יבוא על מקומו בשלום. שבוע של עשיה ושליטה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 16:41
 dany Posts: 19819
|
אייריס מתוקה אכן זה לא קל ואף אחד לא הבטיח גן של שושנים. אך אסור לברוח למרות הקשיים. ואני מאמינה שאם לא מוותרים בסוף יפול האסימון, ואפילו אם זה לוקח לעיתים זמן רב. המון המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 15:44
 אייריס Posts: 3744
|
רבקה כתב:
אייריס זה הרגע הכי חשוב להיות כאן איתנו כשקשה ולא מצליח הבריחה לא תוביל לשום מקום כאן העידוד והפרגון יכולים לחזק את העשייה והמוטיבציה אז קדימה להצלחה
תודה רבה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 15:41
 רבקה Posts: 8411
|
אייריס זה הרגע הכי חשוב להיות כאן איתנו כשקשה ולא מצליח הבריחה לא תוביל לשום מקום כאן העידוד והפרגון יכולים לחזק את העשייה והמוטיבציה אז קדימה להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 15:37
 אייריס Posts: 3744
|
שלום לכולם, קצת נעלמתי כי המשימה לא מבוצעת כהלכה, שבוע או שבועיים די קשים בולמוס אכילה וירידה בחשק להמשיך הלאה, קר וגשום וגם זה מוסיף למצב הרוח (ברור לי שזה תירוצים ואין סוף איתם אבל......) מנסה שוב לחזור לדרך הישר ובינתיים טוב, החלטתי שאעשה רישום וזה קצת מקל. אז זהו להפעם וברכות חמות לכולם ליורדים וגם לאלה שבמקום. נשיבוקים ושתהייה שנה חדשה אזרחית קלה ורזה ועם החלטות נבונות ותוצאות טובות. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|