הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרק גריסים...ועדכון מלונדון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/01/2012 21:55

מיכל שרון
מיכל שרון
אבי יקרה שלי..
קודם כל אני רוצה לשלוח לך חיבוק ענק שזה מה שרציתי לתת לך מייד כשסיימתי לקרוא את הפוסט... וגם נשיקה.. מה אכפת לי?
יקירתי אנחנו מכירות כבר יותר משנה לדעתי.. אמנם שטחי אבל בכל זאת.. משהו אצלך תפס אותי ואני חייבת לומר לך כמה דברים שקלטתי עליך בזמן הזה:
1. את אישה מדהימה בעיני!!! זה ממש לא מובן מאליו לאישה, בגילך, להחליט לעשות לעצמה, להחליט לפתח את הקריירה שלה ולא לדפוק חשבון להורים ולסביבה ולדעות הקדומות ולשעונים כאלה ואחרים.. זה אמיץ בעיני, זה משהו שאני מאוד מעריכה - ההליכה הזאת עד הסוף עם השאיפות שלך.. נכון שיש ויתורים בדרך, נכון שזה בא על חשבון דברים אחרים.. ככה זה בחירות בחיים, בכל תחום וכל דבר.
2. את יפה בעיני, מאוד!!! יש בך יופי שהוא גם פנימי וקורן, משהו בך משדר המון נינוחות.. מין מודעות עצמית בטוחה כזאת.. זה מה שתופס את כולם בך - גם את החתיכים וגם את אלו שפחות. הגיע הזמן יקירתי שהמודעות הזאת תיתרגם לעשייה.. הגיע הזמן לוותר על התירוצים והעצלנויות ולתת ליופי אחר לפרוץ מתוכך - יופי של מידה או שתיים פחות למשל (ואני יודעת שאת יודעת טוב כמוני שמידה פחות יפה באופן שהוא הרבה יותר מפיזי גרידא)... אני יודעת שאת יכולה, אני בטוחה שאת רוצה, הגיע הזמן לכבוש גם את הפסגה הזאת..
3. בואי נדבר על הסטרס - את בטח כבר שמעת ממירי לא פעם ולא פעמיים את ההרצאות על הסטרס וההשפעות שלו על הגוף, ההשפעה שלו על הדיאטה.. אני יודעת שאני בקושי מסוגלת להבין ולהכיל את העבודה שלך, המורכבות שלה, האחריות שבה, הדינמיות.. הכל! אני יודעת רק דבר אחד - ההשפעה של אורח חיים לחוץ לאורך זמן היא משמעותית... הגיע הזמן לעוד בחירה אמיצה - הבחירה אולי לשים גבולות במקומות מסויימים, לשנות דברים קטנים ביומיום כדי שהתחושה בסופו ובמהלכו תהיה אחרת..
4. הגיע הזמן לעוד ביקור מולדת!!! wink
יקירתי שתהיה לך שנה מדהימה!!!!
נשיקות וד"ש מהגברברים שלי Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2012 05:25

dany
dany
בהצלחה יקירה

avi_i כתב:
תודה רבה smile הבוקר כבר יצאתי לצעידה בפארק, קמתי לבוקר קפוא אך ללא עננים בשמיים אחרי חודשים של אפור וגשם, התעטפתי ויצאתי לשמש...קינחתי בקפה פילטר בשמש פשוט התחלה ליום מעולה
מחר חזרה לשיגרה של השקמה בחמש בבוקר וימים ארוכים, זאת שעת המבחן, לי הרבה יותר קשה בעבודה מאשר בבית שיש לי זמן להכין אוכל ולשבת בשקט לאכול. אבל הכנתי לי קופסאות וגם אוכל בבית כשאחזור עייפה ובחושך (כן חושך כאן מהשעה 4 אחרהצ או קצת לפני..)
לילה טוב
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2012 04:33

אקורדיאון
אקורדיאון
בהצלחההההההה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2012 01:01

avi_i
avi_i
תודה רבה smile הבוקר כבר יצאתי לצעידה בפארק, קמתי לבוקר קפוא אך ללא עננים בשמיים אחרי חודשים של אפור וגשם, התעטפתי ויצאתי לשמש...קינחתי בקפה פילטר בשמש פשוט התחלה ליום מעולה
מחר חזרה לשיגרה של השקמה בחמש בבוקר וימים ארוכים, זאת שעת המבחן, לי הרבה יותר קשה בעבודה מאשר בבית שיש לי זמן להכין אוכל ולשבת בשקט לאכול. אבל הכנתי לי קופסאות וגם אוכל בבית כשאחזור עייפה ובחושך (כן חושך כאן מהשעה 4 אחרהצ או קצת לפני..)
לילה טוב
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 22:47

נחושה
נחושה
קרולין כתב:
אבי יקרה,
מאחלת לך מכל הלב שנה אזרחית נ פ ל א ה ואת כל הטוב שיש.
כל שתבקשי לו יהי.
כיף גדול שאת איתנו.....
קרולין

כנ"ל...תשמרי על עצמך יקירה ויהיה בסדר כבר השנהwink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 20:44

קרולין
קרולין
אבי יקרה,
מאחלת לך מכל הלב שנה אזרחית נ פ ל א ה ואת כל הטוב שיש.
כל שתבקשי לו יהי.
כיף גדול שאת איתנו.....
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 15:50

אייריס
אייריס
היי אבי, גם אצלנו כרגע רטוב גשום וקר אבל יחד עם זאת מנסים לקחת
שליטה על המצב ולעשות משהו טוב לעצמנו. מקווה שיחד נצליח.
ברכות חמות לשנה האזרחית ותמשיכי לעדכן אותנו. בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 15:25

רבקה
רבקה
אבי יקירתי
מ אחלת לך שבשנה הקרובה תגשימי את משאלות ליבך
ההצלחה כבר מאירה לך פנים עם הקידום בעבודה
עם השליטה באוכל
המשיכי כך ושיהיה לך בהמון אהבה מכל הלב
חם, נעים וטעים בנשמה !♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 06:48

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אבי!!!
איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך. כמה אופטימיות ועשייה שהן ביחד המתכון להצלחה.
ראשית ברכות על הקידום בעבודה ואני בטוחה שתמשיכי לעשות חייל.
שנית, טוב מאוד שהקדשת זמן לעצמך, לנפש ולגוף ותמשיכי כך. שמרי על עצמך ותכתבי בכל הזדמנות.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 05:38

dany
dany
אבי שתהייה לך שנה חדשה טובה ומוצלחה
ירידה במשקל
והמשך הצלחה בכל אשר את עושה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 04:43

אקורדיאון
אקורדיאון
אז יקירה פתחנו בשנה אזרחית חדשה שבסופה את יכולה להיות קלה יותר ומכאן הכל יצבע בצבע אופטימי.
המון המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 02:51

222
222
.
.
MARAK GRISIM ME LIKE
.
.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2012 00:32

miribelkin
miribelkin
Administrator
אבי יקרה מקסימה ואופטימית
הכל יהיה בסדר, כשיש שליטה באוכל, יש שליטה בחיים.....
מאחלת לך שנה בריאה מצליחה ומאושרת
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 23:43

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
אבי היקרה,
ראשית, איזה כיף לך שאת בלונדון בעונה הזו!
הייתי פעמיים בלונדון, ואחת מהן הייתה בתקופה הזו של השנה!!
החורף האנגלי, הכריסמס (גם אם הוא נוצרי לי מדיי...), אווירת החג ברחובות - כל אלה מיוחדים מאוד!
טוב שאת חוזרת לדיאטה, חדורת מוטיבציה.
מעניין לשמוע על מרק הגריסים!! אני אישית לא 'אשת המרקים', אבל השבוע אני מתכוונת לנסות להקפיץ פטריות + טונה + עשבי טיבול (אחד המתכונים שמירי הכתיבה),
ואני בטוחה שזו תהיה ארוחת ערב משגעת!!
ד"ש חמה מהארץ, והמשך הנאה בלונדון!
שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 19:52

avi_i
avi_i
פורום יקר
עדכון ומרק....קודם כל – שנה אזרחית טובה ומלאה ירידות נפלאות במשקל, חוץ מזה הכנתי היום את המרק גריסים מפורום מתכונים, יצא מדהים, חם ומשביע ביום גשום וקר בלונדון.
ועכשיו עדכון – די נעלמתי מהפורום כמובן כמו אחרים בעקבות מצב רוח מבאס, ללא ירידות ובכלל רצון להתחבא במקרר עד יעבור זעם. השנה האזרחית היה עבורי אנחת רווחה, אחרי שנה מאד עמוסה ולחוצה הגיע חופש קריסמס וראש השנה האזרחית (בערך שבוע חופש מהעבודה), בימים הראשונים ישנתי – פשוט לא תיארתי לעצמי כמה עייפות וסטרסס הצטברו אצלי (טוב בכל זאת קמה בחמש כל בוקר), אחר כך גם נהנתי מהעיר ומה שיש לה להציע, בילויים עם חברים, יציאות מגניבות, קניות ולקום בשמונה בבוקר כמו בן אדם נורמלי.....
אמנם ברוך השם צרות טובות – קידום בעבודה שידרוש ממני יותר, מערכות יחסים שצריכות להתברר ובכלל מה המקומי ומה אני רוצה לשנה החדשה....הרבה החלטות ומחשבות, הראש עובד בלי הפסקה.
אז היום לקחתי נשימה עמוקה, את עצמי בידיים ותפשתי את מירי לשיחת עידוד ומוטיבציה שאחריה כמובן יצאתי בחיוך מהבית, הלכתי לעשות קניות, עמלתי במטבח כל היום בשביל שיהיה לי במקרר אוכל מזין, בריא ודיאטטי להמשך השבוע ועם החזרה לעבודה ביום שלישי....
בחוץ גשם, מבול (למרות שלא קר יחסית, רק 12 מעלות J), אני עם נס קפה של אחרה"צ ורגיעה קטנה בלב שהכל יהיה בסדר, שאני במסגרת ושאני באמת רוצה לרזות....כי לא חשוב כמה ביטחון עצמי יש לי, כמה הצלחה בעבודה וכמה בחורים הורסים מתחילים איתי כל הזמן, בסופו של דבר זה אני, עם עצמי והמשקל – ובשורה התחתונה...כבד לי לסחוב איזה 25 קילו עודפים.
שנה אזרחית מלאה אושר
אבי
edited by avi_i on 1/1/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרק גריסים...ועדכון מלונדון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!