הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אבדה לי טבעת הנישואין

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/01/2012 23:33

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
שאפתנית היקרה,
ראשית, אני באמת מצטערת לשמוע. גם אני נקשרת לחפצים הנושאים משמעות, ואני מבינה לגמרי את הקושי.
עם זאת, אל תתייאשי, מפני שאת עוד עשויה למצוא את הטבעת היכן שהוא.
ואם לא, עם כל הצער, אני מציעה (על אף שקל הלגיד) שתשמחי שזכית למראה חדש, צעיר וחתיכי בעקבות הדיאטה, ובמקרה הכי גרוע - תזמיני טבעת נישואים חדשה,
שתהיה זהה לטבעת שאבדה!
אני יודעת, זה קשה!!! אבל אני מקווה שתתנחמי בנסיבות הטובות שהובילו לאובדן, ובכך שאחרי הכול מדובר בחפץ, ואילו את בריאה ושלמה.
לילה טוב,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 22:44

בלונדה....
בלונדה....
וואי שאפתנית מצטערת לשמוע.
מבינה לליבך גםהאני קשורה לטבעות שלי.
מתפללת בשבילך שיקרה נס ותמצאי את הטבעת....
לילה טובב
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 18:55

שאפתנית
שאפתנית
סיפור שהיה כך היה, בעקבות הירידה במשקל גם האצבעות רזו (מידת הנעליים גם ירדה ובזה שיתפתי אתכן בעבר) והנה בחודשים האחרונים גם אצבעות הידיים. לצערי הרב לא ייחסתי לזה חשיבות וכל פעם שהטבעות היו נופלות הייתי מרימה אותן ומסדרת על האצבע. מכירות את זה שיש פעם אחת יותר מידי? אז הפעם זה קרה. הבוקר מבלי שהרגשתי נפלה מהאצבע טבעת הנישואין שלי. חיפשתי אותה כמו מטורפת כל הבוקר במקום העבודה, ברכב, בחנייה, ובערב גם בבית אבל לצערי לא מצאתי אותה.
אני לא יודעת איך לא שמעתי אותה נופלת מהאצבע ואיך לא הרגשתי. חבל שלא התעוררתי בזמן, חבל שלא הקטנתי אותה כשהיא החלה להסתובב חופשי על האצבע.
אני מקווה שיקרה איזה נס ואני אמצא אותה מתישהו ואם לא אז חבל, חשבתי שהיא תלווה אותי כל חיי. בכל זאת, בעלי קידש אותי בטבעת זו.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אבדה לי טבעת הנישואין

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!