03/01/2012 07:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה על המילים החמות. אכן זה מה שאעשה, אגש עם אישי היקר לקנות טבעת חדשה, אתן לו לענוד לי אותה עם כמה מילות אהבה והכל יחזור על מקומו בשלום בעבורי. miribelkin כתב:
אם זה מנחם אותך..... גם אני עברתי אותו מקרה, איבדתי את הטבעת....... אין דבר תיקני חדשה ויפה,זה מה שאני עשיתי, תתחדשי, את רזה יותר יפה יותר ותבחרי טבעת יפה ותבקשי מבעלך שיענוד לך אותה באהבה.לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 07:08
|
נחושה יקרה אני עונדת את התכשיטים שלי רק כשאני מחוץ לבית ולכן בתוך הבית היא נמצאת במקום קבוע, זה קרה ביום ראשון כשיצאתי לעבודה כמובן ששמתי עלי את הטבעות, העגילים והשעון ויצאתי לדרך וזהו, מאז הפכתי את האוטו 5 פעמים, חיפשתי בעבודה ובבית (למרות שאני לא מסתובבת איתה בבית) אך לא מצאתי. לא נורא, אם אמצא אמצא ואם לא אתחדש לי באחת אחרת. אפרופו הסיפור שלך, אתמול התפרסם בYNET סיפור על אישה שאיבדה את טבעת נישואיה לפני 18 שנה ועכשיו פתאום היא מצאה אותה על גזר שצמח בגינתה. כנראה שהיא השקתה את הגינה והטבעת נפלה לה בחול והנה, הגזר צמח ואיתו יצאה הטבעת חזרה לאור. נחושה כתב:
יקירתי, תחפשי עם מגנט לא רק בעיניים, גם באוטו, בחדר...שאם זה שם זה ייתפס... בת דודתי "קברה" את הטבעת כשעבדה בגינת הבית והיא נשואה באושר עם 4 ילדים כבר עשרים שנה כמעט והתחדשה בטבעת אחרת.... אני בטוחה שבנקיונות או בכביסות או היכן שהוא היא תימצא... בהצלחה יקירה ומאחלת לך לחשוב רק טוב ובאושר גדול נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 00:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אם זה מנחם אותך..... גם אני עברתי אותו מקרה, איבדתי את הטבעת....... אין דבר תיקני חדשה ויפה,זה מה שאני עשיתי, תתחדשי, את רזה יותר יפה יותר ותבחרי טבעת יפה ותבקשי מבעלך שיענוד לך אותה באהבה.לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 23:04
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, תחפשי עם מגנט לא רק בעיניים, גם באוטו, בחדר...שאם זה שם זה ייתפס... בת דודתי "קברה" את הטבעת כשעבדה בגינת הבית והיא נשואה באושר עם 4 ילדים כבר עשרים שנה כמעט והתחדשה בטבעת אחרת.... אני בטוחה שבנקיונות או בכביסות או היכן שהוא היא תימצא... בהצלחה יקירה ומאחלת לך לחשוב רק טוב ובאושר גדול נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:25
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית יקרה שלנו, אכן כן זה מאד מבאס זאת טבעת כ"כ חשובה ויקרה ....שמסמלת המון.... מקווה שעוד תמצאי אותה בהקדם...וכן, יש ניסים בעולם הזה. נשיקות ורק טוב שיהיה לך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 17:53
 1103 Posts: 5022
|
מלכה יקרה משמח לדעת שמצאת את טבעת הנישואין שלך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 16:35
 dany Posts: 19819
|
מקווה שמעז יצא מתוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 15:10
 queen Posts: 77
|
עצוב לאבד ככה תכשיט עם משמעות אני איבדתי פעם שרשרת מאוד יקרה שקנה לי בעלי לשמח אותי עקב משבר שהיה לי, עדיין חבל לי על זה. אני לא זוכרת כבר איך נראתה השרשרת, רק את האכזבה הרבה שלא שמרתי כמו שצריך על דבר עם ערך רגשי כה רב (ולצערי זה לא קרה עקב דבר משמח כמו ירידה במשקל)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 14:56
|
שמחה שמצאת את הטבעת. זה אושר גדול למצוא משהו שהיינו בטוחים שאבד לנצח. לצערי אני הפכתי את התיק והארנק כל כך הרבה פעמים, חברות שלי גם הן הפכו למקרה שאני יפספס אבל היא לא נמצאת שם. רייצ'ל כתב:
אני כל כך מבינה לליבך גם לי קרה שאיבדתי טבעת יקרה מאד עקב ירידה במשקל אבל לאחר מספר ימים מצאתי אותה בתיק. כנראה שהכנסתי את היד לתיק לקחת מפתחות של הרכב ואז היא נפלה לתוך התיק ואני לא הרגשתי. למרבה המזל נמצאה הטבעת קחי פסק זמן יכול מאד להיות שתמצאי אותה שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 14:55
|
תודה רבקוש, תודה לאל חיי הזוגיים איתנים ונפלאים ואובדן הטבעת העציב אותנו אבל לא יותר מזה. בעלי הבטיח לי שנלך לקנות ביחד טבעת חדשה. האמת היא שלא נראה לי שאני אמצא אותה, בדקתי בכל מקום אפשרי אבל הלוואי ויקרה איזה נס, זה ישמח אותי. רבקה כתב:
שאפתניתי ליבי איתך כואב לאבד דבר יקר ערך מכל הבחינות בטוחה שזה לא ישבור את האושר בחיי הזוגיות אולי מחכה לך עוד הפתעה והיא תימצא באם לא, תחדשי את עצמך בטבעת חדשה שתמשיך לסמל את ההמשכיות הנפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 14:51
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתניתי ליבי איתך כואב לאבד דבר יקר ערך מכל הבחינות בטוחה שזה לא ישבור את האושר בחיי הזוגיות אולי מחכה לך עוד הפתעה והיא תימצא באם לא, תחדשי את עצמך בטבעת חדשה שתמשיך לסמל את ההמשכיות הנפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 12:06
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אני כל כך מבינה לליבך גם לי קרה שאיבדתי טבעת יקרה מאד עקב ירידה במשקל אבל לאחר מספר ימים מצאתי אותה בתיק. כנראה שהכנסתי את היד לתיק לקחת מפתחות של הרכב ואז היא נפלה לתוך התיק ואני לא הרגשתי. למרבה המזל נמצאה הטבעת קחי פסק זמן יכול מאד להיות שתמצאי אותה שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 12:01
 הסמויה Posts: 2467
|
טוב עשית, שאפתנית , שעשעת בטל ומבוטל למחשבות הפסימיות הטבעת היא אומנם סמל אך לא מעבר לכך מאחלת לך שאחרי שתקני טבעת חדשה תמצאי את הראשונה וכך תרויחי עוד טבעת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 11:10
|
תודה סמויה, דבריך מאוד מחזקים. אתמול, ביני לבין עצמי חשבתי אולי זה מבשר על הבאות אבל מיד עשיתי בטל ומבוטל ואמרתי לעצמי שעם כל הכבוד לטבעת מה שיקבע את המשך הזוגיות (המאושרת והטובה שיש לי ) זו רק אני ובן זוגי ושום דבר חומרי לא עושה את זה. הטבעת רק מסמלת אבל היא לא הבסיס לקשר בינינו וכך הרגעתי את עצמי. הסיפור שלך רק מוסיף לחשיבה החיובית שלי ועל כך תודה רבה!!! אין ספק שאם היא לא תמצא בימים הקרובים אנחנו נלך יחד לקנות טבעת נישואין חדשה. הסמויה כתב:
זו הזדמנות ללכת עם בעלך לחנות תכשיטים ולרכוש טבעת נישואין חדשה באמת חבל שהטבעת אבדה אך... לי , לפני שנים, טבעת הנישואין נשברה ואמרו לי שזה סימן לבאות...שלא נדע ואני כבר נשואה 36 שנים , למרות שהטבעת ההיא נשברה כך שיש המשכיות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 10:54
 הסמויה Posts: 2467
|
זו הזדמנות ללכת עם בעלך לחנות תכשיטים ולרכוש טבעת נישואין חדשה באמת חבל שהטבעת אבדה אך... לי , לפני שנים, טבעת הנישואין נשברה ואמרו לי שזה סימן לבאות...שלא נדע ואני כבר נשואה 36 שנים , למרות שהטבעת ההיא נשברה כך שיש המשכיות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 07:32
|
תודה אשירה על העידוד. כנראה שאני צריכה עוד קצת זמן כדי להשלים עם האבדה. אני מתכוונת להסתכל על חצי כוס מלאה בדיוק כמו שכתבתן לי ואני בטוחה שהזמן יעשה את שלו. אשירה כתב:
שאפתנית מתוקה, זה מצער לאבד חפץ אישי כל כך, טבעת נישואין, קחי זאת לצד הטוב, הסיבה שאיבדת, ההרזיה, שמביאה לך המון דברים טובים ולוקחת אותך למקומות נפלאים, ובמידה ולא תימצא, ראי בזאת הזדמנות לטבעת חדשה, מתאימה ונכונה ותהני ממנה לא פחות, 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 07:23
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית מתוקה, זה מצער לאבד חפץ אישי כל כך, טבעת נישואין, קחי זאת לצד הטוב, הסיבה שאיבדת, ההרזיה, שמביאה לך המון דברים טובים ולוקחת אותך למקומות נפלאים, ובמידה ולא תימצא, ראי בזאת הזדמנות לטבעת חדשה, מתאימה ונכונה ותהני ממנה לא פחות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 06:44
|
תודה על המילים החמות והעידוד. אני באמת מרגישה קצת מאוכזבת. אני מנסה כל פעם לשחזר בראש מה עשיתי ואיפה היא יכלה ליפול ואני פשוט לא מוצאת אותה. אני צריכה להרפות. להשלים עם המצב ולקוות שאולי באמת אמצא אותה ואם לא אז כמו שכתבתן, עם כל הרגשות שיש לי אליה אצטרך פשוט לרכוש טבעת אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:26
 dany Posts: 19819
|
שאפתנית יקרה יכולה להבין את צערך על אבדן הטבעת, היא מזכירה לך ערב מקסים ותחילת חיים משותפים יפים. אם תמצאי נפלא , ואם לא תשחזרי עם בעלך טכס קידושין וחידוש נדרים עם טבעת חדשה. כשאפתנית החדשה והרזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה את יודעת ,היא יכולה לצוץ משום מקום. את מזכירה לי שני סיפורי טבעות לאחר הרזיה פעם החלקה לי לסיפון בכיור בעבודה והיה צורך לפרק הכל ולשמחתי נמצאה ופעם שניה שאפילו לא חשתי תוך כדי ניגוב ידיים בנייר חד פעמי והטבעת ירדה והושלכה עם הנייר לפח ושוב הצלחתי לשחזר טרם נלקח הזבל. מקווה שאכן הטבעת תחזור אלייך ולא , עם כל הכאב ואני מבינה אותך לחלוטין לכו יחדיו לרכוש טבעת חדשה קטנה יותר בזכות הירידה במשקל שלה אין מחיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|