03/01/2012 18:00
 רבקה Posts: 8411
|
נחושה כתב:
נחושתי תראי כבר איך הצטמצם . . . . עם השליטה בתחילת שנת 2012 כמה נפלא זה נראה ח ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 17:50
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 14:13
 1103 Posts: 5022
|
רעותה כתב:
הי נחושתי , כולנו איתך בעשייה , עוד שנה חלפה נכון , מאחורינו. החוכמה להגיד בקול רם שעכשיו אני לא מוותרת ורוצה לראות בי את השינוי. נעשה את זה באהבה ו בקלילות ותראי להם איך רוקדים טנגו , לכל הקצ'קס שם.... ממני יום חמים שיהיה.
חחחחחחח
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 10:37
 רעותה Posts: 869
|
הי נחושתי , כולנו איתך בעשייה , עוד שנה חלפה נכון , מאחורינו. החוכמה להגיד בקול רם שעכשיו אני לא מוותרת ורוצה לראות בי את השינוי. נעשה את זה באהבה ו בקלילות ותראי להם איך רוקדים טנגו , לכל הקצ'קס שם.... ממני יום חמים שיהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו הדרך יקירתי לדעת להרים את עצמך ולהמשיך בגאון הלאה. אנחנו איתך ביחד בסיפור הזה! נחושה כתב:
WOW' היה שווה הפוסט, אילו תגובות... דבר אחד אני מסכימה לו בהחלט ושזה בר שינוי ושזה בידיים שלי ואפשרי.... אכן נכנסתי לשנת 2012 עם מודעות גדולה יותר ובהחלט מתכוונת לצאת מתרדמת החורף שהייתי נתונה בה ולהתחיל להרים את הישבן  ולהתחיל להזיע ולהשקיע!!! היום כבר שמעתי את הצפירה בחמש ומבטיחה לתרגל משמעת והצבת מטרות ריאליות וכמו שמירי אומרת לעשות, לעשות, לעשות!!! נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 05:23
 dany Posts: 19819
|
נחושה יקרה אני איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
WOW' היה שווה הפוסט, אילו תגובות... דבר אחד אני מסכימה לו בהחלט ושזה בר שינוי ושזה בידיים שלי ואפשרי.... אכן נכנסתי לשנת 2012 עם מודעות גדולה יותר ובהחלט מתכוונת לצאת מתרדמת החורף שהייתי נתונה בה ולהתחיל להרים את הישבן  ולהתחיל להזיע ולהשקיע!!! היום כבר שמעתי את הצפירה בחמש ומבטיחה לתרגל משמעת והצבת מטרות ריאליות וכמו שמירי אומרת לעשות, לעשות, לעשות!!! נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2012 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בהצלחה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 22:55
 נחושה Posts: 6982
|
WOW' היה שווה הפוסט, אילו תגובות... דבר אחד אני מסכימה לו בהחלט ושזה בר שינוי ושזה בידיים שלי ואפשרי.... אכן נכנסתי לשנת 2012 עם מודעות גדולה יותר ובהחלט מתכוונת לצאת מתרדמת החורף שהייתי נתונה בה ולהתחיל להרים את הישבן ולהתחיל להזיע ולהשקיע!!! היום כבר שמעתי את הצפירה בחמש ומבטיחה לתרגל משמעת והצבת מטרות ריאליות וכמו שמירי אומרת לעשות, לעשות, לעשות!!! נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 20:43
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, את אשה עם לב רחבבבבבב ונשמה גדולהההההה זה העיקר וזה שלך!!! את "התחת" שלך את יכולה ל ש נ ו ת.....לאט ובטוח הוא יהיה גם "הורסססססס"...... אוהבת ואיתך לאורך כל הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 07:44
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, חמך זכה בכלה יקרה עם לב זהב, ובקשר לשאר ברור שיש צביטה בלב לשמוע דברים שלא נעים לנו לשמוע, קחי זאת למקום החיובי, לא מה הם אומרים אלא מה את רוצה, ונסי למנף זאת לעשייה (כמה קל לתת עצות ) בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה סימן שהצדק איתנו!! dany כתב:
אוי גם אני כתבתי על ג'ניפר לופז ולא ראיתי את התגובה שלך.................... וכן המבוגרים הם לא שונים מהצעירים........ חמי בן 85 ובן אדם דתי........... וחבל"ז רק אם הוא רואה איזו צעירה........... שיכולה להיות יחסית אליו גם אשה בת בין 60 ל-70 יש הערות ויש ביקורת.לא נעים לומר אבל הגברים הם כמו חתולים כל זמן שהם קיימים הם.............. שאפתנית כתב: זה מדהים לראות איך בכל גיל אנשים ביקורתיים. הייתי מצפה מאנשים בגיל כזה, שכבר ראו הרבה בחיים ויודעים להבדיל בין עיקר לטפל, שיודעים שאישיות יותר חשובה ממראה לא להעיר כאלה הערות אבל כנראה שטעיתי, כנראה שגם בגילם הם עדיין מסתכלים על החיצוני יותר מאשר על הפנימי. אני יודעת שאת התחת הגדול (שתודה לאל התכווץ וממשיך להתכווץ) הרווחתי ביושר ומי שלא רוצה להסתכל שלא יסתכל. דווקא ג'ניפר לופז עושה ממנו הרבה כסף אז למה התחת שלנו פחות טוב או פחות יפה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:34
|
אוי גם אני כתבתי על ג'ניפר לופז ולא ראיתי את התגובה שלך.................... וכן המבוגרים הם לא שונים מהצעירים........ חמי בן 85 ובן אדם דתי........... וחבל"ז רק אם הוא רואה איזו צעירה........... שיכולה להיות יחסית אליו גם אשה בת בין 60 ל-70 יש הערות ויש ביקורת.לא נעים לומר אבל הגברים הם כמו חתולים כל זמן שהם קיימים הם..............
שאפתנית כתב:
זה מדהים לראות איך בכל גיל אנשים ביקורתיים. הייתי מצפה מאנשים בגיל כזה, שכבר ראו הרבה בחיים ויודעים להבדיל בין עיקר לטפל, שיודעים שאישיות יותר חשובה ממראה לא להעיר כאלה הערות אבל כנראה שטעיתי, כנראה שגם בגילם הם עדיין מסתכלים על החיצוני יותר מאשר על הפנימי. אני יודעת שאת התחת הגדול (שתודה לאל התכווץ וממשיך להתכווץ) הרווחתי ביושר ומי שלא רוצה להסתכל שלא יסתכל. דווקא ג'ניפר לופז עושה ממנו הרבה כסף אז למה התחת שלנו פחות טוב או פחות יפה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:31
|
אמן
בלונדה.... כתב:
נחושה יקרה אני בטוחה שאת כבר בתהליך שינוי לצמצום. את עם מירי ואת פה איתנו ואנחנו נחזק אחת את השניה כדי כל אחת להגיע למטרה שלה... בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:31
|
כמה רגיעה מביאות המילים הללו , תודה
miribelkin כתב:
נחושה יקרה מה חשוב התחת כשיש לב ונשמה של זהב..... את עוד תרקדי עם תחת יותר קטן, בקצב שלך..... לא להילחץ, את בעשיה והכל בסדר. תזכרי את ההרצאה של היום ואת המשימות..... בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:30
|
ובינינו קצת ישבן עסיסי לגברת זה בכלל לא מזיק, את יודעת שבדרום אמריקה מזריקים חומרים לישבן על מנת שיהיה מעניין כמו של ג'ניפר לופז.
אקורדיאון כתב:
נחושתי התחת ירד אחר כבוד לאט ובטוח,את הרי כאן ולא הולכת לשום מקום. את המשיכי לרקוד ולשמוח וכמובן במקביל לחזור לדרך הידועה. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 05:29
|
מכירה את שיר הילדים נד נד.................... אני על הנדנדה
רבקה כתב:
dany כתב: כל כך מתחברת לצביטה שבלב אז חייבת השנה לעשות את השינוי ולרדת................ שתינו!!!!!!!!!!!! נשיקות שנה טובה ובשורות טובות אמן נחושה כתב: היי פורום יקר, הבוקר שוב התחלתי לרשום אחרי סופשבוע די פרוע.... הבוקר כבר התגנבו לרשימה דברים מיותרים אך הם לפחות נרשמו. אתמול בערב החזרתי את חמי שישן אצלינו שישבת כולל צהריים והחמין הראשון והאחרון לחורף זה. בסביבות 16:30 החזרתי אותו לדיור מוגן ומכיוון שהבטיח לי קפה ירדנו מהחדר למועדון כדי לשתות בצוותא. שתיתי קפה ואז אחרי איחולי שנה חדשה וברכות לחוגגי יומולדת ינואר החלה מוסיקה לריקודים וכמובן שעזבתי הכול וקמתי לרקוד עם חמי טנגו (פעמיים). אח"כ עוד ישבתי מעט ונסעתי הביתה. הבוקר שוב הודה לי שהריקוד הספונטני היה נחמד וכששאלתי אם שאלו אותו מי החתיכה (רובם 75 ומעלה) עימה רקד, אמר כלתי היקרה ואמר שאמרו שאני חמודה מאוד אבל עם תחת גדול (לבשתי ג'נס וסריג). חמי אמר שאני באמת מותק עם לב זהב אבל מה לעשות אוהבת מאוד לאכול.... מה שנכון נכון אבל איך שזה נשמע עשה לי צביטה בלב... מאחלת לעצמי עשיה והתמדה בצידה וכיוון אחד = ירידה. edited by נחושה on 1/1/2012 דני'לה מה זה חייבת לעשות כבר עושה לא ??????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושתי התחת ירד אחר כבוד לאט ובטוח,את הרי כאן ולא הולכת לשום מקום. את המשיכי לרקוד ולשמוח וכמובן במקביל לחזור לדרך הידועה. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 00:35
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה מה חשוב התחת כשיש לב ונשמה של זהב..... את עוד תרקדי עם תחת יותר קטן, בקצב שלך..... לא להילחץ, את בעשיה והכל בסדר. תזכרי את ההרצאה של היום ואת המשימות..... בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2012 23:37
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד נחושה היקרה, אני ממש מעריצה את הכבוד שאת חולקת לחם שלך!! ראוי להערצה!! והכול שטויות... אמנם אני לא מכירה אותך אישית, אבל בתמונה בפורום את נראית מקסימה, ולכן אין פלא שהמסת לבבות... מאחלת לך שנה אזרחית נהדרת!!! שלך, חיה נ"ב - ובאשר למשפט 'חמודה עם תחת גדול' - כל הכבוד לך על ההומור!! אני מודה שלא הייתי אוהבת, אבל שוב - כל הכבוד לך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2012 22:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה יקרה אני בטוחה שאת כבר בתהליך שינוי לצמצום. את עם מירי ואת פה איתנו ואנחנו נחזק אחת את השניה כדי כל אחת להגיע למטרה שלה... בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|