הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי, ההרצאה מהשבוע שעבר - מרגשת!!!!! היכנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/01/2012 23:39

חיה'לה
חיה'לה
תודה רבה רבה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 18:32

1103
1103
חיה לה יקרה
החלמה מהירה ובריאות טובה
הצלחה בהמשך התהליך
ניליSleepy

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 15:38

חיה'לה
חיה'לה
תודה לכן על הברכות הטובות.
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 14:59

רבקה
רבקה
חיה'לה מאחלת לך בריאות שלמה והרגשה טובה
ואת כל הסעיפים שמנית בפוסט אנחנו כאן מתרגלים ולומדים
בבית הספר של מירי בלקין - בית הספר לאיכות החיים -
ואמן שכל משאלות ליבך יתגשמו
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 13:58

שאפתנית
שאפתנית
חיה'לה הרבה בריאות. אני מקווה שתרגישי טוב ותחזרי במהרה לשגרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2012 12:01

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה,
לאחר הפסקה כלשהי בחנוכה (מודה שהייתי מוזמנת או יצאתי כל ערב, ולא ממש הקפדתי... בלשון המעטה,
על אף שקיזזתי כל הזמן, ולכן נשארתי בכל זאת על המקום), החלטתי לחזור למסלול.
מודה ומתוודה שהפסדתי את ההרצאה על השמנים (כי הייתי בחופש! וחופש זה חופש!!! סתם...), אבל אתמול הקשבתי להרצאתך פעמיים ברציפות!!
כיוון שאני חולה, לא יצאתי אתמול, והיה לי את כל הזמן שבעולם גם להקשיב, גם להתרגש, גם לבכות וגם לחשוב ולהבין ולהפנים תובנות חדשות.
החשיפה שלך בפנינו תמיד מעוררת בי הערצה, מפני שדרך הסיפורים האישיים והלא אישיים שאת מספרת לנו, ודרך התובנות שאת מנסה להנחיל לנו (ובהצלחה רבה!!),
אני מגלה ש:
א. כולנו חווים את אותם דברים, אותם קשיים, ואני לא לבד, לא היחידה...
ב. המון סיבוכים קטנים של החיים בבית, בעבודה, עם חברים פתירים, ותמיד יש תקווה, ורק צריך אורך רוח, סבלנות ותבונה!!
ג. ההצלחה, ההישגים, הקשרים החברתיים והמשפחתיים - כל אלה תלויים לא אחת בהשקעה עצומה ובעבודה קשה, ואין הנחות בדרך!!
ועוד ועוד ועוד
ואני מתפעלת תמיד מהיכולת שלך להעלות את הדברים ולחדד אותם כל כך עד שכל מה שנותר לי הוא לתרגם את הדברים לחיי האישיים, להפיק את הלקחים וליישם כמה שיותר מהר.
מירי היקרה, אני ממש לא יודעת מה רצתה ממך המטומטמת והמרשעת (סליחה על השילוב הבוטה) ב-Ynet, אך אני עקבתי ביום ההוא אחר התשובת, וזה היה נפלא! גם התמונה שלך שהופיע כל העת הייתה מצוינת, ובכלל - מהרצאה להרצאה את משתבחת (ואני ממש לא מגזימה ולא סתם מתחנפת), ומשנה לשנה את בשלה יותר, יפה יותר, מאירה יותר, ובקיצור - הלוואי על כל בני גילך (ועל כולנו!!!).
בקיצור מירי, סביר להניח עוד אחזור ואקשיב להרצאה השבוע, מפני שאני רוצה שוב ושוב לעבד, לעכל, להבין, כי ככל שאני מבינה ומפנימה, כך אני רגועה יותר, והתוצאה הישירה - אני אוכלת פחות!!
כיוון שאני חולה בבית, דאגתי לבשל לעצמי אוכל טעים ובריא, דארגי שיהיו לי ביצים קשות, פלפלים אדומים וגבינות לערב, ובכלל - שלא יהיו שטויות בבית!!!!!!!!
אני מקווה שבזכות הכוחות והעידוד והתקווה שאני שואבת מההרצאה הזו אצליח לשמור על עצמי השבוע, ולהגיע לתוצאה של ירידה של ממש ביום שישי הקרוב, יום השקילה.
אוהבת אותך ומודה לקב"ה יום יום על שזכיתי לחבור אלייך שוב 'בשלט רחוק-קרוב' בשנים האחרונות!!!
שלך באהבה גדולה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי, ההרצאה מהשבוע שעבר - מרגשת!!!!! היכנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!