01/01/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עם כל המודעות אנשים מאבדים את הצפון מול האוכל והוא הופך להיות השולט. החלמה מהירה לבעלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 18:24
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מקווה שהארוע של היום האחרון של השנה אינו גורם למישהו או מישהי אכילה שלא מן המניין כפי שאני קוראת לה. אני יודעת שיש כאלה שחוגגים ויוצאים ומן הסתם קלוריות גם כן חוגגות. לשמחתי אני לא מאלה. אמנם היום נסעתי עם בעלי לפסטיבל אבו גוש ושמענו קונצרט יפה של קנונים שכתבו בך סנט סאן ואחרים לכבוד חג המולד. אך המוסיקה והמקהלה היו מצוינים. אני חשבתי לתומי שאח"כ נלך לאכול במסעדה מקומית והנה עזרו לי מהשמים. בעלי שקצת מצונן מייד בבוקר החליט שרוצה מייד הביתה ולכן הכנתי תרמוס של קפה בטעם של בית. ושני כריכים וכך עברנו את העניין. ויצאתי נשכרת מכך כי בטוח הייתי אוכלת קצת יותר ממה שדרוש. בקשר לשמנמודים אנו רואים אותם בכל מקום ובכל גיל לצערנו. למשל חברתי שחגגה שנתיים לנכד שלה ערכה מסיבה בבית. היא מבשלת מצוין. שאלתי אותה מה הכנת למסיבה. שמעו והסכיתו : ג'חנון וגם פסטה ובטח גם עוגות (היא אופה נהדר) אפילו לא שאלתי על הקינוחים כי אחרי שסיפרה לי על האוכל הזה פשוט הזדעזעתי. הרי אנשים בכל זאת יש להם מודעות היום לפי דעתי. מה אתן חושבות? איש איש שיהיה אחראי לחייו ולאורח חייו. אין ביכולתנו לעזור למי שאינו רוצה או אינו רואה את העניין החשוב הבריאותי. הרי אפשר להכין מסיבה נפלאה גם בפחות קלוריות בטוחני.... וגם להנות. אבל !!! זוהי הזדמנות (אם אם מדובר בשנה אזרחית) לאחל לכולנו שנה טובה שנה של בריאות, בשורות טובות, שפיות באוכל ושפיות בחברה הישראלית בפרט והעיקר לעשות הכל בשמחה ובאהבה.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 18:05
|
אכן אנחנו כבר מזמן במקומות אחרים,בסרט אחר ואין לי כל ספק שלם לא חוזרים. למזלנו אנחנו כאן במסגרת ששומרת עלינו מכל משמר. ערב נפלא .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 12:46
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי כייף שנהנית נכון מחזמר מומלץ ראיתי אותו בחיתוליו כבתי היתה אחראית על המופעים לתלמידים ולענין השמנים אני מאמינה ורוצה להאמין שתופעה כזו לא תקרה אצלינו אותנו מלמדים אחרת לגמרי ואנחנו הרי תלמידים למופת !!!!! נקבל את השנה החדשה באיכות חיים נ פלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 12:31
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף ההצגה, ובהצלחה בכיבוש היעדים.............. וכן כן לפגוש את אומרת שמנמודים, לא ולא הם בכלל לא חמודים הם שמנים. גם במטוס שממילא צפוף שם........... אז יקירתי שתהיה לך ולנו שנה רזה אמיתית, עם פחות מלחמות ומכשולים. ובאמת שנדע להעריך את המקום הטוב שאליו הגענו ולשמור עליו היטב היטב,(למרות שאני עכשיו שוב צריכה לעשות מאמץ לחזור אליו.) שנה טובה
אקורדיאון כתב:
משום מה הפוסט שכתבתי הבוקר נעלם וחבל לי. ראשית מאחלת לכולנו שבת נפלאה,כרגע מעט גשומה. ובכן אמש הייתי במחזמר אחים בדם של בית לסין ,מומלץ ביותר. ההצגה החלה בשעה 21.30 אז בדרך לשם עשינו קניות בחלונות הראווה וסומנו מספר יעדים לפקוד. הורגשה אווירת חג קישוטים הפאבים התכוננו לקלוט את הצעירים. לאחר ההצגה השעה היתה לאחר חצות שוב צעדה רגלית ואז כבר הכל מלא וגדוש,ממש פקקי תנועה ברחוב דיזנגוף. נכנסנו לבית קפה מלא מפה לפה וכל הפיות לועסים ,תחושה של צהריים.מולי ישבה לה שמנמודה שמשסיימה את המנה שהזמינה עברה "לסייע" לבעלה ועברה לחברתה,כל כך התחשק לי לומר לה יקירתי עיצרי בואי עשי לעצמך טוב. וכן עוד שמנמוד גדול מימדים ישב לידי בהצגה וחלקו עלי,תחושה לא נעימה כי לא מצאתי לי מקום,רק לאחר למעלה משעה חש כנראה במצוקתי כי לא אמרתי מילה כדי שלא לפגוע,החליף מקומות עם בת זוגו שגם לא נעלמה מרוב רזון אבל נשמתי לרווחה. מה עשו שני השמנמודים החמודים כשיצאו??? קנו שני כעכים חמים. חשבתי בליבי ,הדברים הקטנים האלה שהם כל כך גדולים,רק לשבת על מושב אחד בהצגה. אני כמובן בשליטה מלאה אפילו התפנקתי אמש עם הקפה עם שתי עוגיות מקרוסקופיות כמו הרזות?! חייבת לומר שהיה לי חבל לראות ילדים צעירים טובעים באלכוהול לכל אורך הדרך. שבת נפלאה ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 11:23
 קרנושה Posts: 3420
|
כמה שאת צודקת במילותייך טלי. גם אני לעיתים משתמשת בתחבורה הציבורית, לא פעם ולא פעמיים מתיישבים לידי אנשים גדולי מימדים וההתנשפות שלהם, הזיעה מהם, תחושת מחנק מציפה אותי ולפעמים אני קמה ועוברת מקום. מעבר לזה כבר יצא שהתיישבתי בקולנוע ולידי אדם שבקושי נשם..הרגשתי לחץ על החזה, זה הרגיש שכאילו עוד רגע חלילה היה קורה לו משהו.. והשומן הוא לא צחוק בכלל. עצוב מאד. ותודה לאל על מירי שלנו..ועל המסגרת הזו שאינה מובנת מאליה בכלל. נשיבוקים והמשך שבת נפלא, שתהיה לנו שנה אזרחית מוצלחת בכל שנבחר לעשות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 10:22
 1103 Posts: 5022
|
אקו יקרה זה מה שקורה כשנמצאים במקום אחר ובמציאות אחרת. אשרינו וטוב לנו התודות והברכות למירי המדהימה שלנו שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 10:10
 הסמויה Posts: 2467
|
אקו יקרה נפלא שכך את רואה את הדברים וטוב שאנחנו לא במקון ההוא מאחלת לך ששנת 2012 תהייה טובה לפחות כמו זו שחולפת ואף טובה יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2011 10:01
|
משום מה הפוסט שכתבתי הבוקר נעלם וחבל לי. ראשית מאחלת לכולנו שבת נפלאה,כרגע מעט גשומה. ובכן אמש הייתי במחזמר אחים בדם של בית לסין ,מומלץ ביותר. ההצגה החלה בשעה 21.30 אז בדרך לשם עשינו קניות בחלונות הראווה וסומנו מספר יעדים לפקוד. הורגשה אווירת חג קישוטים הפאבים התכוננו לקלוט את הצעירים. לאחר ההצגה השעה היתה לאחר חצות שוב צעדה רגלית ואז כבר הכל מלא וגדוש,ממש פקקי תנועה ברחוב דיזנגוף. נכנסנו לבית קפה מלא מפה לפה וכל הפיות לועסים ,תחושה של צהריים.מולי ישבה לה שמנמודה שמשסיימה את המנה שהזמינה עברה "לסייע" לבעלה ועברה לחברתה,כל כך התחשק לי לומר לה יקירתי עיצרי בואי עשי לעצמך טוב. וכן עוד שמנמוד גדול מימדים ישב לידי בהצגה וחלקו עלי,תחושה לא נעימה כי לא מצאתי לי מקום,רק לאחר למעלה משעה חש כנראה במצוקתי כי לא אמרתי מילה כדי שלא לפגוע,החליף מקומות עם בת זוגו שגם לא נעלמה מרוב רזון אבל נשמתי לרווחה. מה עשו שני השמנמודים החמודים כשיצאו??? קנו שני כעכים חמים. חשבתי בליבי ,הדברים הקטנים האלה שהם כל כך גדולים,רק לשבת על מושב אחד בהצגה. אני כמובן בשליטה מלאה אפילו התפנקתי אמש עם הקפה עם שתי עוגיות מקרוסקופיות כמו הרזות?! חייבת לומר שהיה לי חבל לראות ילדים צעירים טובעים באלכוהול לכל אורך הדרך. שבת נפלאה ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|