29/12/2011 17:21
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה אהבתי את המשפט בנושא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 17:03
 dany Posts: 19819
|
בהצלחההההההההההההההההההההה
יולי כתב:
היי, אכן כל מילה כונה אנחנו השמנמודים לא צריכים תירוץ של חגים כדי לאכול, הבית מספק מספיק סיבות לאכול...כי קר...כי משעמם...כי עצוב או כי שמח לנו וכו'. רק אם נפנים שאנחנו אוכלים בריא ונכון ובלי פחמימות מחמש ושאין תירוצים לאכילת יתר אנחנו פשוט על הגל הנכון, בקיצור אין תירוצים ואנחנו כולנו במגמת ירידה במשקל והצלחה. יום נהדר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 15:01
 יולי Posts: 754
|
היי, אכן כל מילה כונה אנחנו השמנמודים לא צריכים תירוץ של חגים כדי לאכול, הבית מספק מספיק סיבות לאכול...כי קר...כי משעמם...כי עצוב או כי שמח לנו וכו'. רק אם נפנים שאנחנו אוכלים בריא ונכון ובלי פחמימות מחמש ושאין תירוצים לאכילת יתר אנחנו פשוט על הגל הנכון, בקיצור אין תירוצים ואנחנו כולנו במגמת ירידה במשקל והצלחה. יום נהדר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 14:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל מילה אמת בלונדה שיהיה בהצלחה לכולנו דני בטוח שתצליחי לעמוד בראש סומכת עליך  edited by דובונית אכפת לי on 12/29/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 13:43
|
ואצלי היעד של פסח הוא ממש אקוטי, טיול הבנות שלנו לפריז, לא רוצה להיות הסבתא הנגררת, אלא הסבתא המובילה!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
אכן בנות אנחנו מוקפות בפיתויים ויש לנו תירוצים אבל למרות הכל כולנו במודעות ובמסגרת שומרת. לאחר כל נפילה נמשיך לקום ולחזור לשליטה. יש יעד חדש פסח,אביב,כאן ועכשיו הזמן להתחיל. בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 05:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
מכירה גם מכירה.............. שאפתנית כתב: את מכירה את האנשים האלה שלא אוכלים כל היום כי הם מחוץ לבית אבל כשהם חוזרים הבית הם אוכלים בארוחה אחת כמות של יומיים? dany כתב: ממש ממש לא זקוקים לאירוע חיצוני.......... הבית הוא מספק האירועים הגדול ביותר...... בכל אופן אצלי, הלוואי הייתי כל היום מחוץ לבית, הייתי דקיקה כגפרור........חחחחחחחחחחח חחחחח מכירה היטב את עצמי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 05:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן בנות אנחנו מוקפות בפיתויים ויש לנו תירוצים אבל למרות הכל כולנו במודעות ובמסגרת שומרת. לאחר כל נפילה נמשיך לקום ולחזור לשליטה. יש יעד חדש פסח,אביב,כאן ועכשיו הזמן להתחיל. בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 17:03
|
מכירה גם מכירה..............
שאפתנית כתב:
את מכירה את האנשים האלה שלא אוכלים כל היום כי הם מחוץ לבית אבל כשהם חוזרים הבית הם אוכלים בארוחה אחת כמות של יומיים? dany כתב: ממש ממש לא זקוקים לאירוע חיצוני.......... הבית הוא מספק האירועים הגדול ביותר...... בכל אופן אצלי, הלוואי הייתי כל היום מחוץ לבית, הייתי דקיקה כגפרור........חחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 14:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
את מכירה את האנשים האלה שלא אוכלים כל היום כי הם מחוץ לבית אבל כשהם חוזרים הבית הם אוכלים בארוחה אחת כמות של יומיים? dany כתב:
ממש ממש לא זקוקים לאירוע חיצוני.......... הבית הוא מספק האירועים הגדול ביותר...... בכל אופן אצלי, הלוואי הייתי כל היום מחוץ לבית, הייתי דקיקה כגפרור........חחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 08:53
|
ממש ממש לא זקוקים לאירוע חיצוני.......... הבית הוא מספק האירועים הגדול ביותר...... בכל אופן אצלי, הלוואי הייתי כל היום מחוץ לבית, הייתי דקיקה כגפרור........חחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 08:45
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה חמודה, את מחוננת אמיתית וגם חכמה ובעיקר כנה עם עצמך ואתנו, הרי סופגניה קטנה עלינו לעומת כל מה שאנו יכולים לקלקל איתו, תודה לך על כל האנרגיה ועל המוטיבציה שאת מפזרת כאן בנדיבות רבה ועם שפע אהבה ורצון טוב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 08:02
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בוקר טוב בלונדה, את כל כך צודקת, אנחנו לא צריכים ארוע כדי לתקוע ולהעלות במשקל אצלינו הכל תירוצים שיהיה יום מקסים רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 07:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם... זהו החג נגמר...אבל בואו ניהיה כנים לרגע. האם באמת צריך שיהיה חג/ארוע/שמחה כדי לצאת משיגרת הדיאטה ????? הרי כולנו יודעים עמוק בפנים שכל אירוע זה סתם עוד סיבה למסיבה או עוד סתם תירוץ. הרי אנחנו לא צריכים ארוע כדי לתקוע זה יכול להיות סתם ערב מול הטלויזיה ולרדת על כל המקרר/המגירות והמזווה. הרי אנחנו יודעים עמוק בפנים שכשאנחנו מחליטים אנחנו עושים!!! וזה לא משנה מה יעמוד לפנינו זה עיניין של החלטה שזהו לא עוד יותר וויתורים לעצמנו . אז בואו נשאיר את כל התירוצים בצד ונשב עם עצמנו ונעשה החלטה כל אחד עם עצמו שמגיע לנו יותר!!!!!!!!! מאחלת לכולכם יום נפלאאאא של עשייה !!!! ושליטה!!!!! וקבלת החלטות שיכולות לשנות את חיינו רק לטובה... אוהבת אתכם נשיקותתתתו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|