30/12/2011 04:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
tal_f כתב: קרול אמרה דבר נכון שצריך כל הזמן לזכור : תמיד אפשר מרגע זה והלאה לשנות והצליח..... העבר היה והוא לא משנה. מה שקובע זה ההווה ! נ פלא, משפט שצריך להיות חרוט בליבנו אהבתי  אכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2011 04:22
|
dany כתב:
במטבחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח  אבל עם הסירים וממש לא בטעימות. אקורדיאון כתב: דנושה היכן את?? חחחח אני רואה בבוקר שאחרי ועוד רגע אני במטבחחחחח. שימרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 19:29
 רבקה Posts: 8411
|
tal_f כתב:
קרול אמרה דבר נכון שצריך כל הזמן לזכור : תמיד אפשר מרגע זה והלאה לשנות והצליח..... העבר היה והוא לא משנה. מה שקובע זה ההווה !
נ פלא, משפט שצריך להיות חרוט בליבנו אהבתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 18:33
 tal_f Posts: 900
|
קרול אמרה דבר נכון שצריך כל הזמן לזכור : תמיד אפשר מרגע זה והלאה לשנות והצליח..... העבר היה והוא לא משנה. מה שקובע זה ההווה !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 16:59
 dany Posts: 19819
|
תודה לך דובוניתה יקרה
דובונית אכפת לי כתב:
דני חמודה מאחלת לך בריאות שלמה לבירכייך ואכן לעשות את בשיטה היא משפרת בריאותית ונפשית כמו שאת מעניקה בפורום העניקי גם לעצמך חיים בריאים יותר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 14:30
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני חמודה מאחלת לך בריאות שלמה לבירכייך ואכן לעשות את בשיטה היא משפרת בריאותית ונפשית כמו שאת מעניקה בפורום העניקי גם לעצמך חיים בריאים יותר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 13:26
|
במטבחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל עם הסירים וממש לא בטעימות.
אקורדיאון כתב:
דנושה היכן את??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 13:25
|
תודה איזה מילים חמות ומנחמות.
קרולין כתב:
דני יקרה שלנו, תחילה בריאות שלמה שתהיה לך! בנוסף, כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך עם כל אהבתנו ודאגתנו. את אשה מדהימה, יפה מבפנים ובחוץ ונראית מיליון דולרררררררררררררררר! תמיד תמיד אפשר להתחיל מחדששששששששששששש. אוהבת מחבקת ואיתך לאורך כל התהליך...... נשיקות קרולין 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 05:35
|
דנושה היכן את??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 21:00
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה שלנו, תחילה בריאות שלמה שתהיה לך! בנוסף, כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך עם כל אהבתנו ודאגתנו. את אשה מדהימה, יפה מבפנים ובחוץ ונראית מיליון דולרררררררררררררררר! תמיד תמיד אפשר להתחיל מחדששששששששששששש. אוהבת מחבקת ואיתך לאורך כל התהליך...... נשיקות קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 19:19
|
תודה על העצות.
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי דני, שימי לב לאופן השינה שלך: האם את ישנה על הצד? האם באופן מקופל כך שרוב המשקל על הברכיים? נסי לישון על הבטן או על הגב, ואם את ישנה על הצד - נסי שהמשקל לא יפול על הברכיים. איך? באמצעות כרית אורתופדית או משהו שיחצוץ בין 2 הרגליים. חוץ מזה, כמובן לחזור להרגלי האכילה ושגרת הליכה. בהצלחה והרבה בריאות 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 18:20
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי דני, שימי לב לאופן השינה שלך: האם את ישנה על הצד? האם באופן מקופל כך שרוב המשקל על הברכיים? נסי לישון על הבטן או על הגב, ואם את ישנה על הצד - נסי שהמשקל לא יפול על הברכיים. איך? באמצעות כרית אורתופדית או משהו שיחצוץ בין 2 הרגליים. חוץ מזה, כמובן לחזור להרגלי האכילה ושגרת הליכה. בהצלחה והרבה בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 17:00
|
תודה יקירה אוהבת בחזרה
הסמויה כתב:
דני אהובה אולי באמת היית צריכה את דיברי הרופא כדי להכנס למסגרת האוכל ולהקפיד ולהיות בשליטה עצוב שזו הסיבה אבל זו המציאות אנחנו כאן כדי לעזור לך כמו שמירי אמרה לך לפחות תקפידי על בלי פחממות אחרי 5 בטוחה שתצילחי כי זה באמת כבר בעיה בריאותית אוהבת המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 16:59
|
אכן אני יודעת עד כמה זה קשה הסיפור הזה עברתי בתור ילדה שני ניתוחי בירכיים ולכן הן כל כך רגישות. ואת יודעת סיפור של ניתוח לפעמים הוא הצלחה ולפעמים לא. מנסה לעשות הכל בכדי לדחות את הקץ. ואהיה ילדה טובה וממושמעת........ כי באמת עכשיו אני כבר צריכה כבר לדווח גם לרופא .............
שאפתנית כתב:
דניאלוש אימי עברה ניתוח כזה והאמת היא שמאז מצב הרגל לא השתפר כלל וכלל. היא סובלת מכאבים, ההליכה שלה די צולעת ואפילו היו מעידות ונפילות רציניות לא פעם. אפשר לומר שמאז הניתוח (והיא עברה אותו לפני מספר שנים) לא רק שמצב הרגל לא השתפר אלא שעכשיו היא נעזרת במקל בשביל ללכת, אין לה הליכה יציבה וזה כבר מקרין על עמוד השדרה. בקיצור לא אלאה אותך אבל אני מקווה שתצליחי לשמור על תזונה נכונה כדי שלא יהיה צורך בניתוח. ההחלמה מהניתוח גם היא לא קלה בכלל. אני זוכרת איזו תקופה עברה עלינו ועל אימי בימים שלאחר הניתוח. את יודעת את התורה, עשית זאת לא פעם, חשבי על בריאותך ויאללה, צאי לדרך חדשה. אנחנו כאן איתך. dany כתב: אז הלכתי היום לאורטופד, סיפרתי לכן שאני מאד מתלוננת על הברכיים , כואבות ולא סוחבות בעליה. ומה אמר הד"ר החביב?????????? ראשון ראשון, לרדת במשקל!!!!!!!! הראה לי את צילום הרנטגן, ככה עצם דקיקה.............. שריר דקיק............... ושכבה יפה יפה של ............שומן. הוא מספר לי שלפי העצמות שלי הייתי צריכה להיות אשה רזה מאד............. אז למה????????????????? אז בנות יקרות זה כבר באמת לא עניין של חיצוניות ויופי אלא בריאות !!!!!!! נראה עד כמה אהיה רצינית כי באמת אם אני לא רוצה להגיע לניתוח השתלת ברכיים בקרוב( כי בעתיד הרחוק זה יהיה בכל מקרה) אז רצוי לעשות את המעשה והפעם ברצינות וללא כל זיופים. היום עבר טוב!!!!!!!! נשיקות ולילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 14:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש אימי עברה ניתוח כזה והאמת היא שמאז מצב הרגל לא השתפר כלל וכלל. היא סובלת מכאבים, ההליכה שלה די צולעת ואפילו היו מעידות ונפילות רציניות לא פעם. אפשר לומר שמאז הניתוח (והיא עברה אותו לפני מספר שנים) לא רק שמצב הרגל לא השתפר אלא שעכשיו היא נעזרת במקל בשביל ללכת, אין לה הליכה יציבה וזה כבר מקרין על עמוד השדרה. בקיצור לא אלאה אותך אבל אני מקווה שתצליחי לשמור על תזונה נכונה כדי שלא יהיה צורך בניתוח. ההחלמה מהניתוח גם היא לא קלה בכלל. אני זוכרת איזו תקופה עברה עלינו ועל אימי בימים שלאחר הניתוח. את יודעת את התורה, עשית זאת לא פעם, חשבי על בריאותך ויאללה, צאי לדרך חדשה. אנחנו כאן איתך. dany כתב:
אז הלכתי היום לאורטופד, סיפרתי לכן שאני מאד מתלוננת על הברכיים , כואבות ולא סוחבות בעליה. ומה אמר הד"ר החביב?????????? ראשון ראשון, לרדת במשקל!!!!!!!! הראה לי את צילום הרנטגן, ככה עצם דקיקה.............. שריר דקיק............... ושכבה יפה יפה של ............שומן. הוא מספר לי שלפי העצמות שלי הייתי צריכה להיות אשה רזה מאד............. אז למה????????????????? אז בנות יקרות זה כבר באמת לא עניין של חיצוניות ויופי אלא בריאות !!!!!!! נראה עד כמה אהיה רצינית כי באמת אם אני לא רוצה להגיע לניתוח השתלת ברכיים בקרוב( כי בעתיד הרחוק זה יהיה בכל מקרה) אז רצוי לעשות את המעשה והפעם ברצינות וללא כל זיופים. היום עבר טוב!!!!!!!! נשיקות ולילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 12:33
 הסמויה Posts: 2467
|
דני אהובה אולי באמת היית צריכה את דיברי הרופא כדי להכנס למסגרת האוכל ולהקפיד ולהיות בשליטה עצוב שזו הסיבה אבל זו המציאות אנחנו כאן כדי לעזור לך כמו שמירי אמרה לך לפחות תקפידי על בלי פחממות אחרי 5 בטוחה שתצילחי כי זה באמת כבר בעיה בריאותית אוהבת המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 11:22
|
תודה רייצל יקירה.
רייצ'ל כתב:
דני יקרה, קראתי את כל הפוסטים וכולם כתבו כמעט הכל. אני מאחלת לך ראשית בריאות ושוב בריאות יש שעות קשות במשך היום שעות של מחשבות, שעות של חוסר עשיה ואפילו שעמום ובשעות קשות אלו אנחנו מפנים את כל תצומת הלב שלנו לאוכל. אני משתדלת בשעות הקשות הללו להיות מחוץ לבית או להעסיק את עצמי ופחות לחשוב על אוכל. מאחלת לך בריאות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 11:02
 רייצ'ל Posts: 1323
|
דני יקרה, קראתי את כל הפוסטים וכולם כתבו כמעט הכל. אני מאחלת לך ראשית בריאות ושוב בריאות יש שעות קשות במשך היום שעות של מחשבות, שעות של חוסר עשיה ואפילו שעמום ובשעות קשות אלו אנחנו מפנים את כל תצומת הלב שלנו לאוכל. אני משתדלת בשעות הקשות הללו להיות מחוץ לבית או להעסיק את עצמי ופחות לחשוב על אוכל. מאחלת לך בריאות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 09:15
|
תודה לך יקירתי על המילים החמות ואכן כל מה שאני מאחלת לעצמי אני מאחלת גם לך, מקווה שתגיעי לפגישה בפברואר ונעשה השתדלות לעשות כמה שיותר עד תאריך זה.
אשירה כתב:
דני יקרה, אני מאחלת לך לאסוף את עצמך ולמרות הקשיים שמסביב להכנס בחזרה לתלם ולמסלול הירידה במשקל, אני יודעת שזה לא קל, גם עלי כל דבר בסביבה משפיע, אנו כמו סייסמוגרף עם חיישנים לכל כיוון, בעוד שרוב הדברים שמסביב הם לא באחריותנו ולא בשליטתנו וחוץ מאשר להזיק לעצמנו איננו יכולות לשנות ולהשפיע. דנילה, כאבי ברכיים זה דבר רציני, הבסיס עליו אנו עומדים, כדאי ושווה ואפילו הכרחי לעשות מאמץ, ואני אומרת זאת גם לעצמי. בהצלחה רבה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 09:08
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, אני מאחלת לך לאסוף את עצמך ולמרות הקשיים שמסביב להכנס בחזרה לתלם ולמסלול הירידה במשקל, אני יודעת שזה לא קל, גם עלי כל דבר בסביבה משפיע, אנו כמו סייסמוגרף עם חיישנים לכל כיוון, בעוד שרוב הדברים שמסביב הם לא באחריותנו ולא בשליטתנו וחוץ מאשר להזיק לעצמנו איננו יכולות לשנות ולהשפיע. דנילה, כאבי ברכיים זה דבר רציני, הבסיס עליו אנו עומדים, כדאי ושווה ואפילו הכרחי לעשות מאמץ, ואני אומרת זאת גם לעצמי. בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|