28/12/2011 08:10
 dany Posts: 19819
|
תודה לך מקרב לב יקירתי
בלונדה.... כתב:
דנילה יקרה, קודם כל תרגישי טוב!!! היות וזה לא רק בשביל היופי ועכשיו כבר זה נוגע לבריאות שלך את חייבת לעשות מאמץ! את יודעת שכבר היית שם והצלחת זה פשוט לקחת החלטה!! את חייבת לשמור על עצמך! אז בואי מההתחלה כמו בפעם הראשונה מתחילים דיאטה ועושים שינוי!!! בהצלחההההההה והמשך יום קסום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 07:10
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה יקרה, קודם כל תרגישי טוב!!! היות וזה לא רק בשביל היופי ועכשיו כבר זה נוגע לבריאות שלך את חייבת לעשות מאמץ! את יודעת שכבר היית שם והצלחת זה פשוט לקחת החלטה!! את חייבת לשמור על עצמך! אז בואי מההתחלה כמו בפעם הראשונה מתחילים דיאטה ועושים שינוי!!! בהצלחההההההה והמשך יום קסום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 06:02
|
המון תודה
ענת כתב:
קדימה יקירתי כנסי לזה כולנו איתך!!!1זה כבר איכות חיים כל יום ביומו...בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:57
 ענת Posts: 3849
|
קדימה יקירתי כנסי לזה כולנו איתך!!!1זה כבר איכות חיים כל יום ביומו...בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:39
 tal_f Posts: 900
|
היו ימים שהרישום השתנה ל"איזה מזל ש.. , יכול היה להיות יותר גרוע.." פשוט תוציאי את הכל על הנייר ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:38
|
דני חשבתי על עוד משהו שמאוד עזר לי בתקופות קשות וזה נשמע מוזר או מיותר ... אבל קחי נייר ותרשמי . פעם רשמתי דף שלם "תרגעי , תרגעי , תרגעי" ואולי זה היה כקסם אבל הרישום עצמו הרגיע אותי ולא משנה אם אמרתי את זה לעצמי בלב או אפילו בקול רם .. הרישום עשה את ההבדל. פעם רשמתי " זה לא מגיע לי .. למה אני ... למה זה קרה לנו .. מה יהיה ... אני חוששת... ". בדרך כלל אני קורעת את הניירות שניה אחרי כן אבל לא תאמיני איזו הקלה זה נותן. תנסי מה כבר זה יכול להזיק...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:33
|
תודה ממושקה
אקורדיאון כתב:
דנושה אכן יקירתי רמזור אדום! איכות החיים מדברת אלייך ולכן אי אפשר לסרב לה ואת מתחילה כמו שאת יודעת. אני איתך ובשבילך. בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:32
|
מאד נכון מה שאת מעלה............ ואם אני חופרת אז זהו המצב לאמיתו, אך לעיתים נמצאים בנסיבות כאלו בחיים שאין לך אפשרות לעשות את השינויים הנדרשים, ממש אובייקטיבית, אז כן יש אכילה עצמית תרתי משמע, אך גם דבר נוסף שאת כותבת נכון מאד מאד, למה לתת לאוכל ולזלילה לשלוט בי??????? וכנראה על המקום הזה אני צריכה וחייבת לעבוד בצורה יסודית, וגם ברגעים שנדמה כי קשה, שהבור הזה מבקש עוד ועוד לדעת לבלום ולעצור, לעשות שיחות כנות ואמיתיות עם עצמי, להעמיד אחד מול השני את הקשיים ואת הצלחות, את הרווח וההפסד, ולהתגבר על הצורך הנורא הזה "בסתימת הבעייה" ע"י אוכל. כן אלו הם דברים שאני צריכה לעבוד עליהם יום יום ורגע רגע, ומקווה שאזכור זאת גם באותם רגעים שפלים. תודה לך ויום נפלא
tal_f כתב:
דני.. רציתי להזכיר לך שאולי יש סיבה מתמשכת לקשיים שלך בדיאטה. אולי את אדם שקשה לו חוסר וודאות (אני כזו) ואז אם את בתקופה שכזו או שלמשהו ממשפחתך יש משהו לא סגור אז זה מקבל ביטוי באוכל. או אולי את בתקופה של שינויים ,של מציאת שיגרה חדשה , גם זה אצלי מקבל ביטוי באוכל. אני הגעתי למסקנה שאם הקושי מתמשך ליותר משבוע ביגלל נסיבות אוביקטיביות (הרבה אירועים וכו) אז צריך לברר יותר עמוק. השינוי צריך להיות לא בתחום האוכל אלא לדעתי בתחום שגורם לחוסר השקט שבך. אצלי לפעמים כשאני במצב שאני חייבת להיות בו ואני לא ממש רוצה אז אני מתמרדת ואוכלת. לפעמים אי אפשר לשנות את נסיבות החיים אבל אנו צריכות להשלים איתן ולהבין שהכל זמני וגם נסיבות אלו ישתנו .לפעמים אני מתנהגת הפוך וכשאני מסתכלת אחורה אני רואה שבתקופה הכי קשה ,כשהכל ניראה מחוץ לשליטתי , דווקה אז אני עשיתי הכל כדי לשלוט על האוכל שלי ושאבתי כוח מזה שנשאר לי דבר אחד שאני כן יכולה לשלוט עליו. בכל מקרה אני מאחלת לך רוגע ושתאמיני (גם אם זה קשה) ותדמייני את עצמך שולטת באוכל ושהוא לא שולט בך... המון הצלחה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:22
|
דני.. רציתי להזכיר לך שאולי יש סיבה מתמשכת לקשיים שלך בדיאטה. אולי את אדם שקשה לו חוסר וודאות (אני כזו) ואז אם את בתקופה שכזו או שלמשהו ממשפחתך יש משהו לא סגור אז זה מקבל ביטוי באוכל. או אולי את בתקופה של שינויים ,של מציאת שיגרה חדשה , גם זה אצלי מקבל ביטוי באוכל. אני הגעתי למסקנה שאם הקושי מתמשך ליותר משבוע ביגלל נסיבות אוביקטיביות (הרבה אירועים וכו) אז צריך לברר יותר עמוק. השינוי צריך להיות לא בתחום האוכל אלא לדעתי בתחום שגורם לחוסר השקט שבך. אצלי לפעמים כשאני במצב שאני חייבת להיות בו ואני לא ממש רוצה אז אני מתמרדת ואוכלת. לפעמים אי אפשר לשנות את נסיבות החיים אבל אנו צריכות להשלים איתן ולהבין שהכל זמני וגם נסיבות אלו ישתנו .לפעמים אני מתנהגת הפוך וכשאני מסתכלת אחורה אני רואה שבתקופה הכי קשה ,כשהכל ניראה מחוץ לשליטתי , דווקה אז אני עשיתי הכל כדי לשלוט על האוכל שלי ושאבתי כוח מזה שנשאר לי דבר אחד שאני כן יכולה לשלוט עליו. בכל מקרה אני מאחלת לך רוגע ושתאמיני (גם אם זה קשה) ותדמייני את עצמך שולטת באוכל ושהוא לא שולט בך... המון הצלחה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה אכן יקירתי רמזור אדום! איכות החיים מדברת אלייך ולכן אי אפשר לסרב לה ואת מתחילה כמו שאת יודעת. אני איתך ובשבילך. בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 04:52
|
מירי יקרה שלי האמיני שהפחמימות מחמש היתה הבעיה הקטנה ביותר בחודשים האחרונים. איבדתי כל רסן וכל מעצור............ פשוט שכחתי את כל התורה כולה............ לא שניסיתי מידי פעם לחזור בתשובה ........... קצתתתתתתתתתתתתתתתת אבל היו מעט ימים של עשיה לעומת ימים מטורפים של השתוללות . אז כנראה שבאמת הגעתי אל הרמזור האדום. אני יודעת שיש אנשים שהם במשקל הרבה יותר גבוה ממני, והאמיני לי אני לא מבינה איך הם מתפקדים , אם לי קשה כל כך עם העודף הזה, הקיבה סובלת, הנשימה סובלת, וכרגע גם הרגליים.אז זהו , איך אך אומרת מסתכלים ללבן של העיניים ובלי פחד , חוזרים בתשובה אמיתית. צריכה גם לחזור לעשות איזו פעילות גופנית ללא לחץ על הברכיים אז כנראה שחייה, ופיזיוטרפיה , אבל באמת הכי חשוב ,ואם זה הוא התחיל הרופא,....... לרדת במשקל, רצה להפנות אותי לדיאטנית, התחלתי לצחוק.............. אז תודה לכן שאתן כאן בשבילי ומקווה שזהו הפעם!!!!! האיתות הזה הוא יותר חזק ומפחיד, שיהיה לכולנו יום נהדר והצלחה. אוהבת
miribelkin כתב:
דני היפה והיקרה השיתוף שלך ממש מרגש, תודה. כל מה שכתבת חשוב מאד, כולנו צריכים תיזכורת כמה חשוב לירזות. ולשמור על המשקל..... מאחלת לך בעיקבות דברי הרופא הצלחה בתהליך.... פשוט להקפיד בלי פחמימות מ5 וזה עובד. אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 04:46
|
תודה יקירה
1103 כתב:
דני יקירתי אני מקווה שהפעם תקחי את הירידה במשקל בצורה הרצינית ביותר.חבל להגיע לסכין המנתחים. המשך שבוע נפלא בריאות טובה והצלחה רבה בתהליך ההרזיה נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 23:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני היפה והיקרה השיתוף שלך ממש מרגש, תודה. כל מה שכתבת חשוב מאד, כולנו צריכים תיזכורת כמה חשוב לירזות. ולשמור על המשקל..... מאחלת לך בעיקבות דברי הרופא הצלחה בתהליך.... פשוט להקפיד בלי פחמימות מ5 וזה עובד. אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 22:36
 1103 Posts: 5022
|
דני יקירתי אני מקווה שהפעם תקחי את הירידה במשקל בצורה הרצינית ביותר.חבל להגיע לסכין המנתחים. המשך שבוע נפלא בריאות טובה והצלחה רבה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 21:52
|
אז הלכתי היום לאורטופד, סיפרתי לכן שאני מאד מתלוננת על הברכיים , כואבות ולא סוחבות בעליה. ומה אמר הד"ר החביב?????????? ראשון ראשון, לרדת במשקל!!!!!!!! הראה לי את צילום הרנטגן, ככה עצם דקיקה.............. שריר דקיק............... ושכבה יפה יפה של ............שומן. הוא מספר לי שלפי העצמות שלי הייתי צריכה להיות אשה רזה מאד............. אז למה????????????????? אז בנות יקרות זה כבר באמת לא עניין של חיצוניות ויופי אלא בריאות !!!!!!! נראה עד כמה אהיה רצינית כי באמת אם אני לא רוצה להגיע לניתוח השתלת ברכיים בקרוב( כי בעתיד הרחוק זה יהיה בכל מקרה) אז רצוי לעשות את המעשה והפעם ברצינות וללא כל זיופים. היום עבר טוב!!!!!!!! נשיקות ולילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|