הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סוף חג האורים !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/12/2011 04:30

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יש אנשים טובים באמצע הדרך ותענוג גדול לפגוש בהם.
נותנים מקלים פי כמה וכמה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 18:22

tal_f
tal_f
בצקיסטית בגמילה... תודה על מילים הטובות. מאז שאני בפורום אני מרגישה כל יום שאני יוצאת מהחשיכה אל האור. כל הצצה בו גורמת למחשבותי להפוך משליליות וחשוכות למחשבות חיוביות ו"ורודות" כמו שמירי אומרת... יש כאן כל כך הרבה פירגון ועזרה הדדית ... ממש כיף אמיתי. הופך את המאבק הקשה לקל יותר. המון הצלחה לך ולכולן וסוף שבוע רגוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 15:44

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי חיוך smile

לגבי שמי: כשבן אדם מבין שהוא מכור, אין ברירה אלא להודות. ההתמכרות היא לכל החיים המאבק הוא יומ-יומי, ולא משנה באיזה משקל אני - תמיד שמנה בראש. גמילה? לא יודעת. יש תקופות של רמיסיה ויש תקופות ... נו טוב.

לגבי בלוטת התריס, תעשי חיפש באינטרנט, למשל רצ"ב לינק לדוגמה: http://www.tevalife.com/vitamins_sade/min_7.asp
אני מניחה שהלכת לדיאטנית של קופת חולים. אם הבלוטה עובדת יותר מדי, כדאי להימנע ממאכלים שיש בהם יוד: מלח שולחן במקום מלח ים, להוריד בכמות או להימנע מירקות מצליבים (כרוב/כרובית/ברוקולי וכד') פחות דגים מלאים ביוד, אצות וכד'. אבל אני לא רופאה ולא דיאטנית! אז אל תקשיבי לי...

המסגרת של מירי בלקין מצוינת לשמנמודים כמונו ולאנשים עם בעיות בבלוטת התריס דווקא בגלל שלא אוכלים פחמימות אחרי 5 ואז יורדים בקלות.
חוץ מזה, זה ששמת לב שאם את אוכלת מתוק בבוקר זה פותח לך את הלוע לכל היום - זה מעולה, וחלק מהיותך תלמידה מחוננת של מירי! זה אומר שאת מצליחה להקשיב לגוף שלך, דבר שלא כל אחד מצליח! אחד הדברים שאני אוהבת אצל מירי, זה שהיא אומרת "שלא צריך להעיר את המתים" בבחינת: לא חייבים לאכול על הבוקר. פשוט תשתי מים, ותאכלי רק כשאת מרגישה שהבטן מקרקרת. זה בהחלט עוזר לתחושת השובע היומית. אם אני אוכלת ארוחת בוקר פחמימתית מיד כשאני קמה (זו הרי לא בעיה אצלי) זה פותח לי את הלוע לכל היום, ואני מוצאת את עצמי עם תשוקה ללחם ללא הפסקה... מעבר לזה, כשאת אוכלת את ארוחת הבוקר, בהחלט אל תאכלי משהו מתוק. אני יודעת שמירי ממליצה על הקוואקר עם הממתיק והתפוח, לי זה דווקא לא עושה טוב. אני מעדיפה את הקווקר עם היוגורט נאטורל על הבוקר כי הממתיק והתפוח מתוקים ופותחים לי את הלוע. תסלח לי מירי אבל אני לא חזקה כמוה. אני אוהבת את תחושת "היציקה" בבטן, בלי תחושת המתוק בפה על הבוקר...
לגבי הצורך שלך בפחמימות בערב, דווקא בחורף יותר קל לי לעשות דיאטה מהבחינה הזאת: חום בקיבה גורם לתחושת שובע. תעשי לעצמך מרק ירקות או עוף פעם ביומיים-שלושה ותאכלי צלחת כל ערב.
הנוזל החם ישביע אותך ויגרום לך לנמנום. תלכי לישון שבעה ומחייכת, ותקומי בבוקר עם בטן שטוחה Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 15:06

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב שיהיה במזל טוב ליום הולדתך...
כול הכבוד שחלקת בסופגניה...
אכן לא מומלץ לאכול מתוק ובטח לא בבוקר אלא משהו משביע ומזין מהאופציות של מירי
תודה על המידע והסיפורים ואכן יש אנשים טובים בדרך
בריאות והצלחה בכל בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 13:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
dany כתב:
ותודה על הביאור והפירוש היפה והמאיר של חגית היפה שלנו.smile

בצקיסטית בגמילה כתב:
טוב, אז בואו נראה מה היה לנו כאן:

בחורה שקוראים לה חיוך מהלב. מה זה חיוך? חיוך זה הפצת אור לעולם, ו"במקרה" גברת חיוך נולדה בחנוכה, חג האורות... אז מזל טוב לרגל יום הולדתך happy birthday
כידוע, החודש שבו חל חודש חנוכה, הוא חודש כסלו, שהוא במזל קשת. בני מזל קשת הם מפיצי הידע ביקום... אז "חיוך מהלב" הפיצה לנו מידע על בית הלל ובית שמאי - אני מתענגת על כל מידע חדש:
מידע = אור. חוץ מזה, גברת חיוך הלכה בכיכר הבימה, ולשם שינוי לא "הדירו" אותה, והציעו לה סופגניה. אבל מה היא הסופגניה לשמנמודים? חושך! וגברת חיוך סרבה להכניס חושך לגופה! אני קוראת לזה "תלמידה מחוננת של מירי בלקין".

וחוץ מזה, מגיע מזל טוב גם לטל פ. שגם נולדה בחג החנוכה smile שגם היא בחורה מלאת אור. איך אני יודעת? כי היא בחרה להפיץ את האור שלה בצורת טיפול בסבתה שנפלה. על כמה נכדים אפשר להגיד את זה בימינו?? worship

קודם כל תודות על המילים החמות. זה ממש מחמם את הלב ובכלל בימים קרים כמו שיש לנו כאן בוקר וערב מאד קפואים לטעמי, מילים חמות חודרות את כל מעטפות הקור ומגיעות היישר אל הלב והנשמה. גם בנושא קשתים, תודה על ברכותייך באמת. נכון, ביום האחרון לחג היינו אצל בני הבכור שהוא בעל משפחה. וסופגניה אחת קטנטנה חלקתי עם הנכדות המקסימות שלנו אמילי וסיינה. שמות מיוחדים נכון? כי יש לנו כלה בריטית ואלה שמות שהוגים אותם אותו דבר דוברי אנגלית ועברית גם יחד. נכון, החבדניקים באמת לא "הדירו" אותי ואת חברתי אבל למעשה למדתי את הנושא של חג החנוכה בית הלל ובית שמאי דוקא מכתבה בעתון מעריב של הרב אמסלם שכותרתה היתה "לכבות את הלהבות" בה הדגיש הרב שגם בארצות מוצאו כמו מרוקו וטוניס לא עשו מעשים כאלה כלפי נשים וכולם היו יחד תמיד. והוא הרי חרדי ממש מיוצאי ש"ס. חבל מאד שאנו מתמודדים עם עוולות כאלה שאין להם מקום במאה ה-21 ובטח שלא במדינה דמוקרטית שהיא סמל ומופת או כך לפחות אנו חושבים.
אז זהו לפחות יש לי טעם קצת של הסופגניה היחידה שטעמתי כנזכר לעיל, ועד שנה הבאה בע"ה אחזיק מעמד בלי כאלה דברים שיכנסו לפי. המחמאה שאני "תלמידה מחוננת של מירי" באמת לא מגיעה לי כל כך, בשבועו האחרון אני אוכלת ללא הפסקה וכמובן מגזימה בכמות הפחמימות. גיליתי שהקור שלגבי הוא נורא (אני לא מאוזנת עדיין עם בלוטת התריס) גורם לי רצון עז גם בבוקר וכן בערב לפחמימות וממש קשה לי מאד להכנס למשטר חזרה. אני פשוט מרגישה חסרת אונים מול גל הצונמי הפנימי שלי הקורא לי לאכול עוד ועוד פחמימות. כל יום אני מבטיחה לעצמי, כל יום אני מבקשת עזרה מבורא עולם אך ממש לא פשוט לי בלשון המעטה. מהיום אני מקווה להתחיל דף חדש ולהגמל בהחלט מהבצקים והפחמימות כמוך, והלואי שתתני לי איזה טיפ כיצד להתגבר. גיליתי שאם אני לא אוכלת בבוקר משהו מתוק אז הדברים יותר פשוטים עבורי ואני מאד מאד מקווה לעבור את היום בשלום במיוחד שהשבוע אפילו לא עליתי על המשקל וגם לא הייתי אצל מירי בשל בדיקות שנאלצתי לעשות אמש.
בצקסטית בגמילה זו גבורה לקרוא לעצמך כך. בעיני את מחוננת, והיכולת לקרוא לעצמך כך היא בעיני מיוחדת ומחזקת גם אחרים. כי למעשה הבצקים או הפחמימות הם גורמי סיכון והם גורמי ה"צרות" שלנו בדרך כלל. ואסיים בסיפור קטן. מסופר על מלך שלא ידע למי לתת את הירושה שלו היו לו שלושה בנים. ביקש מכל אחד שיביא לו משהו שימלא את החדר הגדול ביותר בארמון. אחד הביא חול מדברי, השני הביא שקים של עופרת אך שניהם לא מילאו את החדר הגדול. הבן הצעיר הביא רק נר קטן אך אורו האיר את כל החדר (קטן ככל שהיה). המלך החליט לתת לבן הצעיר את כל הירושה שלו. ומה אנו למדים מסיפור זה. נר קטן (ברוח חג האורים) הוא זה שבעצם היותו מחזק ומאיר את החושך הגדול. ותמיד אני זוכרת שלא צריך דברים גדולים או ארועים גדולים כדי שהלב יתחמם, אלא ג'סטה קטנה של מישהו ש"עושה לך את היום" וזהו... והנה קרה לי משהו מקסים היום. הייתי במשביר. עמדתי בתור ונפתחה עוד קופה. כמובן שזאת שהיתה לפני הגיעה לקופה החדשה חייכתי והחלפתי איתה מילים. היא שילמה ואחריה אני שאין לי כרטיס מועדון. האישה הזרה סתם אמרה לקופאית להעביר את כרטיס המועדון שלה וכך זכיתי בעוד 30 ש"ח הנחה על מה שקניתי ... וכל כך הודיתי לה, כי היא סתם זרה שרצתה לעשות לי טוב ללא תמורה. יש עוד אנשים טובים בכל מקום ורק צריך לראות אותם.... וברוח זו אני מסיימת את השבוע ומקווה לחזור למוטב במהרה.
שלכם באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 13:29

dany
dany
ותודה על הביאור והפירוש היפה והמאיר של חגית היפה שלנו.smile

בצקיסטית בגמילה כתב:

בחורה שקוראים לה חיוך מהלב. מה זה חיוך? חיוך זה הפצת אור לעולם, ו"במקרה" גברת חיוך נולדה בחנוכה, חג האורות... אז מזל טוב לרגל יום הולדתך happy birthday
כידוע, החודש שבו חל חודש חנוכה, הוא חודש כסלו, שהוא במזל קשת. בני מזל קשת הם מפיצי הידע ביקום... אז "חיוך מהלב" הפיצה לנו מידע על בית הלל ובית שמאי - אני מתענגת על כל מידע חדש:
מידע = אור. חוץ מזה, גברת חיוך הלכה בכיכר הבימה, ולשם שינוי לא "הדירו" אותה, והציעו לה סופגניה. אבל מה היא הסופגניה לשמנמודים? חושך! וגברת חיוך סרבה להכניס חושך לגופה! אני קוראת לזה "תלמידה מחוננת של מירי בלקין".

וחוץ מזה, מגיע מזל טוב גם לטל פ. שגם נולדה בחג החנוכה smile שגם היא בחורה מלאת אור. איך אני יודעת? כי היא בחרה להפיץ את האור שלה בצורת טיפול בסבתה שנפלה. על כמה נכדים אפשר להגיד את זה בימינו?? worship
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2011 12:33

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה

0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2011 21:07

קרולין
קרולין
חיוך יקרה,
תבורכי בחזרה בכל הברכות הטובות שיש.
ים של הצלחה בהמשך ה ת ה ל י ך....
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2011 06:01

dany
dany
מאחלת לך שבשנה הבאה תחגגי בגדול וברזון.

tal_f כתב:
אכן גם אני מאחלת אור ושימחה לכולנו.
יום ההולדת שלי גם חל תמיד בסביבות חנוכה .. השנה לצערי לא חגגתי כי טיפלתי בסבתי שנפלה יומים לפני והאמת שגם שנה שעברה לא ממש ... כשלא חוגגים באותו השבוע קשה מאוד להשלים פערים... אבל אני מתחייבת להמשיך לנסות ...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2011 05:47

tal_f
tal_f
אכן גם אני מאחלת אור ושימחה לכולנו.
יום ההולדת שלי גם חל תמיד בסביבות חנוכה .. השנה לצערי לא חגגתי כי טיפלתי בסבתי שנפלה יומים לפני והאמת שגם שנה שעברה לא ממש ... כשלא חוגגים באותו השבוע קשה מאוד להשלים פערים... אבל אני מתחייבת להמשיך לנסות ...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2011 05:19

אקורדיאון
אקורדיאון
רק שיהיה לכולנו אור בכל שנעשה.

0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2011 15:26

dany
dany
חיוך יקרה
בילוי נעים בחיק המשפחה.
תקווה שכולם כבר בריאים.
ותהני לך מהאווירה של יום חנוכה האחרון.
וסופגניה?????????????
אם לא תהייה השנה , תהייה בשנה הבאה.
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2011 14:56

1103
1103
חיוך מהלב יקרה
מכל מלמדי השכלתי.
תודה שהארת והוספת לידע שלנו ועל כך תבורכי.
אני בטוחה שהערב יהיה שמח ומשובב נפש במפגש המשפחתי,לא רק שמחה תהיה שם גם מטעמים לרוב.
אני בטוחה שתעמדי בפיתוי ותאכלי רק את המאכלים המותרים.כדאי שתותרי על הסופגניה אך אם נפשך מאוד חשקה בה,
כדאי שתאכלי ותהני ממנה בעת שתשתי קפה לפני השעה חמש.
מאחלת לך המשך שבוע נהדר בשליטה ובהצלחה רבה בהמשך התהליך
ניליsmilesmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2011 13:25

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תמיד כשהחג הזה מסתיים אני מצטערת. בעיני החג הזה המתקשר עם חורף ברוך גשם כמובן, ועם יום הולדתי (תמיד בסביבות חנוכה) הנה זה היום האחרון שלו. למשל השנה למדתי משהו. יש הרי את בית שמאי ובית הלל. בית הלל כמובן אנו נוהגים כמותו להדליק כל יום נר נוסף המסמל את הנס הגדול שהתרחש בבית המקדש המחולל. אבל יותר מכך, להדליק ולהוסיף לאור זו המגמה שמציינת אופטימיות ותקווה לעתיד. לעומתו בית שמא טוען שצריך להדליק כל נרות החג ביום הראשון ולהפחית כל יום מהאור... לזכר הנס. זה בבחינת להגיע מאור לחושך ובהחלט לא אופטימי. ובכן יותר נכון ללכת אל האור הגדול ולתקווה. כך גם בנושאים המעסיקים אותנו כמו הדרת נשים וההתפרעויות הנפשעות בבית שמש. כדאי שנזכור שאנו מדליקים את כל הנרות ומקווים שהחושך יסור מאיתנו לעולמים וכמו כן המתפרעים החוליגניים האלה. כמובן שהם מאפילים על הרבה חרדים שהם שומרי חוק וגם נוהגים במנהגים נורמליים כמו כל עם ישראל. חבל שהמיעוט הצעקני והמטריד הזה מקלקל את כל האור הגדול של החג המיוחד הזה. והלואי שנזכור את זה גם בשנה הבאה והדברים כבר ישתנו לטובה עד אז. נתפלל לכך.
כפי שסיפרתי לכם הערב אנו חוגגים כל המשפחה כי כולם היו חולים עד כה ונשאר רק הערב. נקווה שאוכל לעמוד בפיתוי ולא לאכול את הסופגניה אלא רק לטעום מעט כדי שאוכל לסמן וי ולומר שטעמתי סופגניה אחת במשך כל החג. אתמול עברתי בהבימה ובכיכר הגדולה בכניסה רקדו וצהלו "משיח משיח" חסידי חב"ד שהם הם יכולים להוות קצת מטרד. הרמקולים שלהם היו בפול ווליום ובכלל לא מתאים לי השירים על המשיח שלהם. כשעברתי הציע אחד מהם לי לאכול סופגניה כמובן שסרבתי והמשכתי בדרכי.... היה קר ורציתי פחמימה אבל לא חשבתי שזה המקום והזמן... שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא ומאושר והעיקר בריאות ושמחה בכל מה שאנו עושים ועוסקים בו

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סוף חג האורים !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!