27/12/2011 10:57
 1103 Posts: 5022
|
ענת יקרה החלטה נכונה,להגיע היום לשקילה ומאוד חשוב לשמוע את ההרצאה אולי היא תחזיר אותך למוטיבציה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 09:49
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ענתוש, מעמד השקילה הוא חשוב ביותר גם אם עלינו במשקל מיחד שבוע לאחר מכן אנחנו מחזירים חובות. מנסיון שלי כשלא מגיעים למעמד השקילה העליה מתחילה קילו אחר קילו וזה כמו כדור שלג מתגלגל. נשמח לראותך ביום רביעי בואי לבקר רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 08:28
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענת כתב:
תודה תודה אגיע היום...לא מפחדת מהאמת  כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 06:12
 ענת Posts: 3849
|
תודה תודה אגיע היום...לא מפחדת מהאמת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לא לפחד מלהשקל,נהפוך הוא,לראות את האמת ולחזור מיד למסלול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 00:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ענת מחכה לך, אפילו אם קשה, אנחנו ביחד ולא נשברים..... את עוד תחזרי לעצמך, אני בטוחה. להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 18:45
|
קרולין כתב:
ענתי יקירתי, לא משנה מה קורה....מעמד השקילה הוא בגדר חובה. תלכי תשקלי ותקבלי ים של מוטיבציה להמשך התהליך.... נשיקות וכל אהבתי קרולין 
תודה יקירתי חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 18:45
|
יולי כתב:
ענת, אני מכירה את מצבך מקרוב .לפני שבועיים גם אני הרגשתי שגם ככה אכלתי יותר מידי ופשוט לא הגעתי לחוג שלי בשני בבוקר. בשני בשבוע שעבר פתאום ראיתי 2.5 קילו עלייה. ואני בטוחה שאם הייתי נלחמת בעצמי והייתי מגיעה לחוג לפני שבועיים הייתי רואה עלייה קטנה יותר...ולא 2.5 בשבוע. בכל אופן, עבר שבוע נוסף ואני שנבהלתי מהשקילה היום התחלתי להחזיר חובות וירדתי קילו בינתיים. נכון שיש לי עוד ק"ג להוריד אבל אני פה במסגרת ומגיעה. מה שרציתי להעביר אלייך ענת זה את המסר שחשוב מאוד להגיע לשקילה שבועית ואם את לא יכולה להגיע ביום הקבוע שלך את תמיד יכולה להגיע ביום שלישי או רביע בערב. חבל לפספס שקילה וגם אם עלית לא נורא. זה קורה לפעמים ואפילו לי זה קרה הרבה בזמן האחרון ואני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, אני רוצה לרזות וגם להשאר רזה וגם אם ייקח לי המון זמן אנחנו פה מתרגלות כל הזמן את השינוי. אני למשל עשיתי שינוי ופשוט הפסקתי לאכול לחם - גם לא לחם קל בכלל כי אצלי זה חבר מביא חבר למרות שהכחשתי בהתחלה זה כך וברגע שהתחלתי עם יוגורט תפוח קינמון וקווקר זה פשוט משביע אותי ואני מרגישה כאילו שהתחלתי מההתחלה, גם בלי פחמימות משעה חמש וגם בלי לחם, פשוט שיטה בתוך שיטה וההתחדשות הזאת גורמת לי להרגיש טוב עם עצמי, והקילו שירד, וההרגשה אין לזה תחליף, ונכון שיש לי עוד לרדת וזה יקרה. בקיצור, ענת- אל תתייאשי תגיע לחוג תתאפרי, תתלבשי יפה , תהני מהרצאה מעולה שחבל להפסיד ותשקלי, מה שיהיה יהיה העיקר בלי לחץ, אם אני יכולה גם את יכולה לאט לאט ננצח במלחמה שלנו בהשמנה ויהיה טוב כי חייב להיות. תגיעי לחוג ואם לא ביום אחר השבוע, פשוט תעשי לך כלל לא לפספס שקילה שבועית, תאמיני לי שלא שווה לפספס ומה שלא יהיה ומה שלא יקרה אנחנו פה בפורום ומירי כמובן וגם בחוג ואל תשכחי שאם תעלי אז- מה שעולה מהר יורד מהר...תזכרי את זה . ופשוט להגיע בלי לחץ . יום מקסים, יולי
אין סיכוי שאפספס אהיה מחר....פשוט עבדתי עד מאוחר....אני לא פוחדת מהאמת או להתמודד עם העלייה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 18:39
 יולי Posts: 754
|
ענת, אני מכירה את מצבך מקרוב .לפני שבועיים גם אני הרגשתי שגם ככה אכלתי יותר מידי ופשוט לא הגעתי לחוג שלי בשני בבוקר. בשני בשבוע שעבר פתאום ראיתי 2.5 קילו עלייה. ואני בטוחה שאם הייתי נלחמת בעצמי והייתי מגיעה לחוג לפני שבועיים הייתי רואה עלייה קטנה יותר...ולא 2.5 בשבוע. בכל אופן, עבר שבוע נוסף ואני שנבהלתי מהשקילה היום התחלתי להחזיר חובות וירדתי קילו בינתיים. נכון שיש לי עוד ק"ג להוריד אבל אני פה במסגרת ומגיעה. מה שרציתי להעביר אלייך ענת זה את המסר שחשוב מאוד להגיע לשקילה שבועית ואם את לא יכולה להגיע ביום הקבוע שלך את תמיד יכולה להגיע ביום שלישי או רביע בערב. חבל לפספס שקילה וגם אם עלית לא נורא. זה קורה לפעמים ואפילו לי זה קרה הרבה בזמן האחרון ואני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, אני רוצה לרזות וגם להשאר רזה וגם אם ייקח לי המון זמן אנחנו פה מתרגלות כל הזמן את השינוי. אני למשל עשיתי שינוי ופשוט הפסקתי לאכול לחם - גם לא לחם קל בכלל כי אצלי זה חבר מביא חבר למרות שהכחשתי בהתחלה זה כך וברגע שהתחלתי עם יוגורט תפוח קינמון וקווקר זה פשוט משביע אותי ואני מרגישה כאילו שהתחלתי מההתחלה, גם בלי פחמימות משעה חמש וגם בלי לחם, פשוט שיטה בתוך שיטה וההתחדשות הזאת גורמת לי להרגיש טוב עם עצמי, והקילו שירד, וההרגשה אין לזה תחליף, ונכון שיש לי עוד לרדת וזה יקרה. בקיצור, ענת- אל תתייאשי תגיע לחוג תתאפרי, תתלבשי יפה , תהני מהרצאה מעולה שחבל להפסיד ותשקלי, מה שיהיה יהיה העיקר בלי לחץ, אם אני יכולה גם את יכולה לאט לאט ננצח במלחמה שלנו בהשמנה ויהיה טוב כי חייב להיות. תגיעי לחוג ואם לא ביום אחר השבוע, פשוט תעשי לך כלל לא לפספס שקילה שבועית, תאמיני לי שלא שווה לפספס ומה שלא יהיה ומה שלא יקרה אנחנו פה בפורום ומירי כמובן וגם בחוג ואל תשכחי שאם תעלי אז- מה שעולה מהר יורד מהר...תזכרי את זה . ופשוט להגיע בלי לחץ . יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 17:26
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, לא משנה מה קורה....מעמד השקילה הוא בגדר חובה. תלכי תשקלי ותקבלי ים של מוטיבציה להמשך התהליך.... נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 16:55
 הסמויה Posts: 2467
|
תעשי מאמץ זה חשוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 16:37
|
לא בטוחה שאספיק ללכת היום....השבוע הזה היה על הפנים צולע....
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 16:30
 הסמויה Posts: 2467
|
ענתי את הרי יודעת שבסופו של תהליך יהיה רק טוב כנסי הרבה לפורום , תלכי לשמוע את ההרצאה ואני בטוחה שיהיו לך עוד ימים נפלאים השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 15:54
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ענתי יקרה יש גם תקופות כאלה בדיאטה אבל החכמה ביא לדעת להרים את עצמך. אני בטוחה שאת מסוגלת לאסוף את עצמך ולחזור לשיגרה. שיהיה לך בהצלחה בשקילה היום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 15:44
|
איבדתי כיוון באוכל..... ואוכלת....לא קשור לחנוכה לא חסר מה.... התוצאות יראו בשקילה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|