02/01/2012 13:27
 queen Posts: 77
|
הלהטוטים בין הבית לעבודה לבעל לעצמנו לפעמים מאוד מתישים, כל אחד מושך לכיוונו. חשוב לנו להמשיך לשמור על עצמנו ולא ללכת לאיבוד. בהצלחה בעבודה החדשה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 08:06
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מיכל היקרה, בהצלחה בעבודה החדשה!!! אמנם זה לא קל - ובעצם מדובר בשתי משרות - בבית ומחוצה לו, אך אני בטוחה שתצליחי להחזיק מעמד! מכל הלב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2012 15:55
 מימי Posts: 117
|
יפה שלי מקווה שההסתגלות למשרד החדש תעבור במהירות ובקלות, שהשנה החדשה תגרום לכולנו לרצות להיות רזים וחטובים יותר, למרות הפיתויים שעומדים מולנו יום-יום ושעה-שעה. המלחמה בין להספיק להיות אמא טובה וקריירה משגשגת היא לא קלה ובהחלט מאתגרת. הדרך לעבור אותה בשלום היא להביט במראה ולהיות מרוצה ממה שאת עושה, ממש שנכון עבורך. ברגע שתהיי בטוחה בדרך היא תהיה יותר קלה.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 20:08
 1103 Posts: 5022
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
תובנות מדהימות! כשהאמא מאושרת - כל המשפחה מאושרת. כשהאמא שומרת על הרגלי תזונה בריאים - כל המשפחה בריאה. אולי כל הפמיניסטיות יקומו עליי - אבל ככה זה. עובדת חיים... גאה בך מאוד על החזרה לעבודה, על הקלילות בה את לוקחת את מירוץ החיים, ועל סטודיו C - מגיע לך  עם עובדות אי אפשר להתוכח סוף שבוע נפלא וקסום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 14:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה במקום החדש ותהני בסטודיו C ויישר כוח לגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 18:23
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
תובנות מדהימות! כשהאמא מאושרת - כל המשפחה מאושרת. כשהאמא שומרת על הרגלי תזונה בריאים - כל המשפחה בריאה. אולי כל הפמיניסטיות יקומו עליי - אבל ככה זה. עובדת חיים... גאה בך מאוד על החזרה לעבודה, על הקלילות בה את לוקחת את מירוץ החיים, ועל סטודיו C - מגיע לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 10:49
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה אשת חיל מי ימצא,זה הפסוק המתאים לך בדיוק. כורח החיים והמציאות, מובילה אותנו למחוזות שלעולם איננו יודעים שהם קיימים.לרוב אנחנו דאגים לכל הצרכים והמטלות,אך אנו שוכחים את מקומינו.כל הכבוד שעם כל הקושי של התפקוד היום-יומי,השתלבות במקום עבודה חדש,הריצה בסופו של יום לגנון להוציא את תומר, מטלות הבית את מפנה מקום לטפל גם בעצמך ועל כך אפשר רק להעריץ אותך.כמובן שבלי עזרתו של גיתי היה לך הרבה יותר קשה ואולי בלתי אפשרי. ישר כוח ובהצלחה רבה במקום עבודתך החדש. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 09:56
 יולי Posts: 754
|
מיכל יקרה, בהצצלחה בעבודה החדשה וכל הכבוד שהצטרפת גם למסגרת ספורטיבית לפעמיים בשבוע שאני בטוחה שיעזרו לך עם מירי לרזות ולשמור על ההישג אח"כ. וכמובן, כל הכבוד לבעלך שעוזר לך בהכנות של האוכל לעבודה. אני יודעת שבמקומות עבודה יש לפעמים פיתויים שונים כי לא כולם במודעות כמונו...ותמשיכי לעדכן אותנו . יום טוב ובהצלחה,. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 00:59
 avi_i Posts: 269
|
מיכלי, את מלכה!!! בהצלחה בעבודה החדשה, אני בטוחה שתצליחי וכל הפאזל יסתדר! וכמובן איזה מקסים ומהממם בעלך שיחייה  נפלאות הן דרכיי התחבורה הציבורית.....ואני אומרת את זה עם כל הגעגועים שלי לאוטו שלי, להיכנס ולנסוע בלי לבדוק לוחות זמנים...אבל יש ייתרון לרכבת ולאוטובוס, אני מוצאת את עצמי מקשיבה למוזיקה, מנמנמת לפעמים ובעיקר נהנת מ-30 דקות רק לעצמי ברווח שבין העבודה לבית, זמן להתמרכז בבוקר ולשחרר בדרך הביתה...זה כיף נשיקות אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2011 00:07
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה בהצלחה במקום העבודה החדש. לא קל להיות אמא עובדת. אבל היום כמעט כולן כך...... שמחה על העזרה מגיתי, והמטפלת הטובה, ולאט לאט יהיה יותר קל. בכל הזדמנות תשתפי ותיכנסי, אנחנו כאן איתך....אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 13:05
 tal_f Posts: 900
|
מיכל ... המשך הצלחה במקום העבודה החדש... תמיד צריך לזכור את היתרונות שבלא להתפתות.. גם אצלנו ברגעים אלו היו שני מגשים של סופגניות שכל אחד עבר ולקח ... למזלי האחרון בא ולקח את כל המגש ואז חוסר השקט שלי עבר וחזר הרוגע... זהו קרב שעה שעה... שוב בהצלחה ...המשך השמירה יגרור גם ירידות ...אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 12:09
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי הצלחה במקום החדש תפיקי את מלוא ההנאה והידע ובשליטה אני סומכת עליך אם לא היום אז מחר ...... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 11:46
 הסמויה Posts: 2467
|
מיכל קודם כל באמת בהצלחה בעבודה החדשה והמלחמה היומיומית שלנו מול הפיתויים היא דרך חיינו איך לנו אפשרות אחרת אז תמשיכי כך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 08:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלי המון בהצלחה,המשיכי במירוץ ואכן דאגי לעצמך ,מגיע לך. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 08:18
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, בהצלחה בעבודה החדשה. המשך חג שמח ובשליטה קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 07:20
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 07:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי בוקר טוב, קודם כל בהצלחה בעבודה החדשה... ולגביי האוכל וההשתדלות אין ספק שתראי תוצאות בשקילה.. המשך יום מקסים וחג שמחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 07:14
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב פורום יקר ואהוב.. הבוקר אני בלי האוטו, באוטובוס והנה נמצאה לה שעת החסד להיכנס ולכתוב ולהתעדכן על הבוקר אחרי העדרות של שבועיים.
אז הנה קצת עדכונים: התחלתי עבודה חדשה, כל יום על הקו תא-פת באוטו, הפקקים מעצבנים ואני בהחלט מתרגלת סבלנות ואורך רוח על בסיס יומי. אני עובדת כעת במשרד גדול מאוד, הארגון מדהים ואני נחשפת להמון דברים חדשים ולמרות הקושי האובייקטיבי שיש בהתחלות חדשות אני מרוצה - תשושה, עייפה אבל מרוצה!
פתאום אני מבינה את מירוץ החיים, המרדף אחרי השעות שאמהות עובדות חוות במלוא העוצמה. פתאום אני נמלאת יותר הערכה לאמא שלי, לכל אמא מסביבי שמנסה כמיטב יכולתה לתמרן את הג׳אגלינג הזה של החיים, מורידה את הכובע בפני כל אחת שקמה כל יום לתחושות אשמה סמויות וגלויות, לרצונות מתנגשים, לעשייה בלתי פוסקת.
ובתוך כל המירוץ הזה אני משתדלת לזכור שאני המרכז, עמוד התווך של המשפחה הקטנה שלי, זוכרת שעלי לטפל בעצמי כל הזמן, לטפל בכל מה שעושה לי איכסה בנשמה - לטפל בגוף וגם בנפש.
אז לכבוד ההתחלות החדשות נרשמתי לסטודיו סי כי עם כל הכבוד למירי ולדיאטה יש דברים שבלי פחמימות מחמש לא יעזרו להם, אז נרשמתי. ועם כל הקושי אני הולכת פעמיים בשבוע כי מגיע לי לקום לגוף אחר, כזה שאני אוהב יותר, כי נמאס לי מהשנאה העצמית ויש בי געגוע עז למכנסיים שלא נלבשו (אפשר לומר נכבשו אפילו) כבר למעלה משנה.
ובתוך כל הקשיים האובייקטיביים והסובייקטיביים אני משתדלת מאוד גם לשמור, לפחות לצוף.. מסתבר שככל שהארגון גדול יותר כך הפיתויים גדולים יותר. אחרי יותר משלוש שנים שהתרגלתי לאדישות נוכח כל פריסה, הרמת כוסית וכו אני ניצבת נדהמת מול העלאת הדרגה במקום החדש. כל פיתוי בהחלט מרגיש שווה וראוי ומוצדק והמלחמה היא קשה ועזה.. ממש מלחמת ביצורים על כל גרם שומן.. קשה לי, אני לא אשקר אבל אני עובדת על עצמי.. טורחת ומביאה אוכל מהבית, גיתי היקר עוזר המון כשאין לי זמן ועומד הוא לחתוך לי סלט, לארוז קופסה, דוחף תפוח לתיק שתמיד עדיף על עוגייה.. בינתיים כנראה שמשהו מצליח כי כבר שבועיים שאני צפה - על המקום שבועיים ברצף ואני בעננים!!
ובקשר לחג - סופגנייה אחת אפילו לא באה אל קרבי והשמחה גדולה!!!
הנה אני תיכף מגיעה לתחנה שלי.. ובנימה זו, אני מאחלת לכולנו בוקר נפלא, יום מקסים ובשליטה, ועוד יום של חג שמח!!!
אוהבת המון, מתגעגעת ונשיקות לכולם (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|