29/12/2011 13:27
 dany Posts: 19819
|
צריכה לחזור אליהם........ אבל מכירים שיש תקופות שבא גועל נפש............. אז ממש לסגור את האף.......... קניתי היום מושטים אעשה אותם בתנור למחר בצהריים.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: חשוב מאד דגים!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: תודה חברות יקרות על ההתייחסויות. מחר, ברוך השם, יום אחרון בקורס ומשבוע הבא חוזרים לשגרת העבודה. אצלי הכל בסדר בתחום האוכל, השליטה קיימת והחג הזה גם לא אכלתי אף סופגניה ועל זה גאוותי גדולה. אני מאוד מרוצה מעצמי ומחמיאה לעצמי שהייתי חזקה ולא נפלתי לפיתויי הסופגניה. אקו ראיתי בהודעות את הירידה המדהימה שלך, כל הכבוד יקירתי, אני לא יודעת איך את עושה את זה אך המשיכי בדרכך ובהצלחה!!! הנה קבלתי תשובה לשאלתי לגבי הקורס. תודה יקירתי איך אני עושה ?בלי לחם ,כמובן פחמימות עד שעה חמש,מים בששון,טונה ,או דגים לפחות שלוש פעמים בשבוע. אני מאמינה שהם ממש מסייעים בירידה,טונה בארוחת ערב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2011 05:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חשוב מאד דגים!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: תודה חברות יקרות על ההתייחסויות. מחר, ברוך השם, יום אחרון בקורס ומשבוע הבא חוזרים לשגרת העבודה. אצלי הכל בסדר בתחום האוכל, השליטה קיימת והחג הזה גם לא אכלתי אף סופגניה ועל זה גאוותי גדולה. אני מאוד מרוצה מעצמי ומחמיאה לעצמי שהייתי חזקה ולא נפלתי לפיתויי הסופגניה. אקו ראיתי בהודעות את הירידה המדהימה שלך, כל הכבוד יקירתי, אני לא יודעת איך את עושה את זה אך המשיכי בדרכך ובהצלחה!!! הנה קבלתי תשובה לשאלתי לגבי הקורס. תודה יקירתי איך אני עושה ?בלי לחם ,כמובן פחמימות עד שעה חמש,מים בששון,טונה ,או דגים לפחות שלוש פעמים בשבוע. אני מאמינה שהם ממש מסייעים בירידה,טונה בארוחת ערב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 17:07
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
שבוע טוב לכולכן!! השבוע אני קצת נעדרת מהפורום מפאת השתתפותי בקורס יומי במהלך כל השבוע. אני נכנסת לקרוא הודעות אך לא תמיד אגיב ולכן, אם לא תהיה ברירה אמשיך להגיב בשבוע הבא. מבטיחה לשמור על שליטה, תודה לאל אף סופגניה לא מצאה את דרכה אל פי. שאפתנית
בהצלחה בקורס
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 17:02
|
חשוב מאד דגים!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תודה חברות יקרות על ההתייחסויות. מחר, ברוך השם, יום אחרון בקורס ומשבוע הבא חוזרים לשגרת העבודה. אצלי הכל בסדר בתחום האוכל, השליטה קיימת והחג הזה גם לא אכלתי אף סופגניה ועל זה גאוותי גדולה. אני מאוד מרוצה מעצמי ומחמיאה לעצמי שהייתי חזקה ולא נפלתי לפיתויי הסופגניה. אקו ראיתי בהודעות את הירידה המדהימה שלך, כל הכבוד יקירתי, אני לא יודעת איך את עושה את זה אך המשיכי בדרכך ובהצלחה!!! הנה קבלתי תשובה לשאלתי לגבי הקורס. תודה יקירתי איך אני עושה ?בלי לחם ,כמובן פחמימות עד שעה חמש,מים בששון,טונה ,או דגים לפחות שלוש פעמים בשבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 15:48
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית יקרה! בהצלחה בקורס
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 14:53
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית יקרה תהני בקורס אנו נחכה שתחזרי להגיב בפורום המשך שבוע נפלא בהצלחה שליטה ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 14:40
|
שאפתנית כתב:
תודה חברות יקרות על ההתייחסויות. מחר, ברוך השם, יום אחרון בקורס ומשבוע הבא חוזרים לשגרת העבודה. אצלי הכל בסדר בתחום האוכל, השליטה קיימת והחג הזה גם לא אכלתי אף סופגניה ועל זה גאוותי גדולה. אני מאוד מרוצה מעצמי ומחמיאה לעצמי שהייתי חזקה ולא נפלתי לפיתויי הסופגניה. אקו ראיתי בהודעות את הירידה המדהימה שלך, כל הכבוד יקירתי, אני לא יודעת איך את עושה את זה אך המשיכי בדרכך ובהצלחה!!! הנה קבלתי תשובה לשאלתי לגבי הקורס. תודה יקירתי איך אני עושה ?בלי לחם ,כמובן פחמימות עד שעה חמש,מים בששון,טונה ,או דגים לפחות שלוש פעמים בשבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2011 14:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה חברות יקרות על ההתייחסויות. מחר, ברוך השם, יום אחרון בקורס ומשבוע הבא חוזרים לשגרת העבודה. אצלי הכל בסדר בתחום האוכל, השליטה קיימת והחג הזה גם לא אכלתי אף סופגניה ועל זה גאוותי גדולה. אני מאוד מרוצה מעצמי ומחמיאה לעצמי שהייתי חזקה ולא נפלתי לפיתויי הסופגניה. אקו ראיתי בהודעות את הירידה המדהימה שלך, כל הכבוד יקירתי, אני לא יודעת איך את עושה את זה אך המשיכי בדרכך ובהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 05:21
|
בהצלחה בקורס ויום נפלא לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 04:51
|
שאפתנית אנחנו כאן לא הולכות לשום מקום. תהני בקורס. נר שביעי כבר כאן. חג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 21:25
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
שבוע טוב לכולכן!! השבוע אני קצת נעדרת מהפורום מפאת השתתפותי בקורס יומי במהלך כל השבוע. אני נכנסת לקרוא הודעות אך לא תמיד אגיב ולכן, אם לא תהיה ברירה אמשיך להגיב בשבוע הבא. מבטיחה לשמור על שליטה, תודה לאל אף סופגניה לא מצאה את דרכה אל פי. שאפתנית בהצלחה בקורס יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 19:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבוע טוב לכולכן!! השבוע אני קצת נעדרת מהפורום מפאת השתתפותי בקורס יומי במהלך כל השבוע. אני נכנסת לקרוא הודעות אך לא תמיד אגיב ולכן, אם לא תהיה ברירה אמשיך להגיב בשבוע הבא. מבטיחה לשמור על שליטה, תודה לאל אף סופגניה לא מצאה את דרכה אל פי. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 17:59
 נחושה Posts: 6982
|
נר שישי כבר מאחורינו והעיקר שאנו ביחד ומעודדים איש את רעהו כבר מסתיים לו החג ורצוי לנגב את אבקת הסוכר וליישר קו לא לפספס את השקילה ולחזור לשליטה מלאה המשך חג שמח, אור גדול וחם בלב נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 11:37
 רבקה Posts: 8411
|
והעיקר שכייף לנו כאן ביחד לעשייה התמדה והצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 09:11
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יום חורפי היום מחר תזרח השמש שיהיה שבוע טוב לכולםםםםםםם רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 09:01
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן שוב יום ראשון ושוב שבוע חדש ושוב איחולים להצלחות ובשורות טובות וכיף לנו שאנחנו במסגרת וכיף לנו שאנחנו בשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 07:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבוע טוב ובהצלחה לכולם!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 06:02
|
יום ראשון שמח וטוב שבוע חדש מה שהיה היההההההההההההההההההההההה שיהיה רק אור והצלחה
אקורדיאון כתב:
לכולנו.רק בשורות טובות . הצלחה לנשקלים היום. פותחים שבוע של שליטה כי גם מי שחגג זה הזמן לצמצם נזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 05:08
|
לכולנו.רק בשורות טובות . הצלחה לנשקלים היום. פותחים שבוע של שליטה כי גם מי שחגג זה הזמן לצמצם נזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|