26/12/2011 13:15
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דרך המלך כתב:
בלונדה שמחה לשמוע שהיה מעולה והילדה נהנתה וזה הכי חשוב... שיהיה המון מזל טוב נשיקות סיגל סיגלי תודה יקרה!!!! מקווה שאת מרגישה יותר טובבב בלונדה.... כתב: לילה טוב לכולם... אז ככה אחרי יומיים עמוסים וגדושים מצאתי כמה דקות לפורום לעדכן ולהתעדכן. אז היום הולדת שכל כך חיכינו לה התחלקה לשניים. בחלק הראשון על הבוקר היתה שמש מדהימה ,סידרנו את החצר ואת כל שטח הג'ימבורי באמת היה מהמם. ואז 10:30 בבוקר התחילו להגיע אנשים והמזג אויר פשוט התהפך הגיעו עננים אמנם לא ירד גשם אסל היה אפור וקר ורוחות שהעיפו אותנו כמעט. בקיצור מאוד לא נעים ואני נכנסתי להיסטריה כי הרגשתי לא נוח מהאנשים הילדים לא הרגישו אותם נהנו בלי סוף . השמש באה והלכה לה אבל הרוחות היו נוראיות. אנשים התעלפו על הבופה בהתחלה מהחלבי ואח"כ מהמתוקים. זה מצחיק כי חלק מהמבוגרים ישבו בתוך הבית ואז כשיצאו הקינוחים פתאום כולם היו בחוץ,פתאום לא היה להם קר. אחחח מה שאוכל עושה לאנשים. בקיצור אם לא היה מזג אויר על הפנים היום הולדת יכלה להיות מושלמת..קצת מבאס אבל זה מצב נתון בלתי ניתן לשליטה. לגביי אנוכי והאוכל אז אני רוצה לבשק לכם שעברתי את הסופ"ש הזה בהצטיינות כי גם אתמוח בהכנות לא נגעתי בכלום ווהיום בכלל לא אכלתי, לא שאני מצדיקה את עצמי אבל לא היה לי זמן לאכול וגם לא היה לי חשק עם כל הלחץ של האירוח והדאגה מהמזג אויר מצאתי את עצמי אוכלת חצי יוגורט עם חצי תפוח בערך ב13:00 כשבשש בבוקר שתיתי רק נס קפה ו21:30 אכלתי סלט בינוני עם ביצה קשה וכף גבינה. בקיצור הסופ"ש עבר מבחינת אוכל בהצטיינות. מקווה שגם אצלכם. לילה טוב שוב נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 13:13
|
קרולין כתב:
בלונדה יקרה, כיף לשמוע שהיתה מסיבת יום הולדת נ ה ד ר ת. שאפו על האירגון. רק שמחות והתרגשויות. נשיקותתתתתת וים של מזל טוב. קרולין. 
תודה קרולין נשיקות והמשך חג שמחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 08:15
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, כיף לשמוע שהיתה מסיבת יום הולדת נ ה ד ר ת. שאפו על האירגון. רק שמחות והתרגשויות. נשיקותתתתתת וים של מזל טוב. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 07:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה שמחה לשמוע שהיה מעולה והילדה נהנתה וזה הכי חשוב... שיהיה המון מזל טוב נשיקות סיגל בלונדה.... כתב:
לילה טוב לכולם... אז ככה אחרי יומיים עמוסים וגדושים מצאתי כמה דקות לפורום לעדכן ולהתעדכן. אז היום הולדת שכל כך חיכינו לה התחלקה לשניים. בחלק הראשון על הבוקר היתה שמש מדהימה ,סידרנו את החצר ואת כל שטח הג'ימבורי באמת היה מהמם. ואז 10:30 בבוקר התחילו להגיע אנשים והמזג אויר פשוט התהפך הגיעו עננים אמנם לא ירד גשם אסל היה אפור וקר ורוחות שהעיפו אותנו כמעט. בקיצור מאוד לא נעים ואני נכנסתי להיסטריה כי הרגשתי לא נוח מהאנשים הילדים לא הרגישו אותם נהנו בלי סוף . השמש באה והלכה לה אבל הרוחות היו נוראיות. אנשים התעלפו על הבופה בהתחלה מהחלבי ואח"כ מהמתוקים. זה מצחיק כי חלק מהמבוגרים ישבו בתוך הבית ואז כשיצאו הקינוחים פתאום כולם היו בחוץ,פתאום לא היה להם קר. אחחח מה שאוכל עושה לאנשים. בקיצור אם לא היה מזג אויר על הפנים היום הולדת יכלה להיות מושלמת..קצת מבאס אבל זה מצב נתון בלתי ניתן לשליטה. לגביי אנוכי והאוכל אז אני רוצה לבשק לכם שעברתי את הסופ"ש הזה בהצטיינות כי גם אתמוח בהכנות לא נגעתי בכלום ווהיום בכלל לא אכלתי, לא שאני מצדיקה את עצמי אבל לא היה לי זמן לאכול וגם לא היה לי חשק עם כל הלחץ של האירוח והדאגה מהמזג אויר מצאתי את עצמי אוכלת חצי יוגורט עם חצי תפוח בערך ב13:00 כשבשש בבוקר שתיתי רק נס קפה ו21:30 אכלתי סלט בינוני עם ביצה קשה וכף גבינה. בקיצור הסופ"ש עבר מבחינת אוכל בהצטיינות. מקווה שגם אצלכם. לילה טוב שוב נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 22:05
|
תודה נחושה שאפתנית וענת המשך חג שמחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 19:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על השליטה בלונדה ושוב ברכות לביתך הקטנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 17:49
 נחושה Posts: 6982
|
מצטיינת יקרה כל הכבוד והמון מזל טוב נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 14:53
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד לך יקירה והמון מזל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 14:48
|
רבקה כתב:
שמחה לקרוא שהכל עבר בהצלחה לקטנטנה שבטח נהנתה מכל ההפקה ולך יקירה על עמידתך בגבורה בשליטה מזל טוב עם המון ברכות לו יהי נשיבוקים
תודה רבקוש!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 11:52
 רבקה Posts: 8411
|
שמחה לקרוא שהכל עבר בהצלחה לקטנטנה שבטח נהנתה מכל ההפקה ולך יקירה על עמידתך בגבורה בשליטה מזל טוב עם המון ברכות לו יהי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 06:10
 dany Posts: 19819
|
בלונדה.... כתב:
תודה רבה דני,אקו ונילי... המשך יום טוב וחג שמח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 06:10
|
תודה רבה דני,אקו ונילי... המשך יום טוב וחג שמח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 06:08
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד יקירה על המשך העשיה הנבון ושוב המון מזל טוב, נשיבוקים מכל הלב♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 04:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבוע נפלא יקירה,כיף לקרוא . העיקר שלא ירד גשם והילדים נהנו. נשיבוקים למחוננת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 22:49
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה לביתך המקסימה מגיע מזל טוב ולך ציון לשבח שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 22:06
|
לילה טוב לכולם... אז ככה אחרי יומיים עמוסים וגדושים מצאתי כמה דקות לפורום לעדכן ולהתעדכן. אז היום הולדת שכל כך חיכינו לה התחלקה לשניים. בחלק הראשון על הבוקר היתה שמש מדהימה ,סידרנו את החצר ואת כל שטח הג'ימבורי באמת היה מהמם. ואז 10:30 בבוקר התחילו להגיע אנשים והמזג אויר פשוט התהפך הגיעו עננים אמנם לא ירד גשם אסל היה אפור וקר ורוחות שהעיפו אותנו כמעט. בקיצור מאוד לא נעים ואני נכנסתי להיסטריה כי הרגשתי לא נוח מהאנשים הילדים לא הרגישו אותם נהנו בלי סוף . השמש באה והלכה לה אבל הרוחות היו נוראיות. אנשים התעלפו על הבופה בהתחלה מהחלבי ואח"כ מהמתוקים. זה מצחיק כי חלק מהמבוגרים ישבו בתוך הבית ואז כשיצאו הקינוחים פתאום כולם היו בחוץ,פתאום לא היה להם קר. אחחח מה שאוכל עושה לאנשים. בקיצור אם לא היה מזג אויר על הפנים היום הולדת יכלה להיות מושלמת..קצת מבאס אבל זה מצב נתון בלתי ניתן לשליטה. לגביי אנוכי והאוכל אז אני רוצה לבשק לכם שעברתי את הסופ"ש הזה בהצטיינות כי גם אתמוח בהכנות לא נגעתי בכלום ווהיום בכלל לא אכלתי, לא שאני מצדיקה את עצמי אבל לא היה לי זמן לאכול וגם לא היה לי חשק עם כל הלחץ של האירוח והדאגה מהמזג אויר מצאתי את עצמי אוכלת חצי יוגורט עם חצי תפוח בערך ב13:00 כשבשש בבוקר שתיתי רק נס קפה ו21:30 אכלתי סלט בינוני עם ביצה קשה וכף גבינה. בקיצור הסופ"ש עבר מבחינת אוכל בהצטיינות. מקווה שגם אצלכם. לילה טוב שוב נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|