25/12/2011 05:59
 dany Posts: 19819
|
מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
איילת מבטיחה לך שאם תחליטי (הכל בראש) תוכלי לעמוד אל מול סופגניות האשל. הייתי אצל הורי בארוחת ערב יום שישי וגם היום וראיתי כל כך הרבה סופגניות אשל שאימי הכינה וכולם אכלו מסביבי בהנאה רבה אבל החלטתי מראש שאני לא נוגעת בהם וזה הצליח. לא אכלתי אף סופגנית אשל. זה הכל בראש, תגידי לעצמך שכבר טעמת שנה שעברה וזה בדיוק אותו הטעם אז חבל לבזבז על זה קלוריות. איילתוש כתב: רציתי להגיד לך תודה על ההרצאה השבועית , ההרצאה היתה מאד מעניינת וחזקה מבחנתי נתת לנו המון אינפורמציה חשובה. תראי אני לא מבטיחה שלא אגע בספגניה אמיתית , נראה לי שאלך מחר אקנה סופגניה אוכל אותה בהנאה , חוץ מזה ביתי מאד מבקשת ספגניות אשל ,אני אכין לה לי אולי אכין אפויה (יהיה לי קשה לעמוד בזה) ולביבות אאפה . בכל מקרה תדה על ההמלצות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 17:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
איילת מבטיחה לך שאם תחליטי (הכל בראש) תוכלי לעמוד אל מול סופגניות האשל. הייתי אצל הורי בארוחת ערב יום שישי וגם היום וראיתי כל כך הרבה סופגניות אשל שאימי הכינה וכולם אכלו מסביבי בהנאה רבה אבל החלטתי מראש שאני לא נוגעת בהם וזה הצליח. לא אכלתי אף סופגנית אשל. זה הכל בראש, תגידי לעצמך שכבר טעמת שנה שעברה וזה בדיוק אותו הטעם אז חבל לבזבז על זה קלוריות. איילתוש כתב:
רציתי להגיד לך תודה על ההרצאה השבועית , ההרצאה היתה מאד מעניינת וחזקה מבחנתי נתת לנו המון אינפורמציה חשובה. תראי אני לא מבטיחה שלא אגע בספגניה אמיתית , נראה לי שאלך מחר אקנה סופגניה אוכל אותה בהנאה , חוץ מזה ביתי מאד מבקשת ספגניות אשל ,אני אכין לה לי אולי אכין אפויה (יהיה לי קשה לעמוד בזה) ולביבות אאפה . בכל מקרה תדה על ההמלצות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 12:09
 איילתוש Posts: 6
|
רציתי להגיד לך תודה על ההרצאה השבועית , ההרצאה היתה מאד מעניינת וחזקה מבחנתי נתת לנו המון אינפורמציה חשובה. תראי אני לא מבטיחה שלא אגע בספגניה אמיתית , נראה לי שאלך מחר אקנה סופגניה אוכל אותה בהנאה , חוץ מזה ביתי מאד מבקשת ספגניות אשל ,אני אכין לה לי אולי אכין אפויה (יהיה לי קשה לעמוד בזה) ולביבות אאפה . בכל מקרה תדה על ההמלצות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|