הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להיתקע ברכב עם סופגניות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/12/2011 13:09

אייריס
אייריס
אני ממש גאה בך, אותי בטח הריח והמצב היה משגע
ובטוח הייתי תוקעת לפה. יפה לך המשיכי כך
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2011 11:57

רבקה
רבקה
וותיקה מצדיעה לך זה בהחלט לא קל
העיקר שהכל בטח יסתדר על הצד הטוב ביותר

וחנה'לה יקרה שתמיד יהיה בחלקך לתרום
ולעשות הטוב ביותר לך ולאחרים
המשך חג אורים שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2011 06:04

dany
dany
חיוך יקרה המשך חג שמח ונדיב.

חיוך מהלב כתב:
כל הכבוד על השליטה. לגבי סופגניות כפי שכבר כתבתי אינן מוקד למשיכה לשמחתי. עוגות כן אבל לא סופגניות. לא צריך להגיע חג כמו חנוכה. אני יכולה ל"חגוג" כל השנה בעוגות בלי קשר לשום חג. אמש הכנתי לביבות אפיות. הן היו טעימות אך בהחלט המטוגנות יותר טעימות. יש לנו עוד כמה ימים בחנוכה וביום האחרון לחג ארשה לעצמי משהו בכל זאת. כדי שאזכור עד השנה הבאה בע"ה. הרי אנו מברכים בתחילת החג "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה"... וזה זמן טוב לחשוב שבאמת הנה הגענו וזכינו לחגוג עוד חג חנוכה שמאד מאד אהוב עלי. השבוע הייתי בשיעור ההתעמלות הרגיל שלי. הפיסיוטרפיסטית שמלמדת אותנו ועושה לנו חיים קשים כדי שאחר כך יהיו נוחים יותר, (מבחינת תרגילים) סיפרה שהגיע קופסה ענקית ובה הרבה סופגניות וכל הנוכחות לא ידעו מה לעשות. הן לא הרשו לעצמן אפילו לטעום. לבסוף נמצא פתרון זמני. אחת הפיסיטרפיסטיות לקחה את כל הקופסה לגן הילדים של בנה. נכון, גם שם לא צריך את הדבר הזה, אבל לפחות הן "ניצלו" ולא טעמו מהסופגניות. ואם בחגים אנו עסקינן יש לי זכרון מחג חנוכה כשהייתי בת 8. זו הפעם הראשונה שבה אני תרמתי בחג הזה. הורי לימדו אותי שצריך לתרום תמיד והתחלתי בכך שצעצועים וספרים שכבר הייתי גדולה עבורם אספתי וארזתי יפה. את החבילה הזו שלחתי לבית יתומים בעיר רמת גן שבה גדלתי. הייתי מאד גאה על המעשה הזה וזה זכרון חנוכה מאד חזק. אני משתדלת כל חיי לתרום משהו לקהילה בכל דרך שהיא במיוחד בשנים האחרונות. כידוע מי שתורם ולא רק כסף, הוא נתרם אף יותר והרגשת הסיפוק גדולה לעין ערוך אפילו ממי שמקבל מהתורם. זו הרגשתי ורציתי לחלוק אותה עימכן המשיכו להאיר את החג ואת הבתים והמשפחות שלכם/ן בימי החג וגם בימי חול והעיקר שתהיינה לנו שמחות ובשורות טובות לכל בית ישראל. העיקר אהבת חינם בין כולנו ופירגון.שלכם באהבה חנה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2011 05:05

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב כתב:
כל הכבוד על השליטה. לגבי סופגניות כפי שכבר כתבתי אינן מוקד למשיכה לשמחתי. עוגות כן אבל לא סופגניות. לא צריך להגיע חג כמו חנוכה. אני יכולה ל"חגוג" כל השנה בעוגות בלי קשר לשום חג. אמש הכנתי לביבות אפיות. הן היו טעימות אך בהחלט המטוגנות יותר טעימות. יש לנו עוד כמה ימים בחנוכה וביום האחרון לחג ארשה לעצמי משהו בכל זאת. כדי שאזכור עד השנה הבאה בע"ה. הרי אנו מברכים בתחילת החג "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה"... וזה זמן טוב לחשוב שבאמת הנה הגענו וזכינו לחגוג עוד חג חנוכה שמאד מאד אהוב עלי. השבוע הייתי בשיעור ההתעמלות הרגיל שלי. הפיסיוטרפיסטית שמלמדת אותנו ועושה לנו חיים קשים כדי שאחר כך יהיו נוחים יותר, (מבחינת תרגילים) סיפרה שהגיע קופסה ענקית ובה הרבה סופגניות וכל הנוכחות לא ידעו מה לעשות. הן לא הרשו לעצמן אפילו לטעום. לבסוף נמצא פתרון זמני. אחת הפיסיטרפיסטיות לקחה את כל הקופסה לגן הילדים של בנה. נכון, גם שם לא צריך את הדבר הזה, אבל לפחות הן "ניצלו" ולא טעמו מהסופגניות. ואם בחגים אנו עסקינן יש לי זכרון מחג חנוכה כשהייתי בת 8. זו הפעם הראשונה שבה אני תרמתי בחג הזה. הורי לימדו אותי שצריך לתרום תמיד והתחלתי בכך שצעצועים וספרים שכבר הייתי גדולה עבורם אספתי וארזתי יפה. את החבילה הזו שלחתי לבית יתומים בעיר רמת גן שבה גדלתי. הייתי מאד גאה על המעשה הזה וזה זכרון חנוכה מאד חזק. אני משתדלת כל חיי לתרום משהו לקהילה בכל דרך שהיא במיוחד בשנים האחרונות. כידוע מי שתורם ולא רק כסף, הוא נתרם אף יותר והרגשת הסיפוק גדולה לעין ערוך אפילו ממי שמקבל מהתורם. זו הרגשתי ורציתי לחלוק אותה עימכן המשיכו להאיר את החג ואת הבתים והמשפחות שלכם/ן בימי החג וגם בימי חול והעיקר שתהיינה לנו שמחות ובשורות טובות לכל בית ישראל. העיקר אהבת חינם בין כולנו ופירגון.שלכם באהבה חנה

אמן ואמן.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 17:29

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד שהתגברת וניצחת. רק מהריח שלהן אפשר להתמסתל.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 16:44

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 16:08

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
וואו איזה סיוט. הייתי מציעה לך לחכות בחוץ כדי לא להתגרות מהריח, אבל בטח היה קררררר. ירושלים...
ותיקה - את פשוט מדהימה!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 14:48

לייסי
לייסי
Applause
כל הכבוד על האיפוק - רק כך מצליחים להשיר את הקילוגרמים...
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 12:22

רעותה
רעותה
כל הכבוד , לא מובן מאליו בכלל.
שבת שלום
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 09:44

רייצ'ל
רייצ'ל
כל הכבוד שעמדת בפיתוי
המשיכי כך והתוצאות לא תאחרנה לבוא
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 08:48

הסמויה
הסמויה
את מחוננת אמיתית וזה מראה לנו כשמחליטים הכל אפשרי
המשיכי כך
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 08:15

ענת
ענת
כל הכבוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
כל הכבוד על ההחלטה.
חג שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 17:21

dany
dany
חג שמח וכל הכבוד על ההתאפקותsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 17:18

1103
1103
ותיקה יקרה
את באמת גבורה.מגש סופגניות ריחניות מתחת לאפך ואת כבשת את ייצרך!!!!
לא יאומן זו תוצאה של אימון.
חג חנוכה מואר ושמח,שבת נהדרת
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 15:44

הוותיקה
הוותיקה
נתקענו בדרך לירושלים עם משאבת מים שהתפנצ'רה ועם מגש סופגניות כמה שעות אבל לשמחתי החלטתי להתעלם וב"ה הצלחתי "איזהו גיבור הכובש את יצרו".
מקווה שהשבת תעבור לשלום. שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להיתקע ברכב עם סופגניות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!