הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיור חנוכיות בירושלים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/12/2011 09:47

רייצ'ל
רייצ'ל
אין מילים איזה אושר זה להיות בשליטה
כל הכבודדדדדדדד
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 08:05

אשירה
אשירה
קרנושה יקרה ומחוננת, כל הכבוד על היוזמה ועל ההצלחה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושי יישר כח על הנחישות ואין לי ספק שהאווירה היתה קסומה,טיול מומלץ לכל אחת.
נשיבוקים והצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 17:08

dany
dany
כל הכבוד לך שאפתנית יקרה.
אכן את לומדת ומיישמת בתבונה.
המשך חג שמח ושבת שלום.

שאפתנית כתב:
כל הכבוד קרנושה. יצאת לטיול שארגנת נהנית אפילו יותר ממה שהיית נהנית אם היית יודעת שאכלת דברים מיותרים.
אתמול חילקו במקום עבודתי סופגניות לעובדים לרגל החג. כמובן שוויתרתי על "התענוג" וביקשתי לפסוח על חדרי. ברכתי בחג שמח את אנשי הוועד ובאותה שנייה אהבתי את עצמי יותר. למדתי לוותר על הסופגניה שבילדותי כל כך אהבתי. גדלתי, התבגרתי, עכשיו אני לומדת באונירסיטה של החיים והפנמתי מתוך הבנה עמוקה כמה שהסופגניה לא חברה טובה שלי אז עדיף לוותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 13:30

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד קרנושה. יצאת לטיול שארגנת נהנית אפילו יותר ממה שהיית נהנית אם היית יודעת שאכלת דברים מיותרים.
אתמול חילקו במקום עבודתי סופגניות לעובדים לרגל החג. כמובן שוויתרתי על "התענוג" וביקשתי לפסוח על חדרי. ברכתי בחג שמח את אנשי הוועד ובאותה שנייה אהבתי את עצמי יותר. למדתי לוותר על הסופגניה שבילדותי כל כך אהבתי. גדלתי, התבגרתי, עכשיו אני לומדת באונירסיטה של החיים והפנמתי מתוך הבנה עמוקה כמה שהסופגניה לא חברה טובה שלי אז עדיף לוותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 12:58

dany
dany
[תודה גם לך ולאבי חג שמח ושבת שלום

quote=1103]dany כתב:
קרנושה
לא יאומן גם בעלי היה אתמול בכזה סיור............ אני לא יצאתי כי הנסיכה הגיעה אלי, ולאחר מכן הוא גם סיפר לי שהלכו המון כך שזה גם לא היה בשביל בירכיי האומללות שסובלות מאד בזמן האחרון.
בכל אופן לעניין האוכל, אותם לקחו למחנה יהודה ושם באמצע השוק הושיבו אותם לאכול................ הוא אמר גועל נפש........... ועוד הוסיף ואמר שאם אני הייתי בטוח לא הייתי נוגעת בכלום רק מכמויות השמן שנזלו שם..........
אך הסיור היה מקסים.
גאה בך יקירתי על ההתמדה והנחישות, על העמידה הגאה על השגיך ועל כך שאת לא מוותרת בכל מעמד שהוא על עצמך...............
נשיבוקים
חג שמח
ושבת שלום.

דני לה יקרתי
חג אורים שמח שבת מוארת ויפה ובשליטה
נשיבוקיםםםםםם
ניליi agree
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 12:46

1103
1103
dany כתב:
קרנושה
לא יאומן גם בעלי היה אתמול בכזה סיור............ אני לא יצאתי כי הנסיכה הגיעה אלי, ולאחר מכן הוא גם סיפר לי שהלכו המון כך שזה גם לא היה בשביל בירכיי האומללות שסובלות מאד בזמן האחרון.
בכל אופן לעניין האוכל, אותם לקחו למחנה יהודה ושם באמצע השוק הושיבו אותם לאכול................ הוא אמר גועל נפש........... ועוד הוסיף ואמר שאם אני הייתי בטוח לא הייתי נוגעת בכלום רק מכמויות השמן שנזלו שם..........
אך הסיור היה מקסים.
גאה בך יקירתי על ההתמדה והנחישות, על העמידה הגאה על השגיך ועל כך שאת לא מוותרת בכל מעמד שהוא על עצמך...............
נשיבוקים
חג שמח
ושבת שלום.

דני לה יקרתי
חג אורים שמח שבת מוארת ויפה ובשליטה
נשיבוקיםםםםםם
ניליi agree

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 11:33

dany
dany
קרנושה
אך הסיור היה מקסים.
נשיבוקים
חג שמח
ושבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 10:03

קרנושה
קרנושה
1103 כתב:
קרנושה יקרה
שאפוווווווו ענקקקקקקק. את מדהימה. אפשר רק להצדיע לך איזו שליטה, איזו התנהגות של בוגרת האוניברסיטה של מירי.Thumbs Up
כמו שנאמר אין דבר העומד בפני הרצון הרי רק כך נגיע לרזון. הכל מתחיל בראש וכשאנו מחליטים ונחושים,שום דבר לא יעמוד בדרכינו.
אין מחיר להשגים, להרגשה ולמראה.
חג חנוכה שמח שבת נפלאה
נילי ApplauseApplauseApplause

תודההההההההה נילוש אהובית!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 10:02

1103
1103
קרנושה יקרה
שאפוווווווו ענקקקקקקק. את מדהימה. אפשר רק להצדיע לך איזו שליטה, איזו התנהגות של בוגרת האוניברסיטה של מירי.Thumbs Up
כמו שנאמר אין דבר העומד בפני הרצון הרי רק כך נגיע לרזון. הכל מתחיל בראש וכשאנו מחליטים ונחושים,שום דבר לא יעמוד בדרכינו.
אין מחיר להשגים, להרגשה ולמראה.
חג חנוכה שמח שבת נפלאה
נילי ApplauseApplauseApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 09:52

קרנושה
קרנושה
הסמויה כתב:
קרושנה
את פשוט מדהימה ומודל לחיקוי לכולנו
אוהבת אותך ותמשיכי כך
חג שמח

תודה יקירה שלי! אוהבת בחזרה ושמחה שאת כותבת בפורום♥
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 09:44

הסמויה
הסמויה
קרושנה
את פשוט מדהימה ומודל לחיקוי לכולנו
אוהבת אותך ותמשיכי כך
חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2011 09:42

קרנושה
קרנושה
בוקר טוב לכל הפורום הנפלא!
אתמול יצאנו קבוצה של כ-30 איש לסיור חנוכיות בירושלים בערב. אותו ארגנתי לחברה בכיף גדול.
היה לנו אוטובוס מפואר שלקח אותנו, הביא ובסוף הסיור אסף אותנו, היתה לנו מדריכה שחיכתה והעבירה את כל הסיור בצורה מאד יפה ועשירה בידע,
ולבסוף ארוחת ערב במסעדה מרוקאית בשם דארנא. אין ספק שהאווירה בירושלים למי שלא ירושלמי במקור היא ייחודית ויש משהו קסום באוויר,
היה מאד מאד קר אבל רכשתי לי מעיל מצויין שהחזיר את ההשקעה שלו. ממליצה בחום לעשות כזה סיור בירושלים, ראיתי ממש לשניה את הממילא
וזה הסיור הבא שליsmile
את הסיור התחלנו בשוק במחנאות, עם סחלב חם-בו לא נגעתי. במסעדה היו פחממות מכל עבר-לא נגעתי. אכלתי בצהריים סלט (בשביל לאכול אוכל חם מבושל בערב),
תחושת השליטה אותה הרגשתי היתה מדהימה מאין כמותה כי באמת שאין לזה מחיר, אין שום מאכל ובכלל אין שום דבר שמשתווה לזה שכשאתה כל כך בשלך,
שום דבר לא יכול להזיז אותך מהמסלול. והגישו פסטייה שזה בצק ממולא בפרגית וכולם השתגעו על זה, אני ממש לא נגעתי. היה לזה מראה של עוגה, ריח מצוין
אבל אמרתי לעצמי זה כל כך שווה שתוותרי ובשבוע הבא תראי תוצאה על המאזניים. (נס חנוכה גדול)
כבר ביום שלישי דיברתי על זה עם מירי ואמרתי לה שאני בוחרת להתנהג למופת. אז כבר דיברתי על זה בקול רם, אליה באתי מהדלקת נר ראשון עם סופגניות ולבביבות ולא נגעתי בפירור.
אז תגידו לי אתם, סופשבוע שווה להרוס?! לא ולא. בחג הזה שווה לרדת? כן ועוד איך! אני לא אוכלת סופגניה כי אני היא הסופגניה הלביבתיתsmile
סופשבוע נפלא לכולם, בשליטה, בשמירה, בלי יותר מדיי בצקים שאח"כ מייסרים ובעיקר במודעות מתוך כבוד לגוף ולדלק שהוא מקבל מאיתנו..
אין על הקבוצה שלנו, אין על מירוש שלנו♥נשיבוקים וחג אורים מלא בשמחה והנאה!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיור חנוכיות בירושלים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!