24/12/2011 18:25
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אין כמוך! כולנו כאן תמיד בשבילך. את ממשיכה הלאה בעשייה, במודעות ובבחירה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 16:07
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
נחושה, אכן: קרה, קורה, יקרה... החוכמה 1. היא להפנים את זה - כבר הפנמת 2. להמשיך בשגרה - כבר המשכת בקיצור, תלמידה מחוננת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 14:44
 לייסי Posts: 623
|
נחושתי המקסימה, כולי פליאה והערצה על הכנות שלך. כולנו עוברים את הימים האלו - אבל לא כולם מודים ומספרים על כך "שחור על גבי עיתון"... אני בטוחה וסומכת עלייך שניגבת כבר את הפירורים ואת ממשיכה את התהליך המוצלח שאת עוברת בזמן האחרון. אוהבת מאוד ומייחלת להצלחתך - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 12:26
 רעותה Posts: 869
|
הי נחושתי המדהימה , מקווה השטורנדו מאחורייך . אוהבת אותך , תתחזקי וזה מאחוריך כי את בתהליך להצליח . נשיקות ושבת שלום ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 05:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מי כמונו מבין ויודע שזה מגיע משום מקום מלווה בתרוצים לסוגיהם. נכון,לקום לזקוף קומה ולהמשיך בדרך. תודה שאנחנו כאן במסגרת. נשיבוקים יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 13:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה יקרה שבת שלום, קראתי את הפוסט שלך ואין במה להתבייש כולנו בני אדם וכולנו עוברים את ההתקפות הללו של האוכל. כמו שכתבת, את בתהליך למידה והאמיני לי אם לא היית בתהליך בכלל לא היית נותנת תשומת לב למה שעבר עליך והיית חושבת שזה חלק מהשגרה אבל הנה את רואה שאת מאוד עירנית ומודעת להוריקן שתקף אותך וזה בהחלט תודות לתהליך שאת נמצאת בו. שמחה לשמוע שהתאוששת, התקלחת ניגבת פנים ואת אחרי הכל. היי חזקה, לצערי זה עוד יקרה בחיינו יותר מפעם אחת אבל את במודעות וזה ההבדל הגדול. שתיהיה לך שבת מוצלחת וכייפית עם כל בני המשפחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 11:27
 dany Posts: 19819
|
כן יקירתי כל כך מוכר וידוע, לי בכל אופן בשנה האחרונה ממש בידיוק כמו שתארת, ללא כל התראה מוקדמת, ללא כל כוונת מזיד, סתם כך כאילו אין שליטה לא על הידיים ולא על המוח ובוודאי לא על הפה, ואת עוד עומדת ואומרת לעצמך לא, לא, לא, ועושה כן כן כן................. אז זה סיפור חיינו, אך החלטנו כאן קבל עם ועדה שלא מרימים ידיים, לא מוותרים, לא מתייאשים ולא מאבדים את התקווה. אנחנו נצליח במשימה "ביי הוק אונד ביי קרוק" שבת שלום יקירה חג שמח ומקווה לשמוע ממך ביום ראשון כי צלחת את סופ"ש כראוי ומקווה שגם אני אוכל לספר לך את אותו הדבר. נשיבוקים חזקים חזקים והמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:48
 קרנושה Posts: 3420
|
אהובה שלי, אני קוראת אותך והדבר הראשון שעולה לי בראש זה לתת לך חיבוק ענקי! כל כך אנושית, כל כך מרגשת ואני אוהבת אותך. זה מדהים כמה נכון השיר של הדג נחש-"הדרך ארוכה ומפותלת, אני נופל וקם נופל וקם עם ראש מורם" אבל ה י ו פ י טמון בזה שתמיד אחרי הנפילות באה התרוממות וזה מה שחשוב באמת. כל החיים הם עליות ומורדות ותמיד יהיה גם מי שיוסיף עוד שמן למדורה אבל בסופו של דבר את יודעת איך להרים את עצמך, עשית זאת לא מעט וזה למה את כזו תותחית! היום יום שישי, יש לך את האפשרות לבחור, זוכרת את ההרצאה של מירי על בחירות? ואנחנו כאן איתך וזה המקום לשתף, גם בטוב וגם ברגעים הפחות קלים...ואת תצליחי אהובית♥ חג שמח אהובה ושולחת לך מלאן נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:42
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושה יקרה את כבר יודעת שיש לנו ימים טובים וימים פחות טובים ואנחנו צריכות להשתדל שיהיו לנו יותר ימים טובים וכשנופלים קמים אלו הם חיינו חג שמח ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:38
 רייצ'ל Posts: 1323
|
את יודעת שמה שעולה מהר יורד מהר יום חדש היום כנסי לשיגרה והעיקר לא לוותר המשך סוף שבוע טוב רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 08:15
 1103 Posts: 5022
|
נחושה אהובה בוקר טוב לכולנו יש את הימים שהשליטה מאיתנו והלאה,אנחנו יוצאים מאיפוס והמוח נאטם אנחנו אוכלים ללא הבחנה ולא עוצרים. הדבר דומה למצב של מעידה נפילה ובעיקבותיה אנו נחבלים,כואבים אך ממשיכים הלאה. בדרך כלל ימים כאלה קורים,כשסדר היום שלנו משתבש. הבוקר קמת ליום חדש,השמש זורחת עולם כמנהגו נוהג.המעידה שארעה לך אתמול עברה, היום את חוזרת לשליטה ולעשיה. אני בטוחה שהנזק לא יורגש בשקילה הבאה. חג אורים שמח שבת שלום בשליטה נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 08:00
 נינוש Posts: 1442
|
כל זה, ואף מילה על סופגניה או לביבה, רק שתדעי שיכול להיות גרוע יותר סומכת עליך שתתאשתי מהר ותמשיכי הלאה שבת שלום לך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 07:48
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה בוקר טוב קודם כל שאפו על הכנות ובהחלט צריך להיות יום יום במשמר... סומכת עלייך שהיום את כבר מחוזקת ובשליטה מחודשת. מאחלת לך שבת מקסימה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 07:38
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב חברים יקרים, אני לא גאה במה שקרה אתמול אבל חשוב לי לשתף, כי אני בתהליך של למידה! ההרצאה של הרמזור האדום הכניסה אותי לתהליך והרגשתי שליטה והתחלתי להחזיר חובות ועמדתי בגבורה בפני הסופגניות ושיתפתי אתכם...וטוב שכך. החלטנו שאנו כאן בתמיכה בטוב וברע והרע הגיע אתמול... היו כל הסימנים ובכל זאת חשבתי שאוכל להם ולא אוכל אותם זה התחיל בהתעוררות בבוקר מחלום בלהות, ואז הגיע הרגיעה ומסטיק ותה צמחים ואז מעט שיעמום הביא לאכילת חצי סנדויט טונה ואכילת מעט פיצוחים ועוד קפה ואח"כ אכילת ארוחת צהריים בקופסא מהבית אבל "על הדרך" ולא בישיבה וכשהלכתי לקולנוע עם הילדים לא קנינו פופקורן אבל כן נשנשתי חטיף שוקולד ואח"כ מקדונלד כי הבטחתי לילדים (זה היה סוג של פיצוי על שבוע עמוס- מה חשבתי לעצמי?) אז לא אכלתי ארוחה כמותם אלא רק את הלחמניה עצמה עם הכאילו חזה עוף בפנים) ואז כבר גיליתי שני מילקי נטושים וגלמודים במקרר וכשבעלי הגיע קפה נוסף ולחם עם ממרח ובסוף בננה וחשבתי שאם אני לא מקיאה אז אני.... "את גוש שומן" צעק לי הבן הרזה הגבוה והחתיך שלי..וזה אפילו לא פגע בי כי האוכל אוטם את האזניים ואת הלב אכילה ריגשית היא גם מנחת לא רק מכאב(שימו לב!!!) היתה לי שינה טרופה כל הלילה.... הולכת להתקלח לעטוף את עצמי במגבת, להביט במראה ולהבטיח לעצמי שלא משנה מה היה, אוספת את עצמי ומתחילה מחדש ונכנסת לסופשבוע הזה ברגל ימין וב...הצלחה. למי שהגיע עד הסוף, אולי יבין שזה יכול להגיע משום מקום, צריך לעמוד על המשמר, צריך לעבור כל יום נפרד ולהמשיך ממחר... ושזה לא בושה לשתף במיוחד כאן בפורום המדהים הזה כשכולנו מבינים מה עובר אחד על השני ובוודאי חויינו משהו דומה ואולי זה בעתיד אפילו עוד יקרה והחוכמה היא ללמוד, ליפול ולקום, לנער את הפירורים או את אבקת הסוכר ולהמשיך הלאה...מעכשיו!!! שבת שלום פורום יקר נחושתכם edited by נחושה on 12/23/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|