23/12/2011 09:57
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה מקסימה!!! ברוכה המצטרפת לחוג הכי טוב שייש והמוןןןןןןןןןןן הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:40
 הסמויה Posts: 2467
|
ליבנת יקרה מצטרפת לכל הבנות שכבר בירכו אותך גם אני עושה את התוכנית דרך האינטרנט , כבר שנתיים שאני כאן מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך ואין ספק שתצליחי חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:33
 רייצ'ל Posts: 1323
|
לבנת יקרה, ברוכה הבאה לפורום האוהב והמפרגן אין כמו איכות חיים שיהיה לך חג שמח והצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 08:35
 ענת Posts: 3849
|
לבנת יקרה ובהצלחה ,היה כיף לקרוא אותך אכן איכות חיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 08:33
 1103 Posts: 5022
|
ליבנת יקרה כל הכבוד לפתיחות ולכינות,את נראית בחורה רצינית .לא בכדי נאמר "העיקר הבריאות" וזו לא קלישאה. אני מאחלת לך הצלחה רבה התהליך ההרזיה,שליטה ותוצאות יפות בכל שקילה ושקילה. שבת נהדרת נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 07:17
 נחושה Posts: 6982
|
לבנת יקרה, צודקת לפני הכול ובראש וראשונה חשובים הבריאות ואיכות החיים שהם מעולים, אנחנו נהדרים עם יקירנו כל הכבוד על הפירגון והמחשבה על עצמך לעצמך וששיתפת אותנו. חג חנוכה שמח והצלחה בתהליך נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 05:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לבנת יקרה אכן צודקת בכל מילה גם הרזים צריכים לשמור על הבריאות בלי שום קשר לזה שהם רזים כל השומנים האלה זה רעל. אני מאחלת המון בהצלחה בתהליך ונשמח מאוד שתיהיה איתנו פה בפורום בהצלה שבת שלום וחג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 05:17
 dany Posts: 19819
|
לבנת מתוקה מזכירה לי את עצמי .................... עד גיל שלושים 4 ילדים........... והתמודדות עם השמנה. אז כל הכבוד כי אני יודעת עד כמה זה לא קל להיות עמוסה עם ילדים בית ובעל ובוודאי גם עבודה ובכל כל המהומה הזו למצוא זמן לעצמך !!!!!!!!! מאחלת לך המון הצלחה , והישארי עימנו כייף פה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 04:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח והמשיכי בדרך לשינוי איכות החיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 01:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לבנת יקרה ומפרגנת תודה רבה מקרב לב את כבר הבנת שאנחנו פה בפורום בית חם ומחבק, תודה על השיתוף תתמידי איתנו המשך חג נפלא ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 23:21
 בילו'ש Posts: 6
|
ערב טוב לכולם! איזו קבלת פנים כייפית! ממש מחמם את הלב. תודה לכם!!! אשתף אתכם קצת... אני כמעט בת 30 , נשואה לאהובי היקר זיו ויש לנו 4 ילדים מתוקיםםםםםםםםםם (מעיין בן 8, יערה בת 6, טל נריה בן 3 ואלון בן שנה) אני רק שלושה שבועות בתוכנית (דיאטה און ליין) ואני מרגישה שמעבר לירידה במשקל, התזונה המאוזנת הזו היא קודם כל - בריאות! שפע של בריאות. מתי אכלתי ירקות כחלק הכרחי מהתפריט היומי שלי? מתי היה לי בכלל תפריט? במרוצת החיים הייתי חוטפת פה איזה קוראסון,שם איזה ופל(ים...) או סתם כוס קפה וממשיכה לרוץ... מוכר לכולנו,לא?! וההרצאה על השומנים... פשוט נכס לחיים! להיות במודעות = בריאות אני חושבת שכולם כולל כולם (רזים ושמנים) יעשו טוב לעצמם אם יהיו במודעות. ולך מירי היקרה, תודה על ההרצאות המחזקות, אני רוצה לומר לכם שהכיף החדש שלי בימי חמישי בערב, (אחרי שכל החבר'ה נרדמים) זה לשבת עם המחשב, לשתות כוס תה צמחים מרגיע, לצפות בהרצאה של מירי,להנות מכל רגע ולהגיד לעצמי איזה כיף לי שאני משקיעה בעצמי.. בתור אמא, הגעתי למסקנה שאם אני שמה לב לעצמי (בכל המובנים) אז אני מעניקה כפליים לילדי ולכל הסובבים אותי...... כל הכבוד למי שלא התעייף והגיע עד לשורה הזו... לילה טוב וסוף שבוע נעים ובריא לכולנו! לבנת לב רן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|