26/12/2011 06:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אלופות!!! איזה כיף לקרוא פוסט כזה על הבוקר.. שאפתנית יקרה תתחדשי ותבני, תשוויצי בכל טיפת חתיכות בכיף גדול ושאפו על העמידה האיתנה מול המשפחה.. אני צריכה לזכור איך עושים את זה שוב.. כל הכבוד!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 05:23
 dany Posts: 19819
|
למה רדוד ? ולמה בנאלי כפי שמירי מספרת על עצמה, לומר את האמת בפנים, זה גם אחד הדברים החשובים לנו במהלך הירידה , ולעשות שינוי זה גם לראות אותו פיזית. תהני ותבלי יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
תודה חברות יקרות על הפרגון והאהבה זה בהחלט מחזק ונותן כוח להמשיך הלאה. האמת היא שזה ישמע קצת רדוד אבל לכל אורך היום עם ארוחת הצהריים והכיבוד שלאחר מכן המעיל עמד לנגד עיני, ההצלחה הזו שסוף סוף גם לי יש מעיל כזה יפה ובמידה קטנה כמובן שזה עזר לי להישמר מאכילה מיותרת ומנשנושים. רדוד אבל שווה בהחלט. המחשבה על בגדים חדשים, דברים חדשים שאני מתנסה בהם לראשונה שווה יותר מכל ביס של אוכל שנכנס לפה. לעולם לא יהיה רדוד יקירה,נכון שזר ל לא יבין זאת אבל אנחנו?!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2011 19:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה קרולין! קרולין כתב:
שאפתנית יקרה, אכן כן, אין מחיר לתחושה שלנו כשאנחנו מרזים. והכי כיף בעולם זה להתחדש ,להתלבש אחרת , להנות מהשינוי ואף לקבל מחמאותתתת. שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך..... שבוע טוב ומבורך לך וכולנו. קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 18:24
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית יקרה, אכן כן, אין מחיר לתחושה שלנו כשאנחנו מרזים. והכי כיף בעולם זה להתחדש ,להתלבש אחרת , להנות מהשינוי ואף לקבל מחמאותתתת. שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך..... שבוע טוב ומבורך לך וכולנו. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 17:36
|
תודה חברות יקרות על הפרגון והאהבה זה בהחלט מחזק ונותן כוח להמשיך הלאה. האמת היא שזה ישמע קצת רדוד אבל לכל אורך היום עם ארוחת הצהריים והכיבוד שלאחר מכן המעיל עמד לנגד עיני, ההצלחה הזו שסוף סוף גם לי יש מעיל כזה יפה ובמידה קטנה כמובן שזה עזר לי להישמר מאכילה מיותרת ומנשנושים. רדוד אבל שווה בהחלט. המחשבה על בגדים חדשים, דברים חדשים שאני מתנסה בהם לראשונה שווה יותר מכל ביס של אוכל שנכנס לפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 08:01
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
היום בערב אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכמובן לארוחת הערב אצל הורי. בשעות הבוקר נפגשנו במקרה בקניון בעיר וליד כל דוכני הסופגניות הצהרתי בפני אימי, שמתעתדת להכין לקראת הערב סופגניות אשל לחברה, שאני לא מתכוונת לאכול סופגניה ושלא תציע לי ליד האורחים לאכול (אני לא אוהבת שמפעילים עלי לחץ בכל הקשור לאוכל ליד אנשים אחרים). אמרתי לה שאני בוחרת מתוך מודעות לוותר על הסופגניה. עד עכשיו לא אכלתי ואני לא מתכוונת לאכול גם היום בערב. אימי הסכימה עימי ואמרה שלא תעלה את הנושא וזו החלטה שלי בלבד אם אחליט לאכול אז היא תשמח ואם לא אז כמובן שהיא שמחה יותר כי היא מבינה כמה שחשוב לי להצליח בתהליך ההרזיה והשמירה על כל מה שהורדתי עד עכשיו. לא תאמינו אחרי שנפרדתי מהורי נכנסתי לחנות גולברי ומצאתי מעיל/ג'קט דמוי עור כל כך יפה ובמידה יותר קטנה מהמעיל שקניתי שנה שעברה. הייתי בעננים, בחיים לא היה לי מעיל שכזה יפה, קצר ודמוי עור. אז תגידו לי אני צריכה סופגניה אחרי האושר והאופוריה שהייתי בהם אחרי שרכשתי מעיל כל כך יפה?
תתחדשי ותהני פעמיים, גם מהמעיל וגם מההצלחה, אין כמוך!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2011 05:14
|
מחוננת יקירה וכמובן תתחדשי ותהני מהרכישות. כבר כתבתי לך לא אחת את מודל לחיקוי,אלופת המתמידות. שבת נהדרת יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 17:23
|
תתחדשי יקירה באמת מגיע לך. חג שמח נטול סופגניות
שאפתנית כתב:
היום בערב אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכמובן לארוחת הערב אצל הורי. בשעות הבוקר נפגשנו במקרה בקניון בעיר וליד כל דוכני הסופגניות הצהרתי בפני אימי, שמתעתדת להכין לקראת הערב סופגניות אשל לחברה, שאני לא מתכוונת לאכול סופגניה ושלא תציע לי ליד האורחים לאכול (אני לא אוהבת שמפעילים עלי לחץ בכל הקשור לאוכל ליד אנשים אחרים). אמרתי לה שאני בוחרת מתוך מודעות לוותר על הסופגניה. עד עכשיו לא אכלתי ואני לא מתכוונת לאכול גם היום בערב. אימי הסכימה עימי ואמרה שלא תעלה את הנושא וזו החלטה שלי בלבד אם אחליט לאכול אז היא תשמח ואם לא אז כמובן שהיא שמחה יותר כי היא מבינה כמה שחשוב לי להצליח בתהליך ההרזיה והשמירה על כל מה שהורדתי עד עכשיו. לא תאמינו אחרי שנפרדתי מהורי נכנסתי לחנות גולברי ומצאתי מעיל/ג'קט דמוי עור כל כך יפה ובמידה יותר קטנה מהמעיל שקניתי שנה שעברה. הייתי בעננים, בחיים לא היה לי מעיל שכזה יפה, קצר ודמוי עור. אז תגידו לי אני צריכה סופגניה אחרי האושר והאופוריה שהייתי בהם אחרי שרכשתי מעיל כל כך יפה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 15:46
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתניתי תתחדשי ותהני וכל הכבוד לך על המודעות וההחלטה יישר כוחך הרווח כולו שלך יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 13:39
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 11:05
|
תודה לך יקירה
הסמויה כתב:
רק רוצה להזכיר לכולנו אין דבר העומד בפני הרזון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:43
 הסמויה Posts: 2467
|
רק רוצה להזכיר לכולנו אין דבר העומד בפני הרזון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 09:22
 קרנושה Posts: 3420
|
כמה את צודקת בלודנה יקירה♥וכמה שאני איתך במחשבות..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 05:12
|
בהצלחה אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2011 04:54
|
מאחורנו יום נוסף ואנחנו לקראת סוף שבוע .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 22:03
|
בלונדה.... כתב:
נר שלישי עבר מצוין!!!!! לילה טוב פורום יקר ואהוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 21:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נר שלישי עבר מצוין!!!!! לילה טוב פורום יקר ואהוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 17:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
גם אני יכולה לספר שנר שני עבר בהצלחה מרובה. היינו מוזמנים להורי ואימי הכינה עם ילדי לביבות וסופגניות. בחרתי להתעלם למרות שביתי הקטנה שאלה אותי אם טעמתי את הלביבות שהכינה. לא עזרה גם בקשתו של אבי שאטעם מהסופגניה. הוא אמר לי את לא יודעת מה את מפסידה ואני עניתי לו אני יודעת מה אני מרוויחה ומה מפסיד מי שאוכל סופגניה. בקיצור, היה ערב נעים בחיק המשפחה ונטול מטוגנים. שיהיה לכולנו יום שמח, שנדליק נר שלישי ונמשיך להתעלם ממאכלי החג.
שאפתנית כל הכבוד לך!!!! גאה בך מאודדדג המשך חג שמחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 15:20
|
וכולנו ביחד נוכיח שנס חנוכה יכול להתחולל גם אם אנחנו בשמנים שמסביבנו לא נשתולל הידד לשולטים ואני ביניהם המשך חג שמח מלא אור ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|