22/12/2011 13:55
 רייצ'ל Posts: 1323
|
גן אני הבטחתי לעצמי לרדת בחג זה שיהיה חג שמח לכולם וירידות בשבוע הבא אל תשכחו בלי פחממות מחמש ובלי סופגניות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אשירה ודני, אין ספק שהנחישות הזו נלמדה עם הזמן. היא לא הייתה קיימת בתוכי בכל הקשור לאוכל, תמיד עיגלתי פינות, ויתרתי לעצמי והנה עם התהליך שאני עוברת כאן למדתי להגיד לא מתוך רצון ולא מתוך כניעה. מתוך אמונה שאני באמת לא רוצה ולא צריכה את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 07:42
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך יקירה על עמידתך האיתנה בפני מאמצי המשפחה ............ כוונתם אך טובה ואוהבת אך את יודעת את האמת ............ חבר מביא חבר ואין סוף לדבר. חג שמח והמשיכי כך בנחישות והתמדה . שאפתנית כתב:
גם אני יכולה לספר שנר שני עבר בהצלחה מרובה. היינו מוזמנים להורי ואימי הכינה עם ילדי לביבות וסופגניות. בחרתי להתעלם למרות שביתי הקטנה שאלה אותי אם טעמתי את הלביבות שהכינה. לא עזרה גם בקשתו של אבי שאטעם מהסופגניה. הוא אמר לי את לא יודעת מה את מפסידה ואני עניתי לו אני יודעת מה אני מרוויחה ומה מפסיד מי שאוכל סופגניה. בקיצור, היה ערב נעים בחיק המשפחה ונטול מטוגנים. שיהיה לכולנו יום שמח, שנדליק נר שלישי ונמשיך להתעלם ממאכלי החג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 07:32
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
גם אני יכולה לספר שנר שני עבר בהצלחה מרובה. היינו מוזמנים להורי ואימי הכינה עם ילדי לביבות וסופגניות. בחרתי להתעלם למרות שביתי הקטנה שאלה אותי אם טעמתי את הלביבות שהכינה. לא עזרה גם בקשתו של אבי שאטעם מהסופגניה. הוא אמר לי את לא יודעת מה את מפסידה ואני עניתי לו אני יודעת מה אני מרוויחה ומה מפסיד מי שאוכל סופגניה. בקיצור, היה ערב נעים בחיק המשפחה ונטול מטוגנים. שיהיה לכולנו יום שמח, שנדליק נר שלישי ונמשיך להתעלם ממאכלי החג.
שאפתנית יקרה, אני ממש גאה בך איך בלי למצמץ ענית תשובה כל כך נכונה ויפה לאביך, ואיך סרבת לבתך למרות שזו החולשה שלנו שאנו רוצים לרצות את ילדינו, ופה את הראית לה מה זאת נחישות ואת משמשת לילדייך מודל חיקוי נפלא. חג שמח לך ולכל משפחתך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 06:41
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 06:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בהצלחה לכולם!!!! נר שני עבר בהצלחהה היום נר שלישי יוצא לדרך בהצלחהההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 09:31
 הסמויה Posts: 2467
|
בחג החנוכה הזה כולנו בשליטה מלאה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 08:19
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, איזה כיף את כ"כ מלאת מוטיבציה וגם ממלאת כאן את כל הפורום באנרגיות טובות של עשייה. כמובן, מבצע קווקר ממשיך אצלי. אני עכשיו אחרי ארוחת הבוקר של התפוח והקווקר ואני ממש מפוצצת מזה. זה גם היה טעים. מי אמר שצריך לחם? חוצמיזה, שאני לא אוכלת לחם אני גם חוסכת כפית חמאה וחוסכת את הקלוריות של גבנ"צ 9% . אני חושבת שאני יכולה לעשות לעצמי טוסט מ2 פרוסות לחם קל וגבנ"צ רק פעם אחת בשבוע, נניח בשבת (ואולי לא?) וכל השאר את הארוחה עם הקווקר בלי לחם שזה הרבה יותר משביע . אני כמובן לא אוכלת דברים משמינים וגם לא אכפת לי מסופגניות, אני גם לא קונה אותן לא הבייתה ולא בכלל, מי בכלל צריך סופגנייה נוטפת שמן....למזלי, אני לא סובלת דברים מטוגנים וזה גפם עושה לי כאבי בטן כך שסופגניה או לביבה ממש לא מזיזות לי רק בגלל השמן וכאבי הבטן ולכן אני אפילו לא חושבת שזה טעים... יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 07:01
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 06:48
|
מסכימה עם כל מילה בלונדה, תודה על המוטיבציה שאת מחדירה בנו מהבוקר. שיהיה לך ולמשפחתך חג שמח, תהנו ממופעי חנוכה וכמו שכתבת בלי פחמימות מחמש!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 06:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם. נר שני יוצא לדרך . אז בואו ביחד פה בפורום עם כל התמיכה ואהבה שיש פה נחליט שהחג הזה אנחנו יורדים!!! נבוא הפוך על הפוך בדווקא נראה לעצמנו שכשאנחנו רוצים אנחנו יכולים. אז בואו נשמור על החוקים והכללים . בואו לא נאכל את כל הדברים המשמינים, נכון שזה לא קל לוותר עליהם ולעשות להם מסיבת פרידה אבל הכל בראש! יש לנו מטרה---- הקיץ הזה רזים יותר וזו בדיוק התקופה שצריך לעשות שינוי. אז שלוש ארוחות ביום , מים מים בששון, בלי פחמימות מחמש והכל יהיה בסדר!!! אוהבת אתכם ומאחלת לכם יום כיפי וחג שמח!!!! נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|