21/12/2011 14:41
 רבקה Posts: 8411
|
כאן בפורום המחמם את הלב כולנו נשתדל שהשמן ישאר בפח לתמיד וזה יהיה נס החנוכה באוניברסיטה שלנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 11:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אייריס כתב:
בלונדה מה נשמע? איך את מרגישה? וכל הכבוד לך על השליטה. גם אני עדיין ללא סופגניות ולביבות למרות שיצאתי לבלות לא נגעתי ושמח לי בלב. נשיבוקים וגם לקטנה  המסיבה היתה כבר או שזה בשבת הקרובה?
איריס היי מותק אני הרבה יותר טוב . יום שני הייתי על הפנים והלכתי לקבל זריקה בסוף . היום הרבה יותר טוב!!! אתמול בנוסף ירד גם סלע מהלב אחרי שדני רופ בישר שהגשם יגיע רק בשבת אחר הצהריים מקווה שהוא צודק ויהיה לנו בוקר מדהים ליום הולדת. שמחה שאת בשליטה!!! תמשיכי כך לא שווה להרוס את הקילו שירד! נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 10:49
 אייריס Posts: 3744
|
בלונדה מה נשמע? איך את מרגישה? וכל הכבוד לך על השליטה. גם אני עדיין ללא סופגניות ולביבות למרות שיצאתי לבלות לא נגעתי ושמח לי בלב. נשיבוקים וגם לקטנה המסיבה היתה כבר או שזה בשבת הקרובה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 09:31
 הסמויה Posts: 2467
|
סופגניות ולביבות לא בבית סיפרינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
במקום להתעסק בטיגונים עדיף לשחק עם הילדים בסביבונים לא? ככה "נשרוף" קצת קלוריות  dany כתב:
אכן ריחות הטיגונים ממש לא נעימים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 07:03
 dany Posts: 19819
|
אכן ריחות הטיגונים ממש לא נעימים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 06:37
|
איזו חנוכיה יפה דניאלוש. אני רוצה לומר לכן שאתמול בערב יצאתי עם ילדי מהבית (אני גרה בבניין משותף 8 קומות) ובעודנו ממתינים למעלית התחלנו להריח את ריח הטיגונים. כשנכנסנו למעלית התחלתי להרגיש חנק, נראה לי שכל הבניין טיגן באותה שעה (חוץ ממני) וכל ריח הטיגון פשוט נכנס לפיר המעלית. חטפתי כזו בחילה שאין סיכוי שאני נוגעת במשהו מטוגן ממאכלי החג. זה היה כל כך דוחה שגם הילדים שלי העירו על כך. אמרתי להם שנראה לי שכולם מטגנים עכשיו ורק התחלנו את החג אז מה יהיה בשאר הימים. כל יום טיגונים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 16:35
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 14:19
 1103 Posts: 5022
|
חברים אהובים ויקרים כולנו נדליק נירות נסובב סביבונים נשמח ונתרגש בלי למלא את קיבתינו בסופגניות ולביבות מטוגנות. מה שכן אפשר,לאכול בצהרים 4 לביבות אפויות או עשויות במחבט עם מעט מאוד שמן,ליד סלט נרגיש שלא החמצנו והחיים יהיו יפים. חג אורים שמח לכולנו נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 13:48
 יולי Posts: 754
|
היי, לדעתי סופגניות ולביבות נוטפות שמן רק עושות כאבי בטן מזעזעים... (לי מאוד לא נעים עם שמן...זה עושה לי ממש רע..ולכן אני גם לא מתעניינת בסופגניות ולביבות רק בנרות החנוכה) יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 13:27
|
ממש צריך לעשות לזה סוף.
בלונדה.... כתב:
dany כתב: אכן כדאי לוותר על כל האוכל המטוגן הזה שעושה ממש לא טוב בבטן. ולמה הגענו שלגני ילדים כבר מביאים קייטרינג, אין סוף לבזבוז, פעם חנוכה היה סופגניה תוצרת של אמהות מהגן וכך גם הלביבות וממש אחד לכל אחד............... מי צריך יותר מזה? דנילה היום הגנים חא כמו הגנים של פעם. הגנים הפרטיים זאת תחרות אחת גדולה .. וככה זה כשמשלמים 2500 ש"ח לחודש הועד דורש יותר.. היום זה הרבה יותר מסובך מפעם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 13:25
|
dany כתב:
אכן כדאי לוותר על כל האוכל המטוגן הזה שעושה ממש לא טוב בבטן. ולמה הגענו שלגני ילדים כבר מביאים קייטרינג, אין סוף לבזבוז, פעם חנוכה היה סופגניה תוצרת של אמהות מהגן וכך גם הלביבות וממש אחד לכל אחד............... מי צריך יותר מזה?
דנילה היום הגנים חא כמו הגנים של פעם. הגנים הפרטיים זאת תחרות אחת גדולה .. וככה זה כשמשלמים 2500 ש"ח לחודש הועד דורש יותר.. היום זה הרבה יותר מסובך מפעם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:55
|
אכן כדאי לוותר על כל האוכל המטוגן הזה שעושה ממש לא טוב בבטן. ולמה הגענו שלגני ילדים כבר מביאים קייטרינג, אין סוף לבזבוז, פעם חנוכה היה סופגניה תוצרת של אמהות מהגן וכך גם הלביבות וממש אחד לכל אחד............... מי צריך יותר מזה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 07:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
שאפתנית ובלונדה כל הכבוד לכן על ההחלטות והתובנות רק ככה מצליחים חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:51
|
יום מוצלח גם לך בלונדה!!! אני כבר שנים הפסקתי לאכול מהכיבוד במסיבות הילדים כך שאני לא חושבת על זה אפילו, משאירה לאחרים להתנפל על כל הספוגניות. החלטתי להשתמש גם השנה במשפט שכתבת: מחר אני יאכל סופגניה, ומקווה שכמו בשנים קודמות גם השנה המחר הזה אף פעם לא יגיע. עם לביבות אין לי בעיה כי אני לא אוהבת אותן אבל נראה לי שגם השנה אני אסתפק בריח של הסופגניה כי כמו שכתבת באמת חבל להרוס הישגים ובמיוחד שהצבתי לעצמי מטרה להוריד עוד במשקל עד יום הולדתי שהולך ומתקרב. תודה וחג שמח לך, תהני במסיבה של ביתך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:47
|
פורום יקר ואהוב. מאחלת לכם ולבני ביתכם חג שמח! חג של אור ואהבה. חג של תקווה . זה חג קשה לנו השמנמודים, בבקשה להתאפק ולהשתדל לא להכניס לגוף שלנו את הרעל הזה. עבדנו כל כך קשה בחודשים האחרונים בלעשות שינויים ולהבטיח לעצמנו הבטחות. בואו לא נהרוס!!! זה קטן עלינו.. תאמרו לעצמכם מחר אני אוכל , מחר אני אוכל וככה יעבור עוד יום ועוד יום ואופס חנוכה עבר! ואם כבר אתם מחליטים לאכול סופגניה אל.תכניסו אותה לבית. שבו בבית קפה טוב ותאכלו אחת אמיתית ותהנו מכל ביס וכמובן שזה יהיה לפני שעה 17:00. אני אישית מודיעה פה בפומבי: אני לא מתכוונת לאכול שום סופגניה או לביבה השנה בשום פנים ואופן. והשנה אני גם לא אומרת לעצמי את המשפט אוכל מחר,לא צריכה את זה בכלל,אני מרגישה שהשנה אני במקום אחר מזה הרבה שנים. היום יש מסיבה בגן של הילדה ואצלנו בגן כל מסיבה זה קטרינג. משנים קודמות אני יודעת שהולך להיות לא קל אבל אם שרדתי את האירוח של יום שבת-קטן עליי!!!!! בעל הגן הוא מרוקאי אז כמובן שספינג'ים וסופגניות זה אצלהם ברגיל. חוץ מזה שהקטרינג כל שנה מביאים את כל סוגי המתוקים וטראפלסים למינהם. בקיצור שמחחחחח. אז קחו חיזוקים לעוד יום של הצלחהההה בהצלחה לנשקלי יום שלישי. אוהבת אתכם נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|