22/12/2011 05:21
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד  שלי לא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הבוקר היא שטוחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 05:08
|
בוקר טוב יקירתי שיהיה יום של חג שמח ומאושר............. ובטן שטוחההההההההההההההההההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 05:05
|
בלונדה.... כתב:
טלוש ודנילה בוקר טוב... אין ספק שלא נוגעים בסטפגניה/לביבה השנה . טלוש זו הגדולה אצלך שאנן הדרדרות ואצלך זה לא כדור שלג. את אוכלת,משלמת ופה את.עוצרת ותמיד מחזירה את החוב. יום נפלא נשיקותתתת אני עדיין מחכה שתפתיעי או י... תודה יקירה,זה הפחד מוות מדבר.חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 05:05
|
dany כתב:
חנוכה שמח למה לא ויתרתן והלכתן למקום אחר???????? אנשים ממש משוגעים אין ספק. אקורדיאון כתב: ערב חנוכה,מאחלת ששמונת הימים הללו יחלפו ואנחנו נשלוט במה שנכנס לפינו ונהנה מאוד מהדלקת הנרות והאווירה המופלאה. הצלחה לנשקלים היום. אמש כמובן היתה הרצאה חשובה לנפשנו ולגופנו ובעיקר לבריאותנו. אני שילמתי עבור כל מה שבלעתי ואכן קבלתי את הסטירה כדי להתעורר ומכאן לחזור לשליטה במטרה להחזיר את החוב כבר בשבוע הבא. לאחר מכן קבעתי לשבת ברולדין באבן גבירול חברה באמת נדהמתי לראות את התור המטורף שהמתין לקנות סופגניות. הם סגרו את כל בית הקפה לטובת המכירה והותירו רק בקומה השנייה מספר שולחנות,אנשים עמדו לדעתי ובסבלנות בה יתר מחצי שעה . יום נפלא וחג חנוכה שמח. ישבנו בקומה השניה והאמת ששקלנו לקום ןלבסוף ויתרנו אבל ממש לא עניין אותי נהפוך הוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 07:26
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב סמכת עלייך שתחזרי את החוב בשבוע הבא... וכן עדייף לוותר על הסופגניה עתירת השמן והריבה הנוזלית והלא טעימה שנוזלת ממנה ונוטפת לנו על הבגדים.....  חג שמח סיגל אקורדיאון כתב:
ערב חנוכה,מאחלת ששמונת הימים הללו יחלפו ואנחנו נשלוט במה שנכנס לפינו ונהנה מאוד מהדלקת הנרות והאווירה המופלאה. הצלחה לנשקלים היום. אמש כמובן היתה הרצאה חשובה לנפשנו ולגופנו ובעיקר לבריאותנו. אני שילמתי עבור כל מה שבלעתי ואכן קבלתי את הסטירה כדי להתעורר ומכאן לחזור לשליטה במטרה להחזיר את החוב כבר בשבוע הבא. לאחר מכן קבעתי לשבת ברולדין באבן גבירול חברה באמת נדהמתי לראות את התור המטורף שהמתין לקנות סופגניות. הם סגרו את כל בית הקפה לטובת המכירה והותירו רק בקומה השנייה מספר שולחנות,אנשים עמדו לדעתי ובסבלנות בה יתר מחצי שעה . יום נפלא וחג חנוכה שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
 מה שבטוח זה שאני לא מתכוונת לעמוד בשום תור לא לסופגניות ולא לשום מאכל אחר. בחיים אני לא אבין את האנשים שעומדים בתור כל כך הרבה זמן בשביל אוכל. נכון שאני אוהבת לאכול (תודה לאל בזכות מירי למדתי לשלוט גם "בתחביב" הזה) אבל בחיים לא עמדתי בתור בשביל אוכל. אין לי סבלנות לדברים האלה. אז חג שמח לכולנו ולא צריך לעמוד בתור בטח לא בשביל סופגניות (אני מקווה שיום אחד העם שלנו יפנים את זה) כי הם יפגשו את הסופגניות בכל המסיבות, בבתים, אצל חברים.... ולך טלוש מילה אישית, את מלכת הירידות ואת יודעת יותר טוב ממני שכבר בשבוע הבא יירד כל מה שעלה השבוע. בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טלוש ודנילה בוקר טוב... אין ספק שלא נוגעים בסטפגניה/לביבה השנה . טלוש זו הגדולה אצלך שאנן הדרדרות ואצלך זה לא כדור שלג. את אוכלת,משלמת ופה את.עוצרת ותמיד מחזירה את החוב. יום נפלא נשיקותתתת אני עדיין מחכה שתפתיעי או י...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:09
|
חנוכה שמח למה לא ויתרתן והלכתן למקום אחר???????? אנשים ממש משוגעים אין ספק.
אקורדיאון כתב:
ערב חנוכה,מאחלת ששמונת הימים הללו יחלפו ואנחנו נשלוט במה שנכנס לפינו ונהנה מאוד מהדלקת הנרות והאווירה המופלאה. הצלחה לנשקלים היום. אמש כמובן היתה הרצאה חשובה לנפשנו ולגופנו ובעיקר לבריאותנו. אני שילמתי עבור כל מה שבלעתי ואכן קבלתי את הסטירה כדי להתעורר ומכאן לחזור לשליטה במטרה להחזיר את החוב כבר בשבוע הבא. לאחר מכן קבעתי לשבת ברולדין באבן גבירול חברה באמת נדהמתי לראות את התור המטורף שהמתין לקנות סופגניות. הם סגרו את כל בית הקפה לטובת המכירה והותירו רק בקומה השנייה מספר שולחנות,אנשים עמדו לדעתי ובסבלנות בה יתר מחצי שעה . יום נפלא וחג חנוכה שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 05:09
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|