21/12/2011 04:31
 dany Posts: 19819
|
יום חדש יום של הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 19:12
 אייריס Posts: 3744
|
אין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר כאן, מקווה שהכל יהיה בסדר ושיהיה לך בהצלחה רבה בהמשך הדרך. חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 18:50
 רייצ'ל Posts: 1323
|
טל, שיהיה בהצלחה מחר יום חדש ובלי פחממות מחמש את יכולה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 17:12
 1103 Posts: 5022
|
טל יקרה ברכות לסבתך שהשיקום יעבור בהצלחה ובמהרה שתתחיל ללכת בכוחות עצמה. תמשיכי להתמיד עם כל הכללים ויהיו לך השגים נאים. חג חנוכה שמח בשליטה ובתוצאות טובות בשקילה הקרובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 17:06
 tal_f Posts: 900
|
הי תודה לכולכן על התגובות... היום הייתי עסוקה , סבתא עברה סוף סוף לשיקום והיא תתחיל לעבוד כדי להתחיל ללכת שוב.. אני מרגישה יותר תיקווה ... מהשוק של האכילה של המתוקים... אני מאז די בסדר ומעכשיו (00 :17 )בלי פחממות ! שוב תודה על מילות העידוד .... מאחלת הצלחה לכולנו !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:53
 אשירה Posts: 4292
|
tal_f כתב:
זה נשמע לכם שפוי?? כמובן בלי שהיא תיראה?? אפילו אחרי כל כך הרבה שנים... שעה אחת אני חזקה ושעה אחר כך אני "סמרטוט" הייתי חולה מיום 5 שעבר. כאב גרון מחריד שבגללו אי אפשר לזוז... למרות שזה חיידק שהאנטיביוטיקה חיסלה, אני חושבת שזה בא מהכאב והעצבות שאני חשה כל הזמן עכשיו. אני מרגישה שאני כל הזמן "שניה" מבכי. עכשיו שאני כותבת , והמחשבות עולות אני דומעת. ממש כמו פצע פתוח. קשה לראות כאב אצל אדם אהוב ולהתאכזב מאחרים... היום חזרתי לעבודה כך שקיבלתי "פטור" זמני מדאגות חיי וקיבלתי בעיות של אחרים לפתור. (לפחות שלהם יותר "קלילות") מקווה שאצליח לשמור על השפיות עד יום 4 בהרצאה...
טל יקרה, את עוברת עכשיו תקופה קשה ועצובה וזה מתכון בדוק אצלנו ליפול על שטויות. נסי לא להיכנע ליצר, שימי את מירי מול עינייך כל הזמן חותכת סלט. האוכל לא משפר את המצב, הוא רק מסמם אותנו וגורם לנו להרגיש כבדים יותר וחשופים פחות לרגשות האמיתיים, כי אז אנחנו מתעסקים עם התסכולים ועם הכעס העצמי. מאחלת לך ימים טובים יותר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
טלוש מה שהיה תם ונשלם, אכלת התבאסת והיום מתחיל יום חדש. תאספי את עצמך, עזבי את אתמול ותחשבי מה את עושה שהיום הזה יעבור לך בהצלחה ובשליטה. חג שמח!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:34
 dany Posts: 19819
|
ממש מזדהה איתך מאז שהנסיכה באופן קבוע אצלנו............... יש חטיפים...................נו............. אז סבתא משתוללת........... כי כמה הקטנה יכולה לאכול????????????? אז באמת לראות את הלבן של האמת בעיניים ולהפסיק לשקר לעצמי. טלי מתוקה מקווה שתתגברי על הכאב שבלב. ובוודאי לא מנחם האוכל שאחר כך בוכים פעמיים ........... חג שמח ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה ואם לא שפוי? כולנו באותה סירה ונופלים לאותן מלכודות. למזלנו אנחנו כאן יודעות לחזור לשפיות. יום חדש ומוטיבציה להמשיך בתלם. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 21:57
 נחושה Posts: 6982
|
יקירה, מחר יום חדש, תבטיחי שאת מתחייבת בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש תבטיחי לעצמך שקשקשה את מכניסה מסטיק לפה או קמה ויוצאת לנשום אויר.... יהיה בסדר אל תחמירי עם עצמך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 21:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טל יקרה לצערי זה קורה לכולנו. עד לפני חודשיים כשהילדה היתה מגיעה בשישי מהגן עם החלות של שבת שכל ילד מקבל אני הייתי אוכלת לה את זה. כולם מכירים את הדברים האלה מקרוב... אבל זה הזמן להתחיל לעשות שינוי ולהגיע לקיץ יותר רזים... בהצלחהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 20:13
 קרולין Posts: 6651
|
טל יקירתי, אנחנו ילדים בהתנהגות שלנו עם האוכל אחרת לא היינו במסגרת ומטפלים בעצמנו. כולנו "נופלים" לפיתויים כאלה ואחרים.... עם הזמן והתירגול.....יש פחות "נפילות" וזה מה שאומר שיש תמיד תקווה כשאנחנו בעשייה. נשיקות חמותתתת ונתראה ברביעי..... ולך אפי סבתא יקרה, כל הכבוד לך! אכן כן, אפשר לפנק את הנכדים אחרת.....וזה שווה זהב. תישארי בעמדתך- את מודל לחיקוי. נשיקות וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 19:47
 EFF Posts: 6417
|
גם אני מוקפת עכשיו בחטיפים..3 נכדי מסינגפור כאן,מפנקים את עצמם במיטב ממתקי הארץ..אני לא המספקת כמובן,אבל יש כאלו חושבים ש פינוק= ממתקים....אני כמובן נמנעת מלהשתתף ב"חגיגה" אבל זה לא פשוט.. edited by EFF on 12/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 18:47
 tal_f Posts: 900
|
זה נשמע לכם שפוי?? כמובן בלי שהיא תיראה?? אפילו אחרי כל כך הרבה שנים... שעה אחת אני חזקה ושעה אחר כך אני "סמרטוט" הייתי חולה מיום 5 שעבר. כאב גרון מחריד שבגללו אי אפשר לזוז... למרות שזה חיידק שהאנטיביוטיקה חיסלה, אני חושבת שזה בא מהכאב והעצבות שאני חשה כל הזמן עכשיו. אני מרגישה שאני כל הזמן "שניה" מבכי. עכשיו שאני כותבת , והמחשבות עולות אני דומעת. ממש כמו פצע פתוח. קשה לראות כאב אצל אדם אהוב ולהתאכזב מאחרים... היום חזרתי לעבודה כך שקיבלתי "פטור" זמני מדאגות חיי וקיבלתי בעיות של אחרים לפתור. (לפחות שלהם יותר "קלילות") מקווה שאצליח לשמור על השפיות עד יום 4 בהרצאה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|