21/12/2011 14:35
 רבקה Posts: 8411
|
יולי חביבתי קראתי את הפוסט שלך לגבי השינוי שאת עושה כל הכבוד לך על הדרך שאת בוחרת שתעשה רק טוב לגופך הפנמה ,הקפדה והתמדה ברור יביאו לבשורה בשבוע הבא בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 13:53
 יולי Posts: 754
|
תודה על העידוד, אני אכן מקווה לראות ירידה ואני מקווה שיפה בשבוע הבא.. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 11:24
 1103 Posts: 5022
|
יולי יקרה ארוחת הבוקר אשר עברת אליה אין עליה טעימה מזינה ומשביעה ומה שגם אינה עושה חשק לעוד, זוהי התחלה נפלאה.את יתר הפחממות תשלימי בצהרים והנה את מסודרת.אני בטוחה שתראי ירידה יפה בשקילה הבאה. חג חנוכה שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 11:03
 אייריס Posts: 3744
|
יולי כתב:
היי, מבצע קווקר תפוח ויוגורט התחיל. האמת שאף פעם לא נתתי לזה צ'אנס אבל זה באמת נורא טעים וגם ממלא מאוד ומספק גם את הצורך במתוק. מצד שני, אחרי הארוחה עם הקווקר אי אפשר להכניס סיכה לגוף לא כמו לחם שתמיד רוצים ממנו עוד....לא חשבתי שזה "כ טעים. וכמובן בגלל שזה תפוח אז צריך ללעוס הרבה ולאכול לאט את הארוחה אפקט שלא משיגים עם הלחם קל (שבסוף נהייה כבד). אני לא יודעת למה תמיד הייתה לי התנגדות פנימית לארוחה הזו, יכול להיות שבגלל ההצעה לא לאכול לחם נבהלתי מזה שזה נראה לי כמעט סוף העולם או משהו כזה, אבל, הנה, עברה לה ארוחת הבוקר ואני ממש שבעה והיה לי מאוד טעים, ואין לי מושג למה לא ניסיתי את זה קודם. גם קראתי כתבה בYNET בזכות שיבולת השועל כמפחיתה כולסטרול (למרות שאין לי) אז בכלל גם טעים גם משביע וגם בריא, מה צריך יותר מזה? אולי הייתי צריכה לראות עלייה מטורפת במשקל כדי להבין למה אני עולה ולא יורדת ולהבין סוף סוף את מה שעוד הרבה לפניי הבינו בחוגים ועל מה מירי מדברת כל הזמן, ששמנמודים לא אוכלים רק 2 פרוסות לחם אלא יש כאלו שמכורים ללחם, ואני ששמעתי אך לא הפנמתי פתאום עליתי 2.5 קילו, ואני כבר צריכה לרדת 10 קילו במצטבר, זה העודף שלי למרות שאולי אולי אפשר מעט יותר ...בכל אופן, גם לחם קל נהייה כבד וצריך ליזהר, וגם- מי צריך לחם? בכלל, שאני חושבת על זה יש לי גיס שסובל מצליאק, ובכלל אסור לו לאכול לחם בכלל, הוא אוכל תחליפים כמו פריכיות אורז או דברים אחרים, אז כל מה שבצקים ולחם אסור לו לאכול. כמובן, הוא רזה כמו חוט כי הוא אוכל בעיקר חלבונים, או פרי ופחמימות כמו שאנחנו אוכלות...אז הוא ממש רזה ו...כמובן לא אוכל לחם. (האמת שהוא גם אף פעם לא היה שמן) אבל, אני רואה את זה כבר לעינני רוחי, ברגע שאפסיק עם הלחם (מהיום כבר הפסקתי) אני אתחיל לראות ירידות יפות במשקל כי כל הצבירת נוזלים תרד, ירדו הקילוגרמים והשומנים שנוספים לגופי בכלל כל הלחם הזה. ואני בכלל אהיה שבעה הרבה יותר בגלל ארוחת הבוקר החדשה. היום אני הרבה יותר אופטימית מאתמול, וכמובן אני בדרך חדשה ושינוי והחלטתי שהיום אני מתחילה מחדש כאילו רק נרשמתי היום לחוג, אחלו לי בהצלחה, יום טוב, יולי
מאחלת לך המון הצלחה, והכל יהיה בסדר אין ברירה צריך להפנים את התורה וקדימה לעבודה. חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 09:29
 הסמויה Posts: 2467
|
אין לנו דרך אחרת חייבים להשאר במסגרת להשקל כל שבוע לשמוע את ההרצאה ולנסות להיות בשליטה רוב הזמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 08:27
|
היי דני, כן, אני אוהבת זמרים/רות ששרים מהלב עם קול וכישרון גדולים, כאלו שהם גדולים מהחיים מעין דיוות , אני לא יודעת למה זה יוצא שאני אוהבת בעיקר זמרים שכבר לא איתנו...אירוני משהו, לא? יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2011 04:28
 dany Posts: 19819
|
יולי יש לנו ממש את אותו הטעם............. אלביס........איימי..........
יולי כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 18:38
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יולי יקרה, בהצלחה בשינוי שעשית מכל הלב רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 18:16
|
היי, שיר נחמד שקשור לגמילה (במקרה שלנו מפחמימות מיותרות) http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&ob=av2e של איימי ויינהאוס..תהנו. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 14:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני בטוחה שיהיה לך קל להתמיד עם השינוי שעשית היום. בהצלחה. יולי כתב:
היי, תודה לכולן על כל התגובות . אני חייבת לעדכן מהשטח. אחרי ארוחת הבוקר עם הקווקר ממש לא הייתי רעבה עד אחת ואכלתי בשבע וחצי בבוקר......בדר"כ עם הלחם אני רעבה כבר ב- 12:00...אין לי הסבר לזה..אולי משהו שקשור לקווקר ולאינדקס גליקמי נמוך, כנראה שגם לקינמון . בכל מקרה אכלתי צהריים תפוא וחזה עוף ואח"כ עוד תפוח עץ וזהו אני ממש שבעה ועכשיו אני עם תה ירוק....לא חשבתי שארוחת בוקר שונה יכולה לחולל כזה שינוי. גם לא אכלתי כלום כלום כלום בין הארוחות וגם לא חיפשתי מה לאכול בין הארוחות. ובדר"כ יש לי נטיות לנשנש (בעיקר לחם קל בעוונותיי....ולכן גם לא ירדתי ואף עליתי במשקל וזה בלי שום סיבה בלי אכילה רגשית פשוט סתם על כלום.....וחבל...בכל אופן אני בדרך חדשה ובשינוי ואני אעדכן כל הזמן) תודה רבה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 13:46
|
היי, תודה לכולן על כל התגובות . אני חייבת לעדכן מהשטח. אחרי ארוחת הבוקר עם הקווקר ממש לא הייתי רעבה עד אחת ואכלתי בשבע וחצי בבוקר......בדר"כ עם הלחם אני רעבה כבר ב- 12:00...אין לי הסבר לזה..אולי משהו שקשור לקווקר ולאינדקס גליקמי נמוך, כנראה שגם לקינמון . בכל מקרה אכלתי צהריים תפוא וחזה עוף ואח"כ עוד תפוח עץ וזהו אני ממש שבעה ועכשיו אני עם תה ירוק....לא חשבתי שארוחת בוקר שונה יכולה לחולל כזה שינוי. גם לא אכלתי כלום כלום כלום בין הארוחות וגם לא חיפשתי מה לאכול בין הארוחות. ובדר"כ יש לי נטיות לנשנש (בעיקר לחם קל בעוונותיי....ולכן גם לא ירדתי ואף עליתי במשקל וזה בלי שום סיבה בלי אכילה רגשית פשוט סתם על כלום.....וחבל...בכל אופן אני בדרך חדשה ובשינוי ואני אעדכן כל הזמן) תודה רבה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 13:23
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי תתמידי והשינוי הזה יעשה לך רק טוב!! בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 11:22
 נטע25 Posts: 16
|
יולי יקרה, לכל אחד מאיתנו יש את העקב אכילס שלו בכל הקשור לאוכל. כל הכבוד לך על המודעות העצמית ועוד יותר על השינויים שאת עושה.
המון בהצלחה עם ההרגלים החדשים נטע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:57
|
שוב המון הצלחה וכייף לך שאת מתחברת לקוואקר, אני ניסיתי במשך שבוע ולא הצלחתי להתרגל לטעם.........
יולי כתב:
היי, מבצע קווקר תפוח ויוגורט התחיל. האמת שאף פעם לא נתתי לזה צ'אנס אבל זה באמת נורא טעים וגם ממלא מאוד ומספק גם את הצורך במתוק. מצד שני, אחרי הארוחה עם הקווקר אי אפשר להכניס סיכה לגוף לא כמו לחם שתמיד רוצים ממנו עוד....לא חשבתי שזה "כ טעים. וכמובן בגלל שזה תפוח אז צריך ללעוס הרבה ולאכול לאט את הארוחה אפקט שלא משיגים עם הלחם קל (שבסוף נהייה כבד). אני לא יודעת למה תמיד הייתה לי התנגדות פנימית לארוחה הזו, יכול להיות שבגלל ההצעה לא לאכול לחם נבהלתי מזה שזה נראה לי כמעט סוף העולם או משהו כזה, אבל, הנה, עברה לה ארוחת הבוקר ואני ממש שבעה והיה לי מאוד טעים, ואין לי מושג למה לא ניסיתי את זה קודם. גם קראתי כתבה בYNET בזכות שיבולת השועל כמפחיתה כולסטרול (למרות שאין לי) אז בכלל גם טעים גם משביע וגם בריא, מה צריך יותר מזה? אולי הייתי צריכה לראות עלייה מטורפת במשקל כדי להבין למה אני עולה ולא יורדת ולהבין סוף סוף את מה שעוד הרבה לפניי הבינו בחוגים ועל מה מירי מדברת כל הזמן, ששמנמודים לא אוכלים רק 2 פרוסות לחם אלא יש כאלו שמכורים ללחם, ואני ששמעתי אך לא הפנמתי פתאום עליתי 2.5 קילו, ואני כבר צריכה לרדת 10 קילו במצטבר, זה העודף שלי למרות שאולי אולי אפשר מעט יותר ...בכל אופן, גם לחם קל נהייה כבד וצריך ליזהר, וגם- מי צריך לחם? בכלל, שאני חושבת על זה יש לי גיס שסובל מצליאק, ובכלל אסור לו לאכול לחם בכלל, הוא אוכל תחליפים כמו פריכיות אורז או דברים אחרים, אז כל מה שבצקים ולחם אסור לו לאכול. כמובן, הוא רזה כמו חוט כי הוא אוכל בעיקר חלבונים, או פרי ופחמימות כמו שאנחנו אוכלות...אז הוא ממש רזה ו...כמובן לא אוכל לחם. (האמת שהוא גם אף פעם לא היה שמן) אבל, אני רואה את זה כבר לעינני רוחי, ברגע שאפסיק עם הלחם (מהיום כבר הפסקתי) אני אתחיל לראות ירידות יפות במשקל כי כל הצבירת נוזלים תרד, ירדו הקילוגרמים והשומנים שנוספים לגופי בכלל כל הלחם הזה. ואני בכלל אהיה שבעה הרבה יותר בגלל ארוחת הבוקר החדשה. היום אני הרבה יותר אופטימית מאתמול, וכמובן אני בדרך חדשה ושינוי והחלטתי שהיום אני מתחילה מחדש כאילו רק נרשמתי היום לחוג, אחלו לי בהצלחה, יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:46
 אשירה Posts: 4292
|
יולי יקרה, ברכות על השינוי ועל התובנות. כל החיים אנו לומדים דברים חדשים על עצמנו ועל גופנו. הגלוטן שבקמח אכן גורם לצבירת נוזלים ויש כאלה שרגישים לכך גם אם הם לא מוגדרים כחולי צליאק ואני מדברת מתוך נסיון אישי. לי למשל גם מוצרי חלב לא טובים ואני מצאתי לי את ארוחת הבוקר שמתאימה לי. אם ארוחת הבוקר של מירי עושה לך טוב זוהי בשבילך הבחירה המנצחת, וכשמתחילים את היום בטוב כל היום מבטיח. בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 08:54
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 07:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה סומכת עלייך שתחזרי את החובות במהרה את מסוגלת ויכולה... חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי הרבה דיאט זה כבר לא דיאטה ולכן גם אני ממליצה לך לנטוש את הלחם, אין צורך בו, יש תחליפים אחרים ואם את אוכלת ארוחת צהריים מלאה ומנצלת את מכסת הפחמימות היומית לא תרגישי צורך בזה. תעבדי על עצמך שאין צורך בלחם. אני בטוחה שאחרי שכתבת בכזו כנות תגיע ההצלחה וההתמדה תהיה קלה יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:29
|
המון המון הצלחה לך יולי יקרה . מכל הלב ♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי יקרה עשית כאן ממש החלטה לשינוי אז זה הזמן ליישם,את כאן וממש מודעת ולכן אין לי ספק שגם תטפלי. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|