18/12/2011 22:08
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
יקרות ממש לא אופתע לטובה הרי אני מכירה את הגוף שלי הכי טוב בעולם, ולמה לשקר לעצמי, אני חייבת להתמיד כמה ימים בצורה נאותה על מנת שאתידד שוב עם המאזניים. סוג של הפרעה נפשית......... ולא היחידה שיש לי..........חחחחחחחחחחחחחח אבל התחלתי היום עם דבר שעשיתי פעם ומאד הצלחתי בו וזה יומן יומי שבו אני תולשת כל יום את היום לאחר שהצלחתי ועמדתי בתבונה בתכנית. מקווה תוך כמה ימים לדווח לכן על התקדמות והצלחה. תודה לכן יקירותי. אוהבת בחזרה
כל מה שעוזר לך מבורך, גם אני עשיתי ואחרי שבוע נשקלתי היום, 2 קילו פחות. התחלתי להחזיר למירי את החובות והתחייבתי לירידה נוספת בשבוע הבא - למרות חג החנוכה (מוטיבציה לשמה). זה עבד בשבילך בעבר, זה יעבוד גם כעת. מארוחה לארוחה מיום ליום בסבלנות ובהתמדה  היום הראשון מאחורייך גאה בך, נשיבוקים לחיזוק נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 19:34
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה בהצלחה בדרך החדשה- ישנה של תלישת הדפים היומיים לאחר שעמדת במשימת הדיאטה היומית. שבוע רגוע בשליטה ובתוצאות טובות בשקילה הקרובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 19:14
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
לא נישקלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחד ומורא. 
ולאן הפחד והמורא מובילים זאת כולנו יודעים הפרעה נפשית ???? ח ח ח ח הנה לך כאן הפסיכולוגים ח ח ח ח ח ח ח הקשיבי לנו ויהיה הרבה יותר טוב. יקירתי את יודעת בדיוק היום חשבתי על הדרך בה נהגת והתמדת (היומן) והנה את כותבת אז כנראה שזה כרגע הדרך בה תצעדי בהצלחה ערב נעים והרבה חיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 18:21
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
dany כתב:
יקרות ממש לא אופתע לטובה הרי אני מכירה את הגוף שלי הכי טוב בעולם, ולמה לשקר לעצמי, אני חייבת להתמיד כמה ימים בצורה נאותה על מנת שאתידד שוב עם המאזניים. סוג של הפרעה נפשית......... ולא היחידה שיש לי..........חחחחחחחחחחחחחח אבל התחלתי היום עם דבר שעשיתי פעם ומאד הצלחתי בו וזה יומן יומי שבו אני תולשת כל יום את היום לאחר שהצלחתי ועמדתי בתבונה בתכנית. מקווה תוך כמה ימים לדווח לכן על התקדמות והצלחה. תודה לכן יקירותי. אוהבת בחזרה
דני היקרה, כל אחד או אחת בוחרים לעצמם דרך מסויימת שסימני הדרך עוזרים בתהליך ההרזיה. לי למשל יש שוב בדיקות בתחילת פברואר ולכן אין ברירה אלא לשמור בקפדנות ולעשות כמיטב יכולתי לרדת כמה ק"ג עד אז מכל הסיבות שבעולם. אם בחודשים האחרונים היה לי קשה במיוחד שכן ידעתי שיש לי בדיקות ובהפוךעל הפוך דוקא אכלתי יותר, עכשיו אני רגועה יותר ומרפה. וזה לי עוזר מאד כי כשאני רגועה ולא לחוצה אני שולטת טוב יותר כמובן על מה וכמה אני מכינסה לפה. אצלי הכמה מושל ביד רמה ויש לי נטיה לכמויות שאינן טובות לי. אז זהו, עכשיו אני בשליטה (היום) אחרי שבסופשבוע חגגתי לעצמי יוםהולדת עגול ומסיבה סולידית ואינטימית ערכתי לעצמי עם בני משפחה וכמה חברים קרובים... היה כיף וגם אכלתי כמובן יותר אבל היום הקפדתי מאד ואני מתחילה דרך חדשה שתיקח אותי דרך חודש דצמבר (גם חנוכה) ... לשמחתי סופגניות לא "עושות לי את זה" ואפשר בלעדיהן.... אז שיהיה לכולנו שבוע טוב של ירידה של שליטה והעיקר להמשיך בדרך... ולדעת גם להנות ממנה. באהבה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:44
 ענת Posts: 3849
|
העיקר בהצלחה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:43
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:41
 ענת Posts: 3849
|
אני גם מציעה שתשקלי.....גם אם אכלת זה יגרור אותך לאכילה אז קדימה.... מחכים לך אל תוותרי על השקילה ,אולי תופתעי גם לטובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:38
 הסמויה Posts: 2467
|
לא אלחץ עלייך אבל את יודעת, גם אני ידעתי שעליתי ובכל זאת נשקלתי ובכל זאת דיווחתי כי זה מחייב תשקלי לפחות לעצמך , גם אם לא לדיווח , לפחות שאת תדעי מה המצב בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:36
 dany Posts: 19819
|
לא נישקלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחד ומורא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:33
|
אם כך זה הרגע...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נראה לי שדנילה לא דיווחה היום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:08
|
ניסיתי למצוא פוסט שבו דיווחת על השקילה של היום ואני לא מוצאת אולי פיספסתי אז בבקשה תעדכני אותי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|