הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני ממש בקרייב למתוק בזמן האחרון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/12/2011 06:58

שאפתנית
שאפתנית
תותית אנחנו צריכות להיות חזקות ולא להתחיל עם הביס הראשון. כנראה שזה הטיפ הכי גדול בכל נושא ההתמכרויות שלנו למתוק, מלוח וחמוץ.
להיות חזקים ולא להתחיל עם זה. לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות אבל זה עניין של תרגול, אנחנו ננצח בסוף.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 05:16

dany
dany
הלוואי כי אני הולכת ומדרדרת במקום ללכת קדימה אני הולכת אחורנית והאמינו לי שאני מנסה אבל לא הולך.............למה?????????? לאלוהים הפתרונים. ואילו זה היה על איזה דליקטסים מי יודע מה ניחא אבל באמת על סתם שטויות פושטיות שממש לא שוות את הקלוריות וההשמנה.............

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אכן הביס הראשון הוא הגרוע ביותר כי אחריו ממש כבר לא נמצאים בהכרה שלמה למרות שחושבים שכן.............. והתוצאות כולנו יודעות הן ממש אסון, ואני מדברת עכשיו ממש לא מבחינת דיאטה , ירידה במשקל, או מראה חיצוני, אני מדברת על כמה ימים של כאבי קיבה נוראיים שיש לי כי הגזמתי ובגדול, ולמרות זאת ואולי בגלל זאת כי מחפשים מזור לכאבים ושוב אוכלים......... ושיש כאבים ממש לא בא לאכול פלפל אדום מה גם שהוא לא מוסיף...... אז תוך כדי כאבים עושים עוד ועוד שטויות ............. זוועה נוראית.
ולמה אני כותבת ברבים............. זה אני ואני ואני ביחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!
edited by dany on 12/18/2011

כולנו באותה סירה . תרגישי טוב יקירתי ושיהיה לנו שבוע מוצלח יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אכן הביס הראשון הוא הגרוע ביותר כי אחריו ממש כבר לא נמצאים בהכרה שלמה למרות שחושבים שכן.............. והתוצאות כולנו יודעות הן ממש אסון, ואני מדברת עכשיו ממש לא מבחינת דיאטה , ירידה במשקל, או מראה חיצוני, אני מדברת על כמה ימים של כאבי קיבה נוראיים שיש לי כי הגזמתי ובגדול, ולמרות זאת ואולי בגלל זאת כי מחפשים מזור לכאבים ושוב אוכלים......... ושיש כאבים ממש לא בא לאכול פלפל אדום מה גם שהוא לא מוסיף...... אז תוך כדי כאבים עושים עוד ועוד שטויות ............. זוועה נוראית.

כולנו באותה סירה . תרגישי טוב יקירתי ושיהיה לנו שבוע מוצלח יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 04:55

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 04:51

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה כל כך מבינה לליבך ובמיוחד בשבוע שעבר,עם כל ידיעת התורה והמסגרת לא הכרתי אף אחד ומודה ומתוודה
אכלתי.
נכון שהתרופה לא להתחיל אבל זה קורה וכנראה יקרה.
תודה לאל שהמסגרת ממתינה לנו בסבלנות ומהיום חוזרת אליה.
שבוע נפלא ובהצלחה יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 00:52

חיה'לה
חיה'לה
מצטרפת לתסכול שלך תותי היקרה.
אבל דעי לך שאפשר להיגמל משוקולד.
אני אישית נגמלתי מקפה ומשוקולד בזכות מירי, והבעיה שלי נותרה החלבה.
היום ואתמול הייתי לגמריי בסדר, ורק החלבה שקניתי (לא נעים, אבל חטאתי וקניתי לשבת...) הרגה לי את סוף השבוע!!
יש לי הצעה: בואי נקבל על עצמנו יחד, בכיף, להיגמל מהחלבה ןמהשוקולד!! יחד יותר קל!!!
מה דעתך?
שבוע נפלא,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 00:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקירתי הפיתרון היחידי בשוקולד זה לא לגעת בו
לא ביס ולא שום דבר שמכיל אותו, פשוט לא........
ושום תשובה אחרת לא תעשה את העבודה.
כמה ימים קשים לא להישבר וזה עובר. בדוק. לא לגעת.
שיהיה שבוע נפלא ובשליטה, ותמשיכי לדווח, איך את במשימת הגמילה.
בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2011 00:33

tutit
tutit
רק השוקולד דופק לי את הדיאטה ....מחמש אני אמנם שומרת כמו שצריך (וזה המזל שלי שאני במסגרת ולפחות משהו שומר עלי בתוך כל הסערה,ואני לא עולה ,מקסימום חצי קילו ואז מחזירה,מהלחץ,אבל רוצה כבר לראות ירידות לא רק לצוף ......ואני יודעת שהכל בידיי ושאני הורסת לעצמי...........אבל אין יום בלי שוקולד ...............זה מרגיע וממש כמו סם אני צריכה אותו לאחרונה.
חברה סיפרה לי שקראה על מישהו שירד המון במשקל כשתיאר לעצמו מראש מאכלים שאוהב כמעוררים דחייה
אז החלטתי לנסות לחשוב על שוקולד בצורה הזאת אבל לא הצלחתי כי אני מכורה.
יש למישהי רעיון?איך אתן מצליחות בלי שוקולד.......מרגישה רע עם זה שקשה לי לעמוד בפיתוי בזמן האחרון כאילו אין לי אופי ואין לי עמוד שדרה מולו.
הגוף שלי ממש בסוג של התמכרות.......כמו המכורים לסיגריות סמים וכו ......חס ושלום ....................... מעצבן.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני ממש בקרייב למתוק בזמן האחרון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!