19/12/2011 13:59
 רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
נחושתי שיהיה לך שבוע מוצלח עם המון בשורות טובות והמון חיוכים 
ובהמשך מריעה לך על הירידה המופלאה בקשה לי אלייך המשיכי כך ותראי כמה טוב ונפלא יהיה בחיקך הידד , נהדרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 05:21
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף, מה שאומר יש תמורה בעד האגרה!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושתי יישר כח והמשיכי בדרך. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 22:34
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
1103 כתב: נחושה מדהימה כל הכבוד.חזרת לדרך המלך. שבוע מהמם בשליטה אפסולוטית ,המשך ירידות מוצלח נילי   אליך בחזרה ליל מנוחה שינה עריבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 22:31
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה מדהימה כל הכבוד.חזרת לדרך המלך. שבוע מהמם בשליטה אפסולוטית ,המשך ירידות מוצלח נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 22:26
|
נחושה מדהימה כל הכבוד.חזרת לדרך המלך. שבוע מהמם בשליטה אפסולוטית ,המשך ירידות מוצלח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 22:17
|
dany כתב:
אמן ובהצלחה. בשורות טובות. נחושה כתב: תודה יקיריי, אין רגע דל, (הולכת אחרה"צ להלויה שצריך, תודה לאל לא משפחה),המשימות מדפקות על דלתי אבל אני בשליטה ובעשייה ורחוק מהמקרר. אין כמו להתארגן ולהערך, מעבר לסלט אני דואגת גם למרק ולחזה הודו פסטרמה בתנור (אפשר לאכול קר או חם), שיהיה....מעבר לשוטף המתוכנן. הספקתי אפילו להציץ בניוזלטר (ותודה לגילי שחשב עלינו) ובפורום. המשך יום נפלא לכולם מסיבות חנוכה זה לא תירוץ לא להגיע לשקילה ולהרצאה, אז לכו לחוגים אחרים (פירוט באתר) ותכירו אנשים מדהימים!!! ממתינה להרצאה ולשקילה הערב, בהתרגשות אחרי שבוע מוצלח של שליטה למרות עוגת גבינה אתמול במסעדה בצהריים(נהניתי מאוד) , אחרי סלמון ותפוח אדמה בתנור ובלי לגעת אפילו בזרת בפוקצות על השולחן!!! שתהיינה בשורות טובות....ואוטוטו חג חנוכה שמח.... נחושה
והרי הבשורות הטובות: 2 קילו פחות, התחלת החזר חובות כבדים למירי, לאט אבל בטוח!!! ממתינה לכם הרצאה ח-ש-ו-ב-ה מאוד מאוד על בריאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בהקשר של מאכלי חנוכה. חובה להקשיב טוב טוב ולהיכנס לדרייב של עשיה.   נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 16:39
|
נחושה כתב:
שאפתנית כתב: איזו תמונה נחושה. כל מילה מיותרת. מזל שיש שבת, אפשר לקחת הפוגה. נכון יקירה, ניצלתי אתמול את הזמן ללכת עם בתי לסרט(בלי פופקורן) וסיבוב חלונות ראווה ואקססוריס בקניון במקום שנת צהריים מאוחרת, היינו כבר לבושות ומתוקתקות , בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש, חזרתי לארוחת ערב של 2 פלפלים עם קוטג וקפה. אכן הפוגה קלה ונעימה לקראת שבוע לחוץ במיוחד. נחושה אהוב זמן איכות עם הבת שווה אלף מונים מכל אכילה.הרווח כולו של שתיכם . את חסכת קלוריות ואילו ביתך היקרה מרויחה אמא חתיכה. כל פיתרון יצירתי המונע נפילה לאכילה לא מאוזנת ומיותרת- מבורך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 15:18
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי שיהיה לך שבוע מוצלח עם המון בשורות טובות והמון חיוכים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 12:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלית זמן איכות עם הילדה ואין טוב מזה. אני מאחלת לך בהצלחה היום בשקילה ואני בטוחה שתראי ירידה יפה אחרי ששמרת כל כך יפה השבוע. בהצלחה ואני מחכה לשמוע עדכונים. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: איזו תמונה נחושה. כל מילה מיותרת. מזל שיש שבת, אפשר לקחת הפוגה. נכון יקירה, ניצלתי אתמול את הזמן ללכת עם בתי לסרט(בלי פופקורן) וסיבוב חלונות ראווה ואקססוריס בקניון במקום שנת צהריים מאוחרת, היינו כבר לבושות ומתוקתקות , בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש, חזרתי לארוחת ערב של 2 פלפלים עם קוטג וקפה. אכן הפוגה קלה ונעימה לקראת שבוע לחוץ במיוחד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 11:55
|
שאפתנית כתב:
איזו תמונה נחושה. כל מילה מיותרת. מזל שיש שבת, אפשר לקחת הפוגה.
נכון יקירה, ניצלתי אתמול את הזמן ללכת עם בתי לסרט(בלי פופקורן) וסיבוב חלונות ראווה ואקססוריס בקניון במקום שנת צהריים מאוחרת, היינו כבר לבושות ומתוקתקות , בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש, חזרתי לארוחת ערב של 2 פלפלים עם קוטג וקפה. אכן הפוגה קלה ונעימה לקראת שבוע לחוץ במיוחד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 11:53
|
אמן ובהצלחה. בשורות טובות. נחושה כתב:
תודה יקיריי, אין רגע דל, (הולכת אחרה"צ להלויה שצריך, תודה לאל לא משפחה),המשימות מדפקות על דלתי אבל אני בשליטה ובעשייה ורחוק מהמקרר. אין כמו להתארגן ולהערך, מעבר לסלט אני דואגת גם למרק ולחזה הודו פסטרמה בתנור (אפשר לאכול קר או חם), שיהיה....מעבר לשוטף המתוכנן. הספקתי אפילו להציץ בניוזלטר (ותודה לגילי שחשב עלינו) ובפורום. המשך יום נפלא לכולם מסיבות חנוכה זה לא תירוץ לא להגיע לשקילה ולהרצאה, אז לכו לחוגים אחרים (פירוט באתר) ותכירו אנשים מדהימים!!! ממתינה להרצאה ולשקילה הערב, בהתרגשות אחרי שבוע מוצלח של שליטה למרות עוגת גבינה אתמול במסעדה בצהריים(נהניתי מאוד) , אחרי סלמון ותפוח אדמה בתנור ובלי לגעת אפילו בזרת בפוקצות על השולחן!!! שתהיינה בשורות טובות....ואוטוטו חג חנוכה שמח.... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 11:50
|
תודה יקיריי, אין רגע דל, (הולכת אחרה"צ להלויה שצריך, תודה לאל לא משפחה),המשימות מדפקות על דלתי אבל אני בשליטה ובעשייה ורחוק מהמקרר. אין כמו להתארגן ולהערך, מעבר לסלט אני דואגת גם למרק ולחזה הודו פסטרמה בתנור (אפשר לאכול קר או חם), שיהיה....מעבר לשוטף המתוכנן. הספקתי אפילו להציץ בניוזלטר (ותודה לגילי שחשב עלינו) ובפורום. המשך יום נפלא לכולם מסיבות חנוכה זה לא תירוץ לא להגיע לשקילה ולהרצאה, אז לכו לחוגים אחרים (פירוט באתר) ותכירו אנשים מדהימים!!! ממתינה להרצאה ולשקילה הערב, בהתרגשות אחרי שבוע מוצלח של שליטה למרות עוגת גבינה אתמול במסעדה בצהריים(נהניתי מאוד) , אחרי סלמון ותפוח אדמה בתנור ובלי לגעת אפילו בזרת בפוקצות על השולחן!!! שתהיינה בשורות טובות....ואוטוטו חג חנוכה שמח.... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 11:38
|
תודה יקירה ושגם לך יהיה שבוע רגוע ובשורות טובות, אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 09:53
 222 Posts: 87
|
. חמוד:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 09:37
|
נחושה יקירתי אין עליך את שקלית אמיתי ולכן תצליחי בגדול יום נפלא אנרגיות חיוביות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 08:16
|
שבוע חדש מיליון משימות...סלט חתוך ומוכן שלא תהיינה נפילות!!! שיהיה לנו שבוע נפלא, בעשיה נמרצת אך גם במודעות לגוף ולנשמה  תודה על התגובות המרגשות נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 04:51
|
מקסים נחושתי....................... אני ממש לא הייתי כאן תרתי משמע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2011 22:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חזק נחושה אהבתי תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2011 05:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תזכורת מעולה. תודה נחושתי ושבת שלום של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|