18/12/2011 15:27
 רבקה Posts: 8411
|
אדוה ברוכה הבאה לביתינו החם והמפרגן יקירתי הרבה פחמימות לא בבית ספרינו אוכלים את הפחמימות המגיעות לנו עד השעה חמש ומכאן ירקות וחלבונים מילוי החוקים הנלמדים כאן יעזרו לך להגיע למטרה הנכספת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 11:31
 dany Posts: 19819
|
מה עם דגים??????????????
adva כתב:
איזה כיף תודה לכולכן משמחת אותי מאד התמיכה שלכן אני בחוג של האינטרנט בל אני שומעת את ההרצאות קשה לי כי אני לא אוכלת יותר מפעמיים בשבוע בשר ביצים וגבינות אז אני הרבה על פחמימות בלית ברירה יש עוד מישהי כמוני?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2011 06:08
 adva Posts: 6
|
איזה כיף תודה לכולכן משמחת אותי מאד התמיכה שלכן אני בחוג של האינטרנט בל אני שומעת את ההרצאות קשה לי כי אני לא אוכלת יותר מפעמיים בשבוע בשר ביצים וגבינות אז אני הרבה על פחמימות בלית ברירה יש עוד מישהי כמוני?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 12:53
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 12:32
 קרנושה Posts: 3420
|
אדוה, קודם כל ברוכה המצטרפת לפורום. אני חושבת שבחרת במקום הכי נכון בשביל להתקדם לעבר מטרותייך. ודיאטה היא אורח חיים ובאמת לא משהו חד פעמי וגם ככל שהזמן עובר ואת שומרת ומקפידה התוצאות מגיעות ובגדול. הכי חשובה ההתמדה והסבלנות הן ממש חברות נפש בתהליך ואסור בשום פנים לאבד תקווה. מאד מאד חשוב לשמור על השיטה ועל החיוך כי רק כך משיגים תוצאות. עבודה קשה? שווה את הכל. אני חסידה של עבודה קשה. כי שהתוצאות מגיעות אני כל כך מאושרת, כל הסביבה מחמיאה וזה אושר שאין לכמת אותו במילים. לפני שבוע ראתה אותי אצל מירי מישהי שהמון זמן לא ראיתי אותה והיא אותי, היא כל כך החמיאה לי והרגשתי בעננים. כי מי שלא רואה אותך זמן מה הוא אינדיקציה.. אז תחייכי ותשנסי מתניים וצאי לדרך של כיף, של עשייה בזמן ובקצב שלך. כולנו כאן בשביל לעודד ולתמוך ולהיות לך לעזר. המון הצלחה!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 12:23
 1103 Posts: 5022
|
אדוה יקרה ברכות על הצטרפותך לפורום הנפלא שלנו. לשאלתך איך חוזרים לתלם, תקשיבי שוב להרצאה הראשונה שמירי נותנת בחברים באינטרנט, תעקבי אחר ההרצאות השבועיות תעשי בדיוק את מה שמירי אומרת.תמשיכי להכנס לפורום,לשתף ולקבל תמיכה מהחברים. זכרי שאת נמצאת רק בתחילת התהליך,דרך ארוכה לפניך.אין כאן מטה קסם,יש כאן עבודה והשקעה. החשוב מכל זו ההתמדה והנחישות. שבת נהדרת בשליטה הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 11:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
אדוה ברוכה הבאה לפורום. חברותי לפורום כבר כתבו לך הכל ולכן כל שנשאר לי זה לעודד, קחי נשימה, זה קורה ויקרה עוד הרבה פעמים לך ולכולנו. החוכמה היא להתגבר ולהמשיך הלאה. זה חלק מהתהליך הארוך והיפה הזה של השינוי שאנו עוברים בחיינו. בהצלחה.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 10:37
 dany Posts: 19819
|
ברוכה הבאה לפורום, אין טעם להתייסר על מה שהיה על על ציפיות שלא התגשמו............. עושים כל יום את המיטב שאפשר ומאמינים שאכן זו הדרך להגשמה. המון הצלחה וקחי את כל הטיפים שנתנו לך כאן הבנות, הכל מנסיון עשיר ביותר. שבת שלום
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 08:49
 ענת Posts: 3849
|
ברוכה הבאה ובהצלחה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 07:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אדוה קודם כל ברוכה הבאה. הדרך הכי טובה להמשיך הלאה ולא להישבר פשוט לא להתחיל עם הביס הראשון של החטא. ברגע שלא מתחילים אותו רוב הסיכויים שלא תיפלי עליו. תעדי החלטה עם עצמך שבאמת די לשומן ושאת רוצה להרזות באמת באמת. מאחלת לך המון הצלחהה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בברוכה הבאה לביתנו,אם ירדת או לא פחות חשוב כרגע. חשוב ביותר להקשיב ולהפנים את הנאמר בהרצאות,לאמץ את השיטה ללא פחמימות מחמש ולדעתי לעבוד לפחות בחודש הראשון ממש לפי תפריט מסודר ואז אין לי ספק שגם תראי ירידה. שתי י מים ולא את הדיאטים . המון בהצלחה ושתפי אותנו בתהליך גם זה כלי שמסייע בתהליך.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 00:19
 EFF Posts: 6417
|
שלום לך אדוה וברוכה הצטרפותך אלינו...ברור לכולנו שכל תהליך בחיים, עובר תנודות ושוינויים שאפילו לפעמים אינם תלויים בנו. מה שחשוב - לא לוותר - לחזור לתלם - לשוב ולנסות - להפנים את כל מה שמירי מלמדת אותנו במה שאני קוראת "האוניברסיטה של החיים" - להיות בטוחה שבחרת במקום הנכון וההצלחה תגיע.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2011 00:13
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי אדוה יקרה אני מקוה שאת צופה בהרצאה השבועית.... שם אני נותנת כל שבוע כלים להתמודדות, דיאטה זה אורח חיים לכל החיים, זה לא קל אך חיוני ואפשרי, תמשיכי ותתמידי, את יכולה לצלצל אלי 0505308185 הבנות המדהימות בפורום בודאי גם יעזרו.....בהצלחה שלך מירי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 18:30
 ענת Posts: 3849
|
האם את שייכת לחוגים של מירי?
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 18:14
 adva Posts: 6
|
אני כבר חודש בסדר גמור אבל בשבוע האחרון חטאתי חטאתי איך חוזרים לתלם אני לא רוצה להישבר כל כך מהר וכואב לי שלא ירדתי כלום השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|